Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ha serbest brakmissin, ha tutmussun, ne fark ediyor, oylede parasini odeceksin admamin, böylede.

adamlar kadroda tutmayi tercih etti, ocakta belki bir salak kulup cikar alir en azindan yarims ezonluk maasini ödemekten kurtuluruz diye.

salman 2.7 alıyor 1.7 veren yıllık illa çıkar baros'a geri kalan 1 milyon euroyu biz karşılasak olay biterdi şimdi ne oldu 1.35 girdi 2.devrede girecek 1.35 gönderirsekte en kötü onun yarısı girecek hemen hemen zarar 2m 1mle kurtulmak varken 2m girmek üzere

article-2213738-086EE191000005DC-646_634x782.jpg

ikisi de gelsin bence..

:ayatollah:

Hamit -Riera 2,9-3m garanti ücrete oynarken Toure,Cole gibi oyuncular 3'ten aşağı bir fiyatı kabul etmez.

yav adamları kulüplerinden kopardıkta yıllık ücretlerimi kaldı :asd: farzetki öyle adamlar kim ne kazanıyor diyemi bakacak gelirken :asd: ingilterede ne kadar kazanıyorum orda ne kadar veriyorlar ona bakarlar ingilterede 4 m euro ise yıllık ücreti biz net 2.5 + maç başı verdiğimiz takdirde rahat gelir maddi açıdan ama bu adamlar manevi olarak gelmez sıkıntı orda

ilk olarak şunu söyleyeyim o transferlerin gerçekleşmesi mümkün değil ama yıllıkları o kadar şişik olmaz vergi yok bizde sneijder net 3.5 oynar dem baba 2.5 a.cole 32 yaşında 2.5 oynar koloda öyle

3.5 M € Sneijder'in yarısını alamazsın açık net adamın onca talibi vardır 4-5 M €'yu net kendine verirler.. Q7, Sow o kadar para alıyor bu ülkede Sneijder'den bahsediyoruz 5-6 dan aşağı geliyorsa hiç düşünmesinler zaten..

Cole içinse adam İngilterede herhangi bir takıma rahatlıkla gidebilir orayı bırakıp buraya gelecekse biraz keseyi açmak lazım şahsen ben o paradan aşağı geleceğini düşünmüyorum

Demba Ba'ya gelince Sow'un 3,5 M €'ya oynadığı yerde Demba Ba daha az alır mı sizce?

cole felan çok riskli transferler yaş 32 adam net 3 yıllık sözleşme ister kafadan 8 milyon euro maliyeti olur ya alacağın verim ? bizim bunları aşmamız lazım genç cole'lar bulmamız lazım gerekirse maliyeti yüksek olsun yine ama genç olsun iyi yatırım olsun

salman 2.7 alıyor 1.7 veren yıllık illa çıkar baros'a geri kalan 1 milyon euroyu biz karşılasak olay biterdi şimdi ne oldu 1.35 girdi 2.devrede girecek 1.35 gönderirsekte en kötü onun yarısı girecek hemen hemen zarar 2m 1mle kurtulmak varken 2m girmek üzere

bulsalardi verirlerdi bence, teklif yapan kesin cikmistir ama barosu boyle yakalamisken 3 senelik en az sozlesme isterler guzel bir sozlesme, barosta futboldaki son 2-3 yilini yasiyor, o da kendine göre hakli, saglam bir sozlesme ister.

gs beni dusunmuyorsa sorun degil, sonuna kadar beklerim 3 milyonu alirim serbest bir barosa mutlaka en az 5-6 teklif olur diyor, onu zamani gelince dusunurum diyor, tum sartllar barosun lehine olur sozlesme imzalarken, bir tek sikintisi olacak oynamamis olmasi..

barosun bizde 1 senede aldigi nerdeyse 3 milyon euroyu bundan sonra kazanmak icin 3 sene top oynamasi lazimm en az, kolay degil bu paralardan vazgecmek.

yav adamları kulüplerinden kopardıkta yıllık ücretlerimi kaldı :asd: farzetki öyle adamlar kim ne kazanıyor diyemi bakacak gelirken :asd: ingilterede ne kadar kazanıyorum orda ne kadar veriyorlar ona bakarlar ingilterede 4 m euro ise yıllık ücreti biz net 2.5 + maç başı verdiğimiz takdirde rahat gelir maddi açıdan ama bu adamlar manevi olarak gelmez sıkıntı orda

Ama işte buraya gelirken orada kazandığından fazlasını isteyecek kesinlikle.

Hem Toure hemde Cole'un epl de iyi piyasası var.Sen adama iyi bir ücret vereceksin ki burada oynaması için bir sebep olsun.(Şampiyonluğa oynamamız ve cl faktörü de önemli tabii ki.)

cole felan çok riskli transferler yaş 32 adam net 3 yıllık sözleşme ister kafadan 8 milyon euro maliyeti olur ya alacağın verim ? bizim bunları aşmamız lazım genç cole'lar bulmamız lazım gerekirse maliyeti yüksek olsun yine ama genç olsun iyi yatırım olsun

bende hic sicak bakmiyorum, bu ligi, bu ulkeyi kucumseceginden eminim, kasmaz o pek.

3.5 M € Sneijder'in yarısını alamazsın açık net adamın onca talibi vardır 4-5 M €'yu net kendine verirler.. Q7, Sow o kadar para alıyor bu ülkede Sneijder'den bahsediyoruz 5-6 dan aşağı geliyorsa hiç düşünmesinler zaten..

Cole içinse adam İngilterede herhangi bir takıma rahatlıkla gidebilir orayı bırakıp buraya gelecekse biraz keseyi açmak lazım şahsen ben o paradan aşağı geleceğini düşünmüyorum

Demba Ba'ya gelince Sow'un 3,5 M €'ya oynadığı yerde Demba Ba daha az alır mı sizce?

benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz anlamadım yahu demba ba gelecek olsa sow ne kadar alıyor diye onamı bakar ingilterede ne kazanıyorum onlar ne veriyormu diye bakar ? ha adam gelir 1 sezon şovunu yapar kontratta iyileşme isteyebilir ama gelirken adam kim ne kazanıyor ona bakmaz

Hocam sen orada kazandığını verirsen niye gelsinler ki? Bunların hepsine bu paraları verecek kulüp çıkar Sneijder'e 4 M € verecek kaç kulüp vardır biliyor musunuz Anzhisidir,PSG'sidir adamları hemen kaparlar zaten..

Hocam sen orada kazandığını verirsen niye gelsinler ki? Bunların hepsine bu paraları verecek kulüp çıkar Sneijder'e 4 M € verecek kaç kulüp vardır biliyor musunuz Anzhisidir,PSG'sidir adamları hemen kaparlar zaten..

ingilterede aldığı 4m bizde 2m e eşit sen 3m net veya 2.5 m net + maç başı verdiğinde hemen hemen 1m euro daha fazla kazanacak neden gelmesin ? sneijder transferine gelince onu geçin zaten o transfer İMKANSIZ onu 2haftadır bende söylüyorum

benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyorsunuz anlamadım yahu demba ba gelecek olsa sow ne kadar alıyor diye onamı bakar ingilterede ne kazanıyorum onlar ne veriyormu diye bakar ? ha adam gelir 1 sezon şovunu yapar kontratta iyileşme isteyebilir ama gelirken adam kim ne kazanıyor ona bakmaz

Hocam şurada anlaşamıyoruz Ba'da Sow'da Senegal milli takım oyuncusu ve Şuan Ba 2,6 M Pound net ücret alıyor buda 3,2 M €'ya denk geliyor. Orada aldığı elbet önemli ama Ba'nın da bugün Sow kadar piyasası var Kalburüstü takımlara rahatlıkla gidebilir. Hatta Sow'dan daha fazla piyasası var.kaldı ki Sow'un ne kadar aldığına bakmayacak mı.. Türkiye'de oyuncu maaşları nedir diye bakmayacak mı? Bunu milli takım arkadaşından öğrenmesi daha kolay değil mi?

Hocam şurada anlaşamıyoruz Ba'da Sow'da Senegal milli takım oyuncusu ve Şuan Ba 2,6 M Pound net ücret alıyor buda 3,2 M €'ya denk geliyor. Orada aldığı elbet önemli ama Ba'nın da bugün Sow kadar piyasası var Kalburüstü takımlara rahatlıkla gidebilir. Sow'dan daha fazla piyasası var. Sow gelirken o kadar fazla piyasası oldu kaldı ki Sow'un ne kadar aldığına bakmayacak mı.. Türkiye'de oyuncu maaşları nedir diye bakmayacak mı? Bunu milli takım arkadaşından öğrenmesi daha kolay değil mi?

demba ba da farklı bir sıkıntı var ama onu epl de her takım alır ama kimse yanaşmıyor sanırım kronik bir sakatlık olayı var

Yav dünyada kaç tane genç sol bek varda beğenmiyorsunuz? :D Adam dünyanın sayılı sol beklerinden, gelirse müthiş olur. Ha "Kolarov daha genç" falan derseniz olur ama bizim alacağımız en iyi genç sol bek Martin Olsson falan

Yav dünyada kaç tane genç sol bek varda beğenmiyorsunuz? :D Adam dünyanın sayılı sol beklerinden, gelirse müthiş olur. Ha "Kolarov daha genç" falan derseniz olur ama bizim alacağımız en iyi genç sol bek Martin Olsson falan

Çağlar,Hakan neyimize yetmiyor bizim

demba ba da farklı bir sıkıntı var ama onu epl de her takım alır ama kimse yanaşmıyor sanırım kronik bir sakatlık olayı var

Arsenal, Chelsea ilgileniyor :yenieek: QPR'ın astronomik teklifini kabul etmedi. Newcastle'da kalmak istiyor ama Newcastle'dan da iyi bi sözleşme bekliyor, sebebi bu olabilir mi sence?

Hocam şurada anlaşamıyoruz Ba'da Sow'da Senegal milli takım oyuncusu ve Şuan Ba 2,6 M Pound net ücret alıyor buda 3,2 M €'ya denk geliyor. Orada aldığı elbet önemli ama Ba'nın da bugün Sow kadar piyasası var Kalburüstü takımlara rahatlıkla gidebilir. Hatta Sow'dan daha fazla piyasası var.kaldı ki Sow'un ne kadar aldığına bakmayacak mı.. Türkiye'de oyuncu maaşları nedir diye bakmayacak mı? Bunu milli takım arkadaşından öğrenmesi daha kolay değil mi?

sowun ba kadar piyasasi olmamisidir bence hic bir zaman. franasadan lille gibi orta siralarada oynayan takimdan haric nerde oynamisligi vardi? adam okadar iyi olsa fenere kaptirmazlardi sowu. en basda arsenal gibi takimlar kapardi sowu. ba in leveline gelmesi icin daha coook ekmek yemesi lazim sowun. 1-2 rövasata golü atti diye adami süper star yaptik türkiyede.

sen çok yanlış anladın biz yaşından ve maliyetinden bahsediyoruz beğenip beğenmeme değil

Arsenal, Chelsea ilgileniyor :yenieek: QPR'ın astronomik teklifini kabul etmedi. Newcastle'da kalmak istiyor ama Newcastle'dan da iyi bi sözleşme bekliyor, sebebi bu olabilir mi sence?

astronomik teklifleri kabul etmiyorsa TR'ye nasıl gelmesi düşünülüyor o zaman :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt