Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yi beğenenler nasıl beğeniyor adam her maç takım ataktayken 5 defa top kaybediyor

Her topu dikine oynuyor çünkü top kayıpları normal ama bazen kafayı yedigi oluyor aptalca pas hataları yapıyor bazen zidane oluyor bazen vasat bi topcu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cümlenizde "Ne denli potansiyelli olursa olsun" dediğiniz için sorma ihtiyacı hissettim. İyi forumlar.

Edit: Ayrıca mali denetlemeleri yerine getirmek için tek yolun genç oyuncu transferi olduğuna inanıyorum.
Haklısın hocam o ifadem biraz uçuk olmuş ama scout ekibinin seceresini az çok bildiğimiz için şu şartlar altında bu meblağ haddinden fazla geldi bana.

adamlar resmi olarak bitti diyor la. Bunun kankasi niye hayir mayir diyor? 7Mio biz , belhanda maas olarak 6 mio

Belhanda nin bize maliyeti 10 milyon Euro civarında. Araplar a bak . Zararına mi vericez

Umarim yabanci siniri gelir korkusunda Belhandanin yerini Yunus Malli ile doldurmayiz.

Takimi satmayi istiyormus, oyuncuda takim ariyormus ve orda aldigi maasi normalde kimse kolay kolay ödemez. Primlerle beraber 4,5-5 milyon brüt aliyor orda.

Her topu dikine oynuyor çünkü top kayıpları normal ama bazen kafayı yedigi oluyor aptalca pas hataları yapıyor bazen zidane oluyor bazen vasat bi topcu

O kafası error vermesi hemde olmayacak yerlerde insanı deli ediyor zaten.

Oyun içinde az faydası dokunmuyor yinede ama o zurna kafası sayesinde bir çok kişi satılmasını istiyor işte.

Yalnız kabul edelim aksiyon dolu bir gece oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bu kadar istiyorlar 7 milyon Euro nedir

Galatasaray Düşmanlarının .........

Belhanda bütün maçlarda kafayı yedirdi bana valla sadece bana değil izlediğim bütün ekibe son sivas maçına bağlıyorum buradakilerin belhanda sevgisini ve bunu açığa vurma cesaretlerini ne golü var ne asisti satın gitsin pas mas hikaye adamın sakin oynama dışında hiç bi meziyeti yok

çok büyük topçu
DVkxYpmVMAEI6ij.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt