- 12 Aralık 2018
- 1.377
- 934
- 263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip ama son iki yıldır sürekli kariyer modda emre Taşdemir i transfer edip parlatıp satıyordum, ve daha garibi bu yıl marcao ismini scoutlar bulmuştu potansiyeli çok yüksek değil (81) yine de oyunda etkili.
Gomis transferinde buldular keklikleri simdi her gelen avlamaya çalışıyor 6 milyona gol kralı sattık ustun yonetilisimiz sayesindeUlan bu ne araplar selam verene +15 mil.€ teklif ediyor bize gelince sıra 5 6 filan
Yabancı kanat alacak kontenjan yok bizde yerli olarakta alınacak kanat yok ama mesela gerekirse Alan'ı da kullanabiliriz kanatlarda, Alınacak diğer forvet önde olur Alan kanata geçer. Sinan ve Yunus'tan da katkı alabiliriz kanatta Emre Akbaba orda oynamamalı zaten.Bir kanat daha lazim. Feghouli veya Onyekuru sakat/cezali oldugunda Sinan ilk tercih olmamali. Yunus yetenekli ama sampiyonluk yolunda hamle oyuncusu olarak gormuyorum kendisini. Emre Akbaba ise kanatta kaybolup gider.
Piyasada alabilecegimiz ve bizim seviyede olan bir yerli kanat var mi? Emre Mor olabilir mesala ama Fatih hoca yalanladigina gore ustunu cizelim.
Normalde hep online sezon oynarım ama canım sıkıldı kariyer yapayım dedim baya sardı. Forvete Weah'ı aldım iyi gelişiyor. Sağ kanatta Cengiz sol kanatta da Onyekuru var bonservisini aldım. Stoper ikilim ise Kimpembe ve Ozan. Sağ beke de Brezilyadan Scout transferi yaptım Dodo diye 20 yaşında ciğersiz aldım. Yunusta çok iyi gelişiyor. Diğer gençleride geliştiriyorum Atalay, Recep Gül, Abdülsammed falan baya iyi.Garip ama son iki yıldır sürekli kariyer modda emre Taşdemir i transfer edip parlatıp satıyordum, ve daha garibi bu yıl marcao ismini scoutlar bulmuştu potansiyeli çok yüksek değil (81) yine de oyunda etkili.
Gomisi ayakları alışsın diye ucuza verdikGomis transferinde buldular keklikleri simdi her gelen avlamaya çalışıyor 6 milyona gol kralı sattık ustun yonetilisimiz sayesinde
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Batshuayi olsa daha iyi olur alan heyecan vermiyorSabah bir uyanıyorsun Alan kap bildirimi gelmiş![]()