Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heeyyt ulan,varmı yan bakan, her zaman heryerde en büyük CİMBOMBOM, havada uçan karada kaçan alayınız akıllı olsun aslandır GALATASARAY..

assalamun aleykum buyuk gs taraftarı
gelecek olan forvetlerle alakalı herhangı bı gelısme var mı?

Şu harcadıkları paralara acıyorum bir Türk insanı olarak. Geri dönüşü yok çünkü. Herifler bu noktada bile ülkeye zarar. Cari açık sebebi yemin ederim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam olarak oyle diyemeyiz , cunku euroleague biliyorsunuz bir sirket ve o takimlarin sahibi oldugu bir sirket . O yuzden bir parasal varlik sahibiler hisse olarak

Zaten bizim hic para harcamamamiz gereken bir mecra bu erkek basketbol cunku A lisans sacmaligi oldukca , ligdeki basarinin hic bir sonucu yok

Risk alip sampiyon olsan yine anadolu efes ile fb beko nun yeri hazir . Yani avrupadaki elit seviyeye bilet vermeyen bir lokal lig icin kume dusmeyecek kadar butce ayrilsa yeter

Savunmaya alınan oyuncuya tepkinin büyük bir oranı hepimizin forvet transferi beklemesinden dolayı idi.

Kasımpaşa başkanı Rizeli apo Rizeli ve arkadaşlar ,hoca kanat için arabi çok istiyor şu an kanat için isteği varsa hocanın bence uğraşılan tek aday araptir

Kasımpaşa başkanı Rizeli apo Rizeli ve arkadaşlar ,hoca kanat için arabi çok istiyor şu an kanat için isteği varsa hocanın bence uğraşılan tek aday araptir
İşte Abdürrahim Albayrak bir işe yarasın

Serdar/Sinan/Eren filan olan bir paket hazırlayalım üzerine de 4 mil.€ bonservis verelim Kasımpaşa 'ya ...

Heeyyt ulan,varmı yan bakan, her zaman heryerde en büyük CİMBOMBOM, havada uçan karada kaçan alayınız akıllı olsun aslandır GALATASARAY..

495307f9120b2bad17c5bb8940f37306.jpg

bizdeki yerlileri övmüyorum ama ömer bayram,ahmet,muğdat neyse h.ali,şener,alper o farkları yok,bunlardan iyi yerli alma imkanımız yoksa yönetimlere kızmaya gerek yok hiçbirini istemem şahsen altyapıdaki gençleri hazırlasınlar daha iyi oluruz misal yunus alperden kat kat iyi benim gözümde,misal ekici önce sakatlanmayıp oynasın öyle değerlendirelim oynatsak atalay daha faydalı olur,topal 33 yaşına gelmiş bitik zaten belli seviyeyi geçmeyen bir adam vs vs.
bizdeki yerli oyuncu kalitesi düşük dersiniz anlarım ama bunların kadrosuda leş o konuda bizden iyi olduklarına kesinlikle katılmıyorum...

Yabancı sınırı olmasa bende hiçbirisini almam.
Ama her sene yabancı sınırı düşecek.
Ve mesela hasan ali gibi bir adam iyi bir yabancının alternnatifi olabilir..Hasan aliyle ömerin arasında ciddi fark olduğunu düşünüyorum.Alper dediğin adam belki futbol zekası zayıf fakat oynadıı zaman feneri ileriye taşıyan tek adamdı..Bir şekilde fayda sağlanır bu adamlardan.şenerde aynı şekilde.İiy bir yabancının alternatifi olabilir.Topla dediğin adam zeki bir oyuncu..İiy bir takımda her zaman katkı verebilir.Hala fark yok diyorsun.Birde bizde ismini bir kenarıya bırakırsak selçuk diye bir adam var o fizikle süper ligde hiçbir takımda oynamamalı..

ömer, muğdat,ahmet gibi isimler çok felaket transferler.Ve siz bu yapılan hataları çok hafife alıyorsunuz..

bizde ozan gidecek bir tek emre kalıyor.
Gençlerin içinde tabiki yunus ve atalay ön plana çıkıyor. Fakat çok ciddi güçlenmeleri gerekiyor ve çok erken..Diğer isimlerin hepsinin kiraya verilmesi gerekiyor.

Forvete sadece Alan'ı alırsak sıkıntı yaşarız bize en az 2 forvet lazım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt