Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarcAo transferi kötü çıkarsa yönetim başını yer
Rize klubu teyitlemis Trabzon a 900 bine teklif edilmiş

Galatasaray Düşmanlarının .........

bu levent tuzemen dusman mi dost mu?

Brezilya liginden 18-23 yaş arası "wonderkid" statüsünde oyuncu getirmeye çalışmak çok mantıklı değil bizim lig için bu son zamanlarda çılgın fiyatlar çekiyor takımlar ellerindeki çocuklar için. Hani tamam yetenekliler vs. ama çok aşırı yüksekten uçuyorlar
Son zamanda büyük kulüplerin çılgınca para döktükleri gençler Vinícius-Rodrygo-Paqueta-Arthur-Paulinho filan piyasanın anasını ağlattılar resmen hal böyle olunca 2. lig takımı da 10 mil.€ civarlarında açıyor kapıyı ...

baslık guzeldı neden kapandi ya

Tianjin kulübü yok olmus diyorlar. Modeste bedava Köln'e kaldi, Pato ise serbest kaldi. Keske biz alsaydik. Riske gireceksin bazen.

MarcAo transferi kötü çıkarsa yönetim başını yer
Rize klubu teyitlemis Trabzon a 900 bine teklif edilmiş

Galatasaray Düşmanlarının .........

Dünya çapında bir stoper beklemeyin çünkü benfica sporting braga gibi külüplerin elinden süper yetenek kapabilecek konumda da değiliz. Beklentim seri ve hızlı olup Ozan'la birlikte kendini geliştirmesi.

Brezilya liginden 18-23 yaş arası "wonderkid" statüsünde oyuncu getirmeye çalışmak çok mantıklı değil bizim lig için bu son zamanlarda çılgın fiyatlar çekiyor takımlar ellerindeki çocuklar için. Hani tamam yetenekliler vs. ama çok aşırı yüksekten uçuyorlar
Son zamanda büyük kulüplerin çılgınca para döktükleri gençler Vinícius-Rodrygo-Paqueta-Arthur-Paulinho filan piyasanın anasını ağlattılar resmen hal böyle olunca 2. lig takımı da 10 mil.€ civarlarında açıyor kapıyı ...
Direkt Brezilya’dan geldiğinde uyum sorunu çekme ihtimali çok yüksek.

Levent Tüzemen'in dediğine göre; Marcao Trabzon'a önerilmiş 900 bin euroya.

Normalde hep online sezon oynarım ama canım sıkıldı kariyer yapayım dedim baya sardı. Forvete Weah'ı aldım iyi gelişiyor. Sağ kanatta Cengiz sol kanatta da Onyekuru var bonservisini aldım. Stoper ikilim ise Kimpembe ve Ozan. Sağ beke de Brezilyadan Scout transferi yaptım Dodo diye 20 yaşında ciğersiz aldım. Yunusta çok iyi gelişiyor. Diğer gençleride geliştiriyorum Atalay, Recep Gül, Abdülsammed falan baya iyi.

Rodrigues, Serdar, Selçuk, Eren, Ahmet, Donk hepsini sattım. Orta sahaya gurbetçi Salih Özcan'ı aldım. Sırada Belhanda var onu satıp iyi bir CAM alacağım :D

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstersen kariyer moddaki efsane oyuncuları yazabilirim renktaşım(dm den).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt