Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler forvete ihtiyacımız olduğu bu kadar açıkken hiç forvet adı geçmemesi ne kadar tuhaf değil mi ?

Sadri başkan Türk futbolcu bulmak zor demiş

Forvete ihtiyacımız mı var?

Bana göre çok açık.Topla haşır neşir,yüzü dönük top tutan,ceza sahasında ne yaptığını bilen bitirici bir oyuncu şart bence.2. yarı sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum eğer bu tip bir forvet alınmazsa.

Umut Bulut :27 maç 14 gol 3 asist

Burak Yılmaz: 23 maç 15 gol 4 asist

Johan Elmander: 21 maç 6 gol 1 asist

harbiden forvet ihtiyacımız(!) var

burda birde elmanderin hazir olmayisinida dikkat edelim :) ikinci yariya gecen senenin elmanderini bekliyorum ben

Orasına ben de katılıyorum ama bir şeyi yapmışken tam yapmak lazım,hedefler belli sonuçta.Ne gerekiyorsa yapmak lazım.

Devre arası yapılan transferlerin çok büyük kısmı hüsran ile bittiğini bildiğini umuyorum.

Oldu olacak baştan 11 kuralım.

Ayrıca takır takır gol atan forvetlerin var ve sen gol sıkıntısı çekiyorsan forvetlerini pozisyona sokacak adamların ya yoktur ya da yetersizdir. Forvetlere bahane bulmamak lazım

Bernardin daha 1 firin ekmek yemesi lazim bence avrupada oynaya bilmesi icin. fiziki anlamaninda. bizim gibi sert ligde bacaklarini eline veriler gibime geliyor

Haklısın arkadaşım ama o bölgede bu oyunculardan hangisinin kreatif olduğunu söyleyebiliriz?Hangisi orta sahaya gelip top alıyor,adam eksiltiyor? Ha ama dersinki ben Diego'yu Sneijder'i alıyorum forveti sezon sonuna bırakıyorum ona da çok bir şey diyemem bu oyuncularla forvetlerimizin oyunu da çeşitlilik kazanacaktır.Ama dediğim gibi bu adamları alıp yanına dediğim tarzda,ayağında top tutan bir forvet alırsak o zaman kusursuza yakın bir takım oluruz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt