Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sting
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yazdıgın mesajlara baktım da cevap vermeye degecek biri degilsin.gecen yazki nöbette bi hayli eglenip dalgaya almıssın forumu,fenerin transferleri mi memnun etmiş seni bilmiyorum.git slimaniyi izle o da ikizler burcu :d yallah antuyaSergen bey Marcao’nun burcu ikizlermiş bu dönem için pek mantıklı bir transfer gibi gelmedi bana bir kova alsak daha iyi olmaz mıydı sizce de ?
Yuh bu mu kotu
Bu adam gerçekten çok saçma goller kaçırıyor lakin topu inanılmaz biliyor pozisyon bilgisi üst düzey al veri iyi
Galatasaray Düşmanlarının .........
Marcao'nun bir Bruma etkisi yapacak potansiyelinin olmadığına ve kötü çıkacağına hem fikiriz o zamanBruma yi bilmeyen yoktu turnuvanın yıldızıydı
Monaco abuk subuk transfer ler yapıyor
aha monaco bile portekiz lig sonuncusundan oyuncu aliyor
Mezdeke renkdas.
Gömen yokbatsuhayiyi gömecek durumda degiliz bence.biraz dikkat artık
beattles ftor bey
Ben zaten olumsuzum iyi çıkarsa tebrik ederimMarcao'nun bir Bruma etkisi yapacak potansiyelinin olmadığına ve kötü çıkacağına hem fikiriz o zaman
GSc radyo vardı galiba yanlış mi biliyorum yada öyle birşey duymuştumForumun müzik bilgisi gözlerimi yaşarttı lan. Forvet gelse bu kadar mesud olabilirdim.
Doğru vardı. Sonra bir takım sebeplerden son verildi.GSc radyo vardı galiba yanlış mi biliyorum yada öyle birşey duymuştum