Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma başka bir neden gelmiyor stoper bulamadılar menajerin biri bunları kekliyor.

Transferin son günleri de bir forvetin menajeri kekler hadi hayırlı olsun.

Ortamlarda scout dersin, yıllarca izledik dersin, ay lav yu hozam dersin.
1546982269052.webp

Zaten hareket alanımız kısıtlıyken böyle bir oyuncuya 4 milyon euro vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama geri kalan transferleri etkilemezse bu kadar bonservis sıkıntı yok sahada görücez artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayatında 1 kere bile izlemediğine eminim ben.

Cok ama cok kücük bir ihtimal olsa bile belki Porto veya Benfica ya karsi oynadigi macta izlemis olabilir diyecegim de hafta sonlari o kadar lig, o kadar takim, o kadar mac varken oturup Porto veya Benfica nin ligde kendilerinden en az 5 seviye altta olan takimlara karsi oynadigi maclari izlemek icin bayagi bir issiz gücsüz olmak lazim gercekten.

Türk olup da su adam hakkinda saglikli yorum yapabilecek kadar maclarini izledim diyebilecek neredeyse hic kimse yoktur.

İçim daralıyor abi para lazım diye 6 m euro gomisi sat forvetsiz oyna herkez kanser olsun yarım sezon sonra 3 - 4 milyon euro ya scout transferi yap hemde hala forvet almamışken defansa elindeki paranın yarısını gom akıl alır gibi degil

Bence daha oyuncu satacaz, en az 2 tanesi gider.

Cok ama cok kücük bir ihtimal olsa bile belki Porto veya Benfica ya karsi oynadigi macta izlemis olabilir diyecegim de hafta sonlari o kadar lig, o kadar takim, o kadar mac varken oturup Porto veya Benfica nin ligde kendilerinden en az 5 seviye altta olan takimlara karsi oynadigi maclari izlemek icin bayagi bir issiz gücsüz olmak lazim gercekten.

Türk olup da su adam hakkinda saglikli yorum yapabilecek kadar maclarini izledim diyebilecek neredeyse hic kimse yoktur.
Portekizli gazeteci ile görüşmüş,yoksa direk yalan derdim bende.Şimdi o gazeteci futbolu ne kadar biliyor nedir ne değildir tam kapalı kutu.

Marcao transferine bence gereksiz bir ön yargı var ben genç yabancı transferlere hep olumlu bakarım, Mesela aldığımız bazı genç yabancı oyuncuları inceleyelim ;

Linnes - 2.5 Milyona geldi ve şuan hemen hemen herkes takımda kalması gerektiğine emin, İlk başlarda çok iyi oynamamasına rağmen sonraki senelerde ki performansı son derece üst düzeydi
Telles - 6.5 Milyona geldiğinde herkes maliyetini yerden yere vurdu, Ama ondan 1.5 sezon verim alıp toplamda 8.5 Milyona sattık, Şuanda hala yüksek bonservisle başka takıma gitmesini ve pay gelmesini bekliyoruz.
Bruma - 10 Milyon + bonuslara gelmişti ve maliyeti aşırı yüksek bulunmuştu. Bu çocuk 1 sene sakatlık geçirdi antrenörlerle uyuşamadı ve potansiyelinin yarısına erişemedi. Ama Brumayı 12.5 Milyon + bonuslara sattık
Rodrigues - Çok genç sayılmaz ama bu kategoriye ekleyebiliriz, 3.5 Milyona geldi 2 sezon büyük katkılar sağladı 1 şampiyonlukta başrol oynadı ve 9 Milyona sattık. Geçen yaz esas patlama döneminde satsak en az 12 M € olurdu.

Yahu bir ara genç Jose Rodrigues mi ne gelmişti çok uygun bir mevlaya berbat topçuydu ve nerdeyse hiç katkı vermedi ama adamı 2.1 Milyona Kölne sattık. Genç adam alırsan her türlü verdiğin paranın karşılığı gelir bu yüzden bu tarz adamlara ön yargı yapmayın. Keşke hep böyle adamlara yönelsek, Maicon'a 8 verdik ama yaşından ötürü Flamengo 5 bile vermiyor.

Garry den 7 geldi zaten.Buna 4 verirsek forvete kaldı 3.Daha kanat orta sahada lazım.Artı 1 tane daha stoper.Büyük scacak bu hıyarlar yine.Bir fazia transfer dönemi daha.24 saat uyuyan moron gibi iş bilmez cahiilerin olduğu yönetimden bir şey beklemesin kimse bence.

Yazmadan gecemeyecegim :)

Bazi arkadaslarin transfer mantigi ilginc
Aynen su sekilde kuruyor;

1-Portekiz liginden geliyor iyi olsa porto veya benfica alirdi(Kardesim adamlarin 10 tane stoperi olsa gidip 11.yide mi alacak.Brumayi alamadilar kotu oyuncu mu cikti veya ronaldo once gidip portoda mi oynadi)

2-23 yasinda scout transferi mi olur ????
(Kardesim scout denen adamlar oyuncu izleyip rapor cikarmak icin yok mu iste adamlar bunu yapmislar ugur karakullukcuya hak vermemek elde degil)

Birakin insanlar islerini yapsin izleyelim daha sonra yorum yapalim.

Ama turk milleti olarak tez canliyiz diyosanizda bari oyucuyu daha once izlemisseniz yorum yapin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dusuncen dogru olabilir ama verdigin ornek yanlis. Hem Bruma hem Ronaldo Sporting oyunculariydi. Sporting'in de Benfica veya Porto'dan alt yapi disinda farki yok.

Durumumuz hiç iyi değil 2.dünya savaşında kullanılan makinelere kadar gittik acil doktor bulun bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt