Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sizce amkarbatı satmaya calıssak satabilirmiyiz 4 m €ve üstüne

-BENCE SATAMAYIZ

Amrabat tartismasini baslatmak icin ve forumu birbirine katmak icin süper taktik Ugur. Ve Amrabat tartismasi nerde ise ben ordayim.

Kim alir o yeteneksiz arkadasimizi ? Ciddiyim, sert ama gercek.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Marveaux adamım benim ,ruiz zaten cok yetenekli.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

son haftalarda çok iyi bir performans gösteriyor marveaux. aslında newcastle'ın ilk 11 oyuncusu değil marveaux. sakatlıklar nedeniyle oynatılmaya başladı.

??

2 bilemedin 4 maç mı yöneticilerin olması gereken vizyonu?

Bırak abi masa başından sallamak kolay geliyor bazılarına hala transfer delisiyiz yeni yeni ekonomimiz düzeliyor adamlar sanki bayılıyor pintilik yapmaya sanki kendi ceplerine indiriyorlar 2 sene önce ekonomik olarak neredeyse dibe vuracaktık bu adamlar belimizi doğrulttu sadece beklentileri yüksek tutmaları gereksizdi onu da acemiliklerine vermek lazım ama Adnan Polat zamanını hatırlayın borçları hatırlayın öyle konuşun derim.

Beyler şu anda istesek remy'i alma ihtimalimiz yüzde kaçtır adam 2. forvet olarak yaratılmış tam bizlik

Amrabat tartismasini baslatmak icin ve forumu birbirine katmak icin süper taktik Ugur. Ve Amrabat tartismasi nerde ise ben ordayim.

Kim alir o yeteneksiz arkadasimizi ? Ciddiyim, sert ama gercek.

hiç alakası yok amkarbatla falan nasıl karıştırılır forum bilmiyorum

oldu sende her istedeigin an gelcem eskortum sanki oklm var şuyum var buyum var beni germe hakan

tamam işte hakkını verir diyorum fazlasıyla.. holladadan iyi yatırım yapılır fiyatlar makul brezilyadan pek fark yok.

brezilya biraz daha pahali

Ne kadar sığ bakıyorsun olaya vizyondan bahsediyorsun max 4 maç için değerlendiriyorsun isim doğruluğu ya da yanlışlığını konuşmuyorum.Vizyon ne demektir ona bir çalış önce istersen.

Son 10 yilda sen ilk defa son 16 ya kalmisin camia olarak dünyanin en büyük turnufasinda. Bir tur sansi cikmis karsina ve almanyanin su an yerlerde sürünen schalke takimi cikmis. sen simdi direk katki saglayacak bir oyuncuyu almayip bu turnufada trübünden seni izleyen adami mi alirsin yoksa katki saglaya bilecek bir oyuncumu alirsin onun yerine. Bizim ülkede sanki her sene sampionlar liginde son 16 yi ceyrek finaleri görüyormusuz. bu turlari gecmek ne kadar öenmli oldugunu sen anlamiyorsan asil sen visyonunu bir düsün kardesim. Evimizdeki lig banane. sampion olmusuz olmamisiz umrumda degil pek. avrupa hedefimiz olmali her zaman. ha ligde en az 2ci olmaya bak seneye Cl ye katilmaya bakarsin yine .Ön elemeleri gecersin bir cekilde gecemesen gidip avrupa ligini almaya calisirsin ama hedef yine avrupa olur. Senin visyonun anladigim kadari ile lig icin. sen Cl ini önemsimiyorsun yada bos ver seneye gideriz yine . Seneye sanki bu seker takimlar cikacak karsina. Seneye grupllara barca-chelsea-ajax gibi cikarsa görürüm o azamn cikiyormuyuz cikmiyorumuyuz diye. sonra keske gecen sene adam gibi Cl i icin adam alsaydik aglarsiniz.

remy le newcastle ilgileniyor, demba ba chelsea ye giderse onu alacaklar kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt