Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yerry mina yı kiralamazmı everton 9 maça çıkmış

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 4 dk.4 dakika önce
Daha fazla
1f981.png
Galatasaray, Al Ahli golcüsü Omar Al-Soma ile ilgileniyor. (
1f517.png
A Spor)
1f64e-1f3fb-200d-2642-fe0f.png
1f3df.png
135 Maç
1f1f8-1f1fe.png
Uyruk: Suriye
26bd.png
129 Gol
1f6e1.png
Mevki: Santrfor
1f3af.png
18 Asist
Biz niye hep ARAB almaya çalışıyoruz.

Ben sizi bilmiyorumda, ama ben 8-9 ay civarinda maasimi almazsam, giderim doktora ve parami alana kadar her hafta hastalik raporu alirim.

Hele diger is arkadslarim maaslarini aliyorsa, motivasyon dahada düsmezmi? O kadar alacagi ciddiden varsa, bence bu kadro disi birakma isi onun alacaklarindan kurtulup ve az bir bonservis alma isine döndü

s.a beyler. Suriyeli futbolcu aldikmi bugün ? Rodop sallamasyon gecirmis yine sanirim...
ha bugün divan kurulu var dimi.. apoyla cengizi ihtiyarlar rezil edecek benden söylemesi

Bildiğim kadarıyla Serdar'a verilen senetler var borcu karşılığında 4 ay vadeli. Şu an ödenmeyen ilk senet için şikayet etmiş olabilir. Devre arasında gitme imkanı yok Fenere bu benim düşüncem. Sonrasını bilemem. Benim merak ettiğim şu an Serdar'ın kanı hangi renkte akıyor? Bayadır sarı laciverte dönmüş gibi 1 ay öncesinde fenerlilerle buluştuğuna göre menajeriyle beraber. Tabii sevenleri ayırmak bize yakışmaz ama dikenine de katlanacaklar. Versinler 3-4 milyon, götürsünler Serdar'ı.

bizim borc 2 senede biter.mustafa cengiz bu konuda basarılı Allah için

Yönetim serdar konusunda iyice mala bağladı. Adam şimdi bedava gideceği gibi paşa paşa da o borcu ödeyeceğiz. Tabi maaşını ödemezsek. Ödersek de bonservis vermezlerse tarık gibi yatar

2 aydır Alan aşağı Alan yukarı dedik. Adam gelmedi. Muhtemelen de gelmeyecek. Bu Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak ikilisi transfer falan yapamaz. İşte son gün Ömer Bayram muadili bir transfer ile ikinci yarıya başlar ve sezonu kapatırız. Geçmiş olsun.

Ben sizi bilmiyorumda, ama ben 8-9 ay civarinda maasimi almazsam, giderim doktora ve parami alana kadar her hafta hastalik raporu alirim.

Hele diger is arkadslarim maaslarini aliyorsa, motivasyon dahada düsmezmi? O kadar alacagi ciddiden varsa, bence bu kadro disi birakma isi onun alacaklarindan kurtulup ve az bir bonservis alma isine döndü
senin o dediğini 5000 maaşla yaşayan beyaz yakalı yapar milyon Euro kazanan yapmaz alacağı ödensin değerini vermeyen alamasın 2 sene sonra sözleşmesi bitince futboldan kazanacağı para da bitmiş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt