Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.8 mılyonun bu herıfe verılmesıne ses cıkarmayan herkes hayindir!!11111

Valencia nin forvetleri:

Rodrigo
Mina
Gameiro
Batshuayi

Surekli 11 de olmamasi sasirtici bir durum degil.

Muslera ikinci yarı da böyle oynarsa sene sonu bir veda klibi yapılır...

:unsure:
182494.png

198599.png
239890.png
234426.png
194359.png

184134.png

184881.png
230685.png
193738.png
234045.png

204529.png

Brezilyalı oyuncular konusunda scautingi çok iyi olan Porto'nun stoper ihtiyacını bizim ligimizden bonservisi elinde olan Pepe ile doldururken, bizim stoper ihtiyacımızı Portekiz liginden hem de 3,8 bonservis vererek toplam maliyette daha fazla ödeme yapıp dolduracak olmak şaşırttı beni... şu kritik dönemde sıfır soru işareti oyunculara yönelmek gerek kanımca...ha stoper konusunda benim içim rahat, zaten donk-ozan oynar... ancak forvet konusunda da soru işareti oyunculara yönelirsek bjk'nin(roco,larin,kalıcı vb.)durumuna düşeriz.

Oynadığı her maçta kazmalığını ispat ettigi icin !

Bu da obur stoper marcao da soru isareti. Para yokken hata yapma lüksümüz hiç yok, ondan cok tedirginiz. Yanlış seçim bizi batırır !
Batshuayi soru isareti ha, sadece Turkiye ligini izledigin icin her okudugun isim soru isareti gozunde

Bu serdar aziz çok olmaya başladı lan sana 4 milyon bonservis üstüne 2 topçu vermiştik elini kolunu sallaya sallaya nereye gidiyosun aklınca

kendine headshot çeken batshuayi tabiki gelsin :) tek olumsuz baktığım nokta kiraladığımız oyuncularda az bile olsa alma ihtimalimiz olsun isterim bunda imkansız..

Reis gerçekleşir mi bilemem ama Batshuayi 'nin gelmesini çok isterim. Dediğin gibi bende kiraladığımız oyuncuların takımda kalıcılığını sağlamak önemli mesela sene sonunda bir anda Onyekuru&Ndiaye ve Batshuayi döndü diyelim bir anda Sol Kanat & 8 Numara ve Santrafor transferi yine gündeme gelecek ( ki Mariano & Maicon 'un filan yazın takımdan ayrılacağını düşünüyorum + Ozan&Belhanda filan satılmazsa) yani en kötü ihtimalle sağ bek stoper sol kanat forvet 8 numara yine transfer ihtiyacımız doğacak

Ama bir yandan da şöyle düşünüyorum eğer şimdi Valencia 'dan bize 6 aylığına kiralanırsa sene sonunda da Chelsea ile oturup 1 yıllık daha kiralama için görüşebiliriz, Bu sene Chelsea 'ye verdikleri 3 mil.€ kiralama ücreti çok fazla ama maalesef iyi bir forveti ucuza mal etmek imkansız gibi artık ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt