Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Daha fazla klüp hissesi satamayız,bizim borcumuzda varlık satışı yapmazsak hiçbir zaman sıfırlanmaz ama önemli olan gelir-gider tablosunda fazla verip borçları döndürmek olduğu için sıkıntı yok,iyi yolda ilerliyoruz.

yav zaten 0 borç olmaz öyle bir kulüp yok 70 80 milyon dolar düzeyinde kalır en düşük ama o sürekli devirdayım olur gelir gider dengesi olur

mali tablo ne kadar güçlü olursa oyuncu kadro kaliteside o kadar artar basarsın 10 15 milyon euroyu 1.sınıf topçu alırsın genç

amrabat , yiğit gibi adamların isminide Fatih hoca veriyor...ki amrabata 8 milyon vereceğimize o paraya ondan çok daha kaliteli adamlar alınabilirdi..ayrıca bu Q 7 üzerinde bu kadar haber varsa onuda Fatih hocanın istediği içindir...

Shaqiri alındıda hoca Quaresma'yı Yiğit'i mi aldırırdı. Listede pek çok alternatif oluyor. Hangisi olmuyorsa bir sonraki alınıyor.

yav zaten 0 borç olmaz öyle bir kulüp yok 70 80 milyon dolar düzeyinde kalır en düşük ama o sürekli devirdayım olur gelir gider dengesi olur

ekonomi okuyorum. ve kesinlikle haklısın. borç kötü birşey değil büyük şirketler için, tabii beşiktaş gibi bokunu çıkarmadığın müddet.

Bende Chelsea macinda izlemistim, ama ilk macinda. Orda bile dedigin gibi cok iyi oynamisti. Bizdeki sorun sudur, yillarca yanlis tercihler yaptik diye bizde genc oyuncuya güvenecek ve para verecek yürek yok. Neden yillarca yanlis tercihler yapildi, cünkü ülkemizde futbolu bilmeyenler futbolu yönetiyor.

Futbolu bilmeyenlerin yönettiği aşikar ama suçun büyük kısmı taraftarda. Çoğu anlık başarı peşinde.

Hatun topu 90'a taktı aldı 50 bini :trollface:

Futbolu bilmeyenlerin yönettiği aşikar ama suçun büyük kısmı taraftarda. Çoğu anlık başarı peşinde.

Bak bu simdi aklima gelmedi ama evet dogru. Gecenlerde bir tartismada kullanmistim, ben günü kurtarma operasyonu diyorum buna. Kisaca vizyonsuz diyebiliriz.

Neyse, daha çok bekleriz gibi geliyor. Herkese tekrar ailesi ve tüm sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. İyi geceler.

Bitik topçular rehabilitasyon merkezi olduk.

muslerayı eboueyı selcugu alınca vızyon ,dıgerlerını alınca vızyonsuzluk

ya real madrıd bıle nelerı heder edıyor bırakın bu düz mantıgı

herseyı tutturan dunyada bı varlık veya bi kurum yok

muslerayı eboueyı selcugu alınca vızyon ,dıgerlerını alınca vızyonsuzluk

ya real madrıd bıle nelerı heder edıyor bırakın bu düz mantıgı

herseyı tutturan dunyada bı varlık veya bi kurum yok

Burada eleştiri zamansızlığa. Madrid heder edebilir illa bi transfer tutacak diye bi kural yok ama adamlar en azından transfer sezonu başlamadan aradıları istedikleri oyuncu ile büyük oranda anlaşmış oluyo. Farkındamısın bilmiyorum ama yarın toplanılıp oyunculara karar verilecekmiş. Bu kararın aralık 20 gibi verilmiş olması gerekmiyormuydu. Ara transfer risk işidir diyorlar ya asla katılmıyorum. Ara transfer hangi oyuncuları alacağını bildiğin bir dönemdir. Sen kamp dönemini geçirdiğin zaman o transferin tutması zaten mucize. Takım toplandığında oyuncuda orada olacak sonra alışma dönemi diye bir kavram çıkıyor ortaya.

Burada eleştiri zamansızlığa. Madrid heder edebilir illa bi transfer tutacak diye bi kural yok ama adamlar en azından transfer sezonu başlamadan aradıları istedikleri oyuncu ile büyük oranda anlaşmış oluyo. Farkındamısın bilmiyorum ama yarın toplanılıp oyunculara karar verilecekmiş. Bu kararın aralık 20 gibi verilmiş olması gerekmiyormuydu. Ara transfer risk işidir diyorlar ya asla katılmıyorum. Ara transfer hangi oyuncuları alacağını bildiğin bir dönemdir. Sen kamp dönemini geçirdiğin zaman o transferin tutması zaten mucize. Takım toplandığında oyuncuda orada olacak sonra alışma dönemi diye bir kavram çıkıyor ortaya.

orası real madrıd agani sen 3 liralık oyuncuyu almak için aylarca heder oluyorsun

transferin tutmasının bı sürü krıterı var oyle okadar basıt degıl mılyonlarca ornegı var

ama helal olsun sen cözmussun olayı

Renktaş o yarın görüşülecek vs. gibi söylemler palavradır eğer doğruysa burada problem sadece yönetimde değil aynı zamanda hocada da var ama ben böyle bir şeyin olacağına inanmıyorum çoktan bellidir liste çalışmalarda lig oynanırken başlamıştır.

Her okuduğuna inanma hocam..

Futbolcular çok önceden belli ve uğraşıldığını düşünüyorum.

no transfer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt