- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.980
- 3.873
Komisyonda anlaşamazlardı herhalde.
vasfiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komisyonda anlaşamazlardı herhalde.
belkide onu da alıcaz.
kiralama ücreti yok zatenanca kiralik bence 4milyona bonservisini vermezler bence daha 27 yasinda mangala
belkide onu da alıcaz.
10 milyon avro ver tapusu bizim olsunKiralık olarak değil tapusunu vermezlermiydi bize ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lafın gelişiydi o yalnız.Danimarka piyasasi uyandi yalniz, eskiden di o 1,5m 2milyonlari eriksen gibi oyuncular satmalar. Ajax, viktor jensene 3,5m odedi cocuk daha 18 yasinda.
Ulan bu uğurda sanırsın sadece bu stoperi takip ediyormuş. Amma yüceltti be, bi an ramos geliyo sandım
Hayatında 1 kere bile izlemediğine eminim ben.Uğur kallukçu baya güzrl şeyler söyledi. Düşüncem değişti. Potansiyelli iyi bir oyuncu olduğunu italya ve ispanya liginde oynayacak bir oyuncu olduğunu söyledi, hayırlı olsun.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lafın gelişiydi o yalnız.
Danimarka liginde piyasa yapan adam ama net 1-2 sene sonra en kötü 10+ bonservislere çıkıyor.
Benim danimarka ligi hayranlığım sisto ile başladı sonra labotka ile devam etti adamlar bildiğin ben yıldız olacağım diye bağırıyordu.
Şu son 3-4 yıldır celta vigo tam hayalimdeki transfer sistemiyle işliyor adamlar araştırıyor arada birkaç hata olacak o allahın emri ama transfer yönetimini tam bir scout sistemine bırakmışlar. Adamların son 3 yılda yaptıkları transferlerden zararı yok o kadar oyuncu giriş çıkışı var ama zarar yok sisteme oturmuş ha ligde sıralamaları leş ama şu an bizim ligde olsalar zirveye oynarlardı o kadar da netim.
Bizim yapmamız gereken şeylerde bunlar. Oyuncunu sağlam pazarlayıp hemen yerine daha iyisini daha ucuza bulup arayı kapatmak sonra tekrar parlatıp tekrar yenisini bulmak. Zor şeyler değil işin özü senelik 150 milyon dolar kazanan bir kulup bu tarz yerine amatörce biri oyuncu getirsinde alayım diye yönetilemez yahu 3 tane kulüp yönetirsin o parayla.
Piyasa uyandı dedin ya sadece danimarka değil tüm dünya uyandı ve makas git gide açılıyor 5 milyon altına sağlam oyuncu bulamayacağız sistemi acilen oturtmak zorundayız
Chaves maçını açıp izleyen biri yoktur sanırım TürkiyedeHayatında 1 kere bile izlemediğine eminim ben.
10 milyon avro ver tapusu bizim olsun