Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu uğurda sanırsın sadece bu stoperi takip ediyormuş. Amma yüceltti be, bi an ramos geliyo sandım

A Spor ciddiye alinacak bir platform degil. Bunlari gece gündüz izleyen bazi arkadaslarimizin harcadigi vakite yazik.

Adamlarin daha yeni Jovetic ile ilgili yaptigi haber ortada sonucta.

Danimarka piyasasi uyandi yalniz, eskiden di o 1,5m 2milyonlari eriksen gibi oyuncular satmalar. Ajax, viktor jensene 3,5m odedi cocuk daha 18 yasinda.
Lafın gelişiydi o yalnız.
Danimarka liginde piyasa yapan adam ama net 1-2 sene sonra en kötü 10+ bonservislere çıkıyor.
Benim danimarka ligi hayranlığım sisto ile başladı sonra labotka ile devam etti adamlar bildiğin ben yıldız olacağım diye bağırıyordu.

Şu son 3-4 yıldır celta vigo tam hayalimdeki transfer sistemiyle işliyor adamlar araştırıyor arada birkaç hata olacak o allahın emri ama transfer yönetimini tam bir scout sistemine bırakmışlar. Adamların son 3 yılda yaptıkları transferlerden zararı yok o kadar oyuncu giriş çıkışı var ama zarar yok sisteme oturmuş ha ligde sıralamaları leş ama şu an bizim ligde olsalar zirveye oynarlardı o kadar da netim.

Bizim yapmamız gereken şeylerde bunlar. Oyuncunu sağlam pazarlayıp hemen yerine daha iyisini daha ucuza bulup arayı kapatmak sonra tekrar parlatıp tekrar yenisini bulmak. Zor şeyler değil işin özü senelik 150 milyon dolar kazanan bir kulup bu tarz yerine amatörce biri oyuncu getirsinde alayım diye yönetilemez yahu 3 tane kulüp yönetirsin o parayla.

Piyasa uyandı dedin ya sadece danimarka değil tüm dünya uyandı ve makas git gide açılıyor 5 milyon altına sağlam oyuncu bulamayacağız sistemi acilen oturtmak zorundayız

Ulan bu uğurda sanırsın sadece bu stoperi takip ediyormuş. Amma yüceltti be, bi an ramos geliyo sandım

Belhanda dünya capinda bir pasör diyen adamdan ne beklersin ki.

Halbuki adam roket gibi pas atiyor 5m yanindaki takim arkadaslarina.

as stoper olarak düşünmüyordur hoca umarım 2 tane genc büyük risk fiyat bencede cok yüksek.

Bence forvet transferi de MARCÃO gibi gündeme hiç gelmemiş birisi olabilir ...

Lafın gelişiydi o yalnız.
Danimarka liginde piyasa yapan adam ama net 1-2 sene sonra en kötü 10+ bonservislere çıkıyor.
Benim danimarka ligi hayranlığım sisto ile başladı sonra labotka ile devam etti adamlar bildiğin ben yıldız olacağım diye bağırıyordu.

Şu son 3-4 yıldır celta vigo tam hayalimdeki transfer sistemiyle işliyor adamlar araştırıyor arada birkaç hata olacak o allahın emri ama transfer yönetimini tam bir scout sistemine bırakmışlar. Adamların son 3 yılda yaptıkları transferlerden zararı yok o kadar oyuncu giriş çıkışı var ama zarar yok sisteme oturmuş ha ligde sıralamaları leş ama şu an bizim ligde olsalar zirveye oynarlardı o kadar da netim.

Bizim yapmamız gereken şeylerde bunlar. Oyuncunu sağlam pazarlayıp hemen yerine daha iyisini daha ucuza bulup arayı kapatmak sonra tekrar parlatıp tekrar yenisini bulmak. Zor şeyler değil işin özü senelik 150 milyon dolar kazanan bir kulup bu tarz yerine amatörce biri oyuncu getirsinde alayım diye yönetilemez yahu 3 tane kulüp yönetirsin o parayla.

Piyasa uyandı dedin ya sadece danimarka değil tüm dünya uyandı ve makas git gide açılıyor 5 milyon altına sağlam oyuncu bulamayacağız sistemi acilen oturtmak zorundayız

Tamam Tuna bey, kizmaniz gerek yokki. katiliyorum size

Aklıma başka bir neden gelmiyor stoper bulamadılar menajerin biri bunları kekliyor.

Transferin son günleri de bir forvetin menajeri kekler hadi hayırlı olsun.

Ortamlarda scout dersin, yıllarca izledik dersin, ay lav yu hozam dersin.

4 verdilerse UEFA hiç durmasın men etsin bizi. Biz bu işi beceremeyeceğiz belli oldu. Adı şanı duyulmamış lig sonuncusu takımın adı şanı duyulmamış bir defansına 4 milyon €. Gerçek olamaz, olmamalı.

karakullukçu kendim izledim demedi, portekizli biriyle konuştum böyle böyle dedi diye anlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt