Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar'i kaybet üstüne git portekiz'in cöp takmindan stoper al. Böyle yönetim olmaz olsun!

bu istatistiklerin oldugu oyuncu'ya bana kimse cöp diyemez. He belki takimi habire kapali oynuyor diye böyledir, ama herif hizliymis büyük bir artisi olarak. O na karsi ise kafa toplari kötüymüs

Yalnız %85 top kapma oranı muazzam her 10 müdahalesinin 8-9 tanesinde topu kapabiliyor demek :sneaky:
Bir de ikili mücadele konusunda ligin en iyisiymiş

İşte tek canımı sıkan konu hava topları, hani hiçbir fikrim yok hava toplarında nasıl olduğuna dair ...

Üçüncü bir sol bek en büyük eksiğimizdi zaten.

sent via GSC

Marcao'nun sonuncuda olması bir anlamda iyi. Devamlı atak yiyen bir takımdan geliyor. Bizimkiler sürekli atak yaptığımız için rakipten atak gelince savunma yapmayı bilmiyorlar.

Maç başı kontrat ile geliyorsa bir sakınca görmüyorum emre için denenebilir.

bugün cine saglik kontrolündeydi. Kontrati bir sene uzatilmis galiba nevzatin dedigi gibi ..
Savaş Çorlu: “Çin'de futbol kuralları nedeniyle her yıl 8 Ocak'ta tüm futbolcular sağlık kontrolünden geçirilmek zorundadır. Sadece Alan'a mahsus değil bu. Sorun yok."

Musap paylaştığın haber neredeyse 2 gün öncesi. Artı olarak orda sağlık kontrolleri rutin olarak yapılıyormuş açıkladı bilgili birisi. Bunları takip et lütfen.
Ayrıca rodop bir şey bilmiyor yeaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt