Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şu videoyu bi izleyin bence Fatih hoca çok büyük rakamlara kimseyi almayacağız diyor transfer döneminde . Kerim Frei gibi oyunculara yöneleceğiz bence .

kaka'yı neden istedi durum böyle olsa eğer bu düşüncedeyse büyük hata olur

1 tane pahali oyuncu düsünülüyor bencede 10 nummara posisyon icin oda. diger transferler olacaksa maliyeti düsük olur gibime geliyor.

Ömer Toprak lider oyuncu falan değil yalnız.Lider oyuncu deyince aklıma

Ujfalusi(bizim takımdan)

DÜNYADAN

Carles Puyol

Philippe Mexes

Lucio(yaşı geçti artık)

Rio Ferdinand(o da 34 yaşında)

Serdar Taşçı( bu isimler kadar olmasa da katılıyorum)

An itibariyle değil ama yetiştirilmesi şekli vs. ona göre yetiştiriliyor çünkü ; Leverkusen de , Sami Hyypia lider oyuncuydu , emekli olunca , yerine Ömer Toprak alındı , yanına da Wollscheid alındı , Hyypia'nın yerine lider görevini üstleniyor ve ona göre yetişiyor Ömer şuan , bu görevde başarılıda olacağını düşünüyorum :)

Ali Dürüst'ün, takımımızla adı geçen futbolcular hakkında söylediği kısa mesajlar;

Sneijder
, Kaka, Diego: Sormayın.

Bernard: Bir şey demeyeyim.

Carlinhos: Gazetelerden okuduğunuz gibi.

Quaresma: O konuda görüşmüştük o zaman, kapandı gitti.

Granqvist: Dinamo Kiev'e gitti.

Alper Potuk: Görüşme yaptığımız doğru değil. Bir teklifimiz olmadı.

Serdar Aziz: Resmi bir teklif yapmış değiliz.

Ali Dürüst'den inciler :)

Serdar Taşçı (ya da Ömer Toprak, ilk tercihim Taşçı olur, avrupada oynamış olma kontejanını dolduruyor)

Sercan Sararer

Carlinhos (ya da Gaetan Bong, ilk tercihim Bong olur ama gündemde değil)

Skorer bir 10 numara Diego (Avrupa'da oynamadı, Zarate, Nene Avrupa kupalarında oynadı, Kaka ise hiçbir şekilde listeye dahil edilemez.)

Serdar Taşçı/Ömer Toprak ve Zarate/Nene ikililerinden sadece 1 'i listeye dahil edilebilir.

Serdar Taşçı (ya da Ömer Toprak, ilk tercihim Taşçı olur, avrupada oynamış olma kontejanını dolduruyor)

Sercan Sararer

Carlinhos (ya da Gaetan Bong, ilk tercihim Bong olur ama gündemde değil)

Skorer bir 10 numara Diego (Avrupa'da oynamadı, Zarate, Nene Avrupa kupalarında oynadı, Kaka ise hiçbir şekilde listeye dahil edilemez.)

Serdar Taşçı/Ömer Toprak ve Zarate/Nene ikililerinden sadece 1 'i listeye dahil edilebilir.

Gaetan Bong'u izliyorsunuz sanırım hocam ?

Biraz izlenimlerinizi aktarır mısınız ?

Bu arada twitter'da bir şey gördüm :D ;

Muslera:Begendiğim kaleciler arasında iki isim verebilirim.Cenk Gönen ve Eduardoyu begeniyorum.Şair burada volkanı iplemiyor

umarım boyle bı kuıra cekmısken sacma politıkalar yuzunden eksıklerı kapatmamak gıbı bı aptallıga düsmeyız

Gitsin ne olacak zaten hedef buraya kadar değil miydi? Bence önemli olan lig onu tekrar kazanmalıyız ki yine CL'de bir hedefimiz olsun..

Bende böyle düşünüyorum fakat ; bu kadar gelmişken ve Schalke gibi şuanki kadromuzla bile eleyebileceğimiz bir ekip çıkmışken neden Çeyrek oynayıp bütün Türkiye'yi arkamıza almıyoruz , daha iyi reklamımızı yapmıyoruz , oyuncularımız daha iyi piyasa yapmasın , neden daha fazla prim ve yayın hakkı geliri almayalım :) ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt