- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.133
- 2.968
geldi mi dsuarezDenis Suarez h.o goonerdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geldi mi dsuarezDenis Suarez h.o goonerdash
Basketbolda 2 milyon 3 milyon euro butce ile fena sayilmayiz
Fb bekonun sezonuna gore 30-40 milyon arasi butcesi var
geldi mi dsuarez
Şu harcadıkları paralara acıyorum bir Türk insanı olarak. Geri dönüşü yok çünkü. Herifler bu noktada bile ülkeye zarar. Cari açık sebebi yemin ederim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne munasebetSavunmaya alınan oyuncuya tepkinin büyük bir oranı hepimizin forvet transferi beklemesinden dolayı idi.
İşte Abdürrahim Albayrak bir işe yarasınKasımpaşa başkanı Rizeli apo Rizeli ve arkadaşlar ,hoca kanat için arabi çok istiyor şu an kanat için isteği varsa hocanın bence uğraşılan tek aday araptir
Heeyyt ulan,varmı yan bakan, her zaman heryerde en büyük CİMBOMBOM, havada uçan karada kaçan alayınız akıllı olsun aslandır GALATASARAY..
bizdeki yerlileri övmüyorum ama ömer bayram,ahmet,muğdat neyse h.ali,şener,alper o farkları yok,bunlardan iyi yerli alma imkanımız yoksa yönetimlere kızmaya gerek yok hiçbirini istemem şahsen altyapıdaki gençleri hazırlasınlar daha iyi oluruz misal yunus alperden kat kat iyi benim gözümde,misal ekici önce sakatlanmayıp oynasın öyle değerlendirelim oynatsak atalay daha faydalı olur,topal 33 yaşına gelmiş bitik zaten belli seviyeyi geçmeyen bir adam vs vs.
bizdeki yerli oyuncu kalitesi düşük dersiniz anlarım ama bunların kadrosuda leş o konuda bizden iyi olduklarına kesinlikle katılmıyorum...
belki 1 stoper,1 ortasaha![]()
![]()
Kaldi 2 forvet(Alan, +1) ve bir kanat