Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim bu takimin basinda oldugu her transfer dönemi sancili gecer. Biktik lan artik

Bu serdar aziz çok olmaya başladı lan sana 4 milyon bonservis üstüne 2 topçu vermiştik elini kolunu sallaya sallaya nereye gidiyosun aklınca

O halde borcunu odeyeceksin adama . Senle bagi kalmasini istemedigin adam senin borc otelemeni kabul etmek zorunda mi

Ode parasini , koy bonservis alan olursa alir

Bu arada hepiniz bana karsi ciktiniz , eger bir imkan varsa tum alacaklarina (gecmis gelecek) karsin serbest birakin , zarar etmeyelim demistim

Is yavas yavas elimizde patlayip ,serdar oraya gitmesin buraya gitmesin diye diye kulube ekstra 5 milyon euro ya yakin bosa paraya mal olmaya dogru gidiyor

Soru işareti tabi 2 yıl önce izlediğin oyuncu değil o takip etmiyorsunuz gündemi abidik gubidik yorum yapıyorsunuz.Adam İspanyanın altını üstüne getirmiş.Gece kulüplerinden çıkmıyor herif koşacak hali yok.6 ay kiralayıp ta ne yapcan bu adamı.

oynatacaksın

batshuayi yetenekli topçu ve mevcut sıkıntılarından dolayı bize gelme ihtimalı var yoksa zaten alamayacaktık. sorunlu olması yeteneksiz oldugu anlamına gelmiyor. zamanında engin baytar ve felipe melo gibi sorunlu topçularımız da vardı biri yerli öbürü yabancı. Noldu?

Bu Serdar Aziz denyosunu göndermekle ne kadar doğru bir karar verildiği bir kez daha gün yüzüne çıktı.Şikecileri tutan adamın ne yapacağı belli olmaz.

Batshuayi zaten sorunlu olmasa hiç ilgilenme şansımız olur muydu acaba?

oynatacaksın

batshuayi yetenekli topçu ve mevcut sıkıntılarından dolayı bize gelme ihtimalı var yoksa zaten alamayacaktık. sorunlu olması yeteneksiz oldugu anlamına gelmiyor. zamanında engin baytar ve felipe melo gibi sorunlu topçularımız da vardı biri yerli öbürü yabancı. Noldu?
Benim takıldığım nokta o değil.İstediği kadar sorunlu olsun Fatih hoca oynatır onda sıkıntı yok.Yalnız bu adam 6 ay gelecek sadece.2 sene filan kiralasak olabilir.Ama 6 ayda takıma kendini adayacak mı form tutabilecek mi bunlar şüpheli.

Haberler doğruysa serdarın zararı fatih terime yazar. En az 3 m euroya gonderilecek topcu serdar. Yonetimin hemen 1.8m borcu kapatması lazım, yoksa fenere kaymak gibi verecegiz adamı

Kovdugumuz adam bize ask mektuplari yazacak degil

ama bedavaya olmaz

1,8 i vermez isek saniyor musunuz ki bonservisini alip x takimla anlasirsa o parayi odemeyecegiz ?

O hakedis artik serdar la anlasmadigin surece senin borcun . Ileride odeyecegin parayi odemezsin anlasip fesh edersen

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 4 dk.4 dakika önce
Daha fazla
1f981.png
Galatasaray, Al Ahli golcüsü Omar Al-Soma ile ilgileniyor. (
1f517.png
A Spor)
1f64e-1f3fb-200d-2642-fe0f.png
1f3df.png
135 Maç
1f1f8-1f1fe.png
Uyruk: Suriye
26bd.png
129 Gol
1f6e1.png
Mevki: Santrfor
1f3af.png
18 Asist

Hele sukur anlatmak istedigimi anlayanlar cikmaya basladi sonunda

10 gundur direniliyordu . Hah soyle ...

17 hafta ereni izleyen taraftar batshuayiye soru işareti diyor :D

Marcao'ya 4m vermislerse kalan 5m'e 2 forvet+1 kanat alamazsın. Ki hoca +1 orta saha daha istiyordu yanılmıyorsam. Yonetim yine ayni yanlisi yapacak gibime geliyor. Akbaba'ya 4m bayıldılar nasıl olsa araplardan birini satıp forvet alırız diye, elde kaldı öyle 5 ayı forvetsiz gecirdik. Aynı hataya düsüyorlar

Slimaninin halini görünce net olan üst üste başarılı sezonlar geçiren ve oynadığı maç sayısı fazla olan üst düzey oyuncular hariç diğer oyuncularada şüpheyle bakıyorum..

Yahu herkes her oyuncuyu beğenmeyebilir..Evet tartışmasız oyuncular vardır beğenmemek veya istememek olmaz..

Bir oyuncuyu beğenmeyen adama dalga geçer gibi laf sokmalar falan..Adam gibi oyuncuyu tanımadığını söyleyin..

Batshuayiyi övenler eminimki üç,beş maçını izlememiştir..

Yahu siz hangi takımı tuttuğunuzun farkında değilsiniz boşuna çapsız başkan ve yönetime laf ediyorsunuz.
Batshuayi gibi bir futbolcuyu çok rahat kiralayabiliriz.Bu klüp bunu yapabilecek güçdedir.Öyle hayal falanda değildir.Senin yönetimin zayıfdır bunu beceremez ayrı bir nokta..

Mesela ben balatolleyi daha çok beğeniyorum..Belkide daha fazla izlediğim için bu fikire sahibim..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt