Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlara da böyle 3 milyona birkaç genç dinamik alsak harika olur tutmazsa bile 3 milyonu pasaportundan dolayı çıkarırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Antalyaspor'da oyuncu kalmadı Yunus'u banko oynatırlarsa kiralayalım Bülent Korkmaz geliştirsin...bizde yedek kalacak Sinan olduğu sürece

Maicon biraz daha genç olsa eski hallerine dönse Mariano Maicon Marcao Nagatomo Fernando ile defanstan topla çıkan, topa hakim, pasör takım kurulurdu. Maalesef Maicon'un topu kullanması 5 saniyeyi geçiyor :confused:

Ulan rodopa ozan ve serdar olayında iyi sövmüştüm ne dediyse bir bir çıkıyor..Bugün de transferde hareketli olacağımızı söyledi o da tuttu.. Arada bol keseden salladığı da oluyor ama buna kesin haber uçuranlar var

Serdar arada sakatlanıyor diye gönderip kronik sakata adamı transfer ettirmekte güzel iş. Serdar olayının hiçte öyle anlatıldığı gibi olduğunu sanmıyorum, o adam senelerdir aynı durumda zaten. Milli takımda da çatır çatır oynatıyordu adamı. Mr. egoya günaydın mı demedi ne yaptı acaba kendi kendine biletini kesti adamın. Bu kafayla kendisi de kalıcı olamayacak ama yeni gelen eleman patates çıkarsa 2 maç sonra Serdar diye ağlarsınız burada. Serdar'ın son hareketine bende aşırı irrite oldum ama adam açık açık özür diledi çıkıp, kininden geberecek herif.
Tarihi kess
DwOrTDQW0AEnTEs.jpg:large

Daha 2 gündür forumda takılıyorum kimin ne mal olduğu o kadar belli ki anlamamak mümkün değil. Bunları hala burada tutan mod'lara da teessüflerimi iletiyorum.

Aylardır yazmıyordum forum trollden geçilmiyor diye bi gireyim dedim yine aynı muhabbetler yine boş boş yazanlar duruyor. Gelmişken yazayım bari.
Maicon da satılıp lider bir stoper alınmalı Alan nasıl oyuncu bilmiyorum ama net santrfor değil tamamlayıcı rolünde bir oyuncu anlatılanlara göre öyleyse yanına yine genç bir Marcao tarzı transfer yapılmalı günü kurtarmak için 34lük Demba Ba vs bunlara ihtiyaç yok yapılanma yapılıyorsa böyle devam etmeli. Tabi elde ne kadar para kaldı forvete para yeter mi planlama yapıldı mı bilmiyorum olması gereken Marcao+lider stoper+Alan+Genç forvet olmalı

Geleceğin takımını oluşturuyorlar müthiş valla

Linnes.. Ozan.. Marcao.. Emre
........ Celil.. Xxx.....
Sinan... Emre... Onyekuru
................xxx...........

10 senelik şampiyonluk hayırlı olsun (!)

Adam daha gelip maça çıkmadan burada düşman kesilenler çıktı harbi ruh hastası kaynıyor forum aga

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt