Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o yıllardakki lyonla marsilya kıyaslanamaz kaka da yedek ama sorun o değil yedek kaldığı takım

Neden? O yillarda Lyonda Keitanin pozisyonunda oynayan kim vardi? Sisteme uymamistir belki o yüzden oynatmamistir hoca. Yoksa oynayacak kalitede adam degilmiydi Lyon icin?

diegoyu transfer listemizden sile biliriz malesef ... Vallah 10 nummaraya kime getircekler getire bileceklermi cok büyük soru isareti benim icin acikcasi :confused:

cezam bitmiş. güzel.

hocanın yönetime herhangi bir liste verdiğini sanmıyorum. mümkünse eğer süper lig'ten futbolcu transfer etmeyelim, iğrenç ligimiz var maalesef. kalitemiz inanılmaz düşük vaziyette. futbolcularımızda bir kere futbol bilgisi 0.

cezam bitmiş. güzel.

hocanın yönetime herhangi bir liste verdiğini sanmıyorum. mümkünse eğer süper lig'ten futbolcu transfer etmeyelim, iğrenç ligimiz var maalesef. kalitemiz inanılmaz düşük vaziyette. futbolcularımızda bir kere futbol bilgisi 0.

genellemesen iyi olurdu.

cezam bitmiş. güzel.

Türk Futbolcusunu uzaydanmı getircez?

Remy ile Keita arasinda fark yok fazla bence. Ancak Remy tabiki Genc ve TSLin tozunu Mr. Proper gibi alir.

Dembaba'nın ayrılması durumunda Newcastle'nin remy'i kadromuza katıcaz dedigini biliyormuydunuz?

remy tartışması başlamış. kimsenin remy'nin kalitesinden şüphe ettiği yoktur, ancak şu bir gerçek ki, bizim takıma lider olabilecek futbolcu lazım. takımımızda artık belli bir sistem var, çok şükür. şu an önemli olan bu sistemi en iyi şekilde çalıştırmaktır. remy bu takıma luxe olur.

sol bek olarak, liverpool'un ispanyol oyuncusu jose enrique'ı görmek isterim. çok zor, ve büyük ihtimal gündemimize dahi gelmemiştir fakat kendisi müthiş oyuncudur. bir öneri olmuş oldu en azından.

remy yuklu bonservisi var transfermarkt'ta falan, artik kulupler de kendi oyuncusuna o siteden fiyat biciyo. alinamaz.

Remy Remy hayirdir Remy ile anlastikmi noldu??

amrabat satılmazsa forvet arkasına bernardı koy 1.62 boyuyla zıpır gibi ara pası yapar adam eksiltir boyunu avantaja çeviriyo ayrıca. Dieogodan 10 kat iyi. Ama sneijder için bişey diyemem sneijderin ölüsü bile iş yapar. yada amrabatı sağa çek, bitane 10 numara al, bernardı sola koy, eboue afrikaya gittiğinde hamitide sağbeke çek. böle bişey olurdu. Bernardla , frei yi almamız lazım defansa falan hep Türk doldurmamız lazım yabancıya yer bulamıyoruz kafayı yiyoruz sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt