Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hem Hakan'dan kurtulmuş oluruz hem de kadroya yetenekli bi adam gelmiş olur, güzel bi kontratla hayır demem Quaresma'ya. Hakan Balta'dan fazlası da etmez zaten Quaresma.

Eboue kupaya gidince mecbur Hamit'in önüne birini almak lazım..Hem Sabri ne yapar bilemezsin..Hem yedekleri yok..

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Lazio, Lampard'a sezon basina 2.5M€ garanti para ile 3 yillik sözlesme teklif etti. Lampard'in sezon sonu Chelsea ile sözlesmesi bitiyor.

:sad007: Adamlar bi sonraki sene için şimdiden transfer yapıyor

Transfer Nöbeti

kesinlikle diegonun bence gelmemesi lazım çünkü adam gittiği hiç bir takımda tutunamadı madridde şampiyon oldu gitti wolfsburgta gitti tekrar geldi juventusa gitti bi ara adam devamlı dolaşıyor burada bence başarılı olması zor

Juventus onun zamanında kötü durumdaydı....Madrid almak istedi Magath bırakmadı....

Sent from my iPhone using Tapatalk

ömer toprak teknik,ileri çıkışları falan iyi..ama ben pek beğenmedim...yani bi hırs göremedim. ama serdar taşçı ve serdar aziz de o var..

Serdar Tasci zaten tartisilmaz da. Olasiligi dusuk yazmamin sebebi, pesindeki takimlar ve oyuncunun bonservis bedeli, herseyden ote Turkiye'ye gelmeyi pek dusunmemesi.

Serdar Aziz'e gelince... Kotu bir stoper degil ancak yine de "super yetenek" diyebilecegimiz bir stoper degil. Sizin o hirs dediginize ben "gereksiz sertlik" diyorum. Ben bunu cok macta gordum. Adamin suratin hasirt diye dirsek gecirmeler, kayarak tabanlar, kambura yatmalar, ayagi fazla kaldirmalar. Acikcasi bunlarin cogu "pozisyon geregi" sertlikler de degil. Bu cocukda ben Lugano tarzi sezinliyorum. Yani bir siddete egilim soz konusu. Ozellikle kaptan olduktan sonra takim icindeki diyaloglari da degisti. Klasik ukala futbolcu triplerine girdi. Abilerine falan firca atiyor. Acikcasi boyle seyleri ben pek sevmiyorum. Galatasaray'da boyle seyler yaparsa onu Melo'nun elinden kimse alamaz :)

Omer Toprak ise bence milli takima son yillarda gelmis en iyi stoperlerden. Pozisyon bilgisi, yerinde mudahele, onu Ujfalusi'ye benzetiyorum. Galatasaray'a gelirse Ujfa'dan da cok sey ogrenir ve bize Semih'le uzun yillar hizmet edecek bir stoper tandemi olusturur.

Tum bunlardan sonra istek siram degismedi. Tasci > Toprak > Aziz

[video=dailymotion;xuoc0q]https://www.dailymotion.com/video/xuoc0q_9-hafta-galatasaray-3-0-kayserispor-mac-ozeti-ve-golleri_sport#.UOFgqayPYQA[/video]

Dakika 1:20 - 1:30 arası..

Dakika 8:10 - 8:20 arasına bakarsanız

.

40 .Saniye den sonrasına bakarsanız
...

Yekta soğukkanlılıkla,ne kadar olumlu işler yapıyor görürsünüz zaten..

Omer Toprak, Diego, Carlinhos, Kerim Frei, Alper Potuk.

Para artarsa 1.90m ustu yabanci bir golcu.

Lig sampiyonlugu + Avrupa'da ceyrek final (sansimiz olursa yari final)

Diego , Ömer Toprak , Alper Potuk.

Ocak sonunda görüşelim.

Not: Bu bir tahmindir. :)

[video]https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-transfer-forumu/131817-iste-cim-bom-un-bombasi_.html[/video]

[h=2]Cim Bom 5 milyon Euro'yu gözden çıkarınca Kartal karşı atağa geçti. Siyah-Beyazlılar para değil, 4 oyuncu istiyor. O oyuncular ise Ceyhun Gülselam, Milan Baros, Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta.[/h]

S.a beyler gelişme var mı :confused:

Cim Bom 5 milyon Euro'yu gözden çıkarınca Kartal karşı atağa geçti. Siyah-Beyazlılar para değil, 4 oyuncu istiyor. O oyuncular ise Ceyhun Gülselam, Milan Baros, Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta.

Menemen verelim :sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt