Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla bence Amrabat yetenekli denemeyecek kadar yeteneksiz, yeteneksiz denemeyecek kadar yetenekli.

Boşlukta duruyor.:D

Hoilett = Amrarabat(Assaidi + Taraabt - Fas milli takım kadrosu)

Bak güzel kardesim, yorum yapmak icin ilk oyunculari tanimak lazim. Taraabt degil Taarabt bir kere.

Hoilett kim Taarabt kim. Taarabt öper Hoilett'i. Ama böylece tartismaya son veriyorum, Hoilett > Taarabt diyen bana göre cok agir basiyordur.

Bak güzel kardesim, yorum yapmak icin ilk oyunculari tanimak lazim. Taraabt degil Taarabt bir kere.

Hoilett kim Taarabt kim. Taarabt öper Hoilett'i. Ama böylece tartismaya son veriyorum, Hoilett > Taarabt diyen bana göre cok agir basiyordur.

Sayısal zayıfmış sanırım senin daha denklemi anlayamıyosun.:ayatollah:

Amrabat kadar başınıza taş düşsün :(

Taarabt ı bende çok beğeniyordum ama 2 senedir yerinde sayıyor sanki dimi

Neresi ayip , ayipi size mi soracagiz yuh yani. Gercek bunlar gercek ! Yeteneksiz Amrabat, niye rahatsiz oluyorsunuzki. Eger art niyetli olsak Selcuk'a yeteneksiz deriz, ama demiyoruz, cünkü öyle degil !

Kes ben sanamı yazdım transfer forumu burası her yerde adamı eleştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt