Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler kızmayın ama ben G.Süzen ve bir oyun kurucuya fitim :)

fatih terimin'in o kadar sorunlu futbolcu arasından sadece ronaldinho'yı veto etmesi çok ilginç başkan biraz ısrarcı olsada ismi geçenler olmaz ise r10'u alsak

Benim kadar maçını izlemediğine eminim. Hesap sormuyorum sadece ne yaptığını merak ettim. Avrupa Ligi maçlarını izle istersen, fizik olarak yetersiz, adam filan hayatta geçemez, en ufak darbede yerde kalır. Assaidi ortalığı dağıttı demişsin de demedim..

[video=youtube;3jGDeR7pTmw]https://www.youtube.com/watch?v=3jGDeR7pTmw[/video]

Şans, tesadüf, kırk yılda bir olmalı :)

Siz buna müthis calim diyorsaniz yazik size, ve Assaidp nerde yere düsüyormus su an 4-5 calim attigi maci koyarim suraya ama sonra sen ortada kalirsin. Biliyoruzda konusuyoruz, emin olmasak tamam deriz.

ne inancı ya sen nerden çktın kimi sorguluyorsun kardo benim inancm olmasa nolur olsa ne olur ki yok başta terim varken ve bu kuru kafacı zihniyet yokken yok gider amadarabat 10 milyonda verir yigite 5 milyon en sonda battallagaya 34 milyon. yeter ya. amacımız gs ama herkes amaçtan saptırmaya çalşıyor

kardseim inancin yoksa niye bizi mesgul ediyorsn. bu taraftrin senin giblere karni tok ayrica balatta'yi izlemedign cok belli bilip bilmedn ona buna sallamayin artik su forumda lutfen tamam.

_____Muslera_____

Eboue_Semih_Ömer(Dany,Serdar)_Riera

Hamit__Selçuk__Melo__Frei(Amrabat)

______Burak_____Aubemeyang___

fatih terimin'in o kadar sorunlu futbolcu arasından sadece ronaldinho'yı veto etmesi çok ilginç başkan biraz ısrarcı olsada ismi geçenler olmaz ise r10'u alsak

Rkadar sorunlu değil hiçbiri.Rony sabah milanoda attığı gölü akşam rioda kutlama potansiyeline sahip biri :asd:

yav amrabat bizde yetersizleri oynuyo işte arkadaş.daha neresi tartışılyo anlamıyorum.

trt haberde erhan tellı var bakalım neler dıyecek

kardseim inancin yoksa niye bizi mesgul ediyorsn. bu taraftrin senin giblere karni tok ayrica balatta'yi izlemedign cok belli bilip bilmedn ona buna sallamayin artik su forumda lutfen tamam.

babanın formu mu hayırdır yani kimse hesap soramaz bana burda admin gelse gene inancım degişmez. sizler inanıyorsanız pembe rüyanızdan elbet uyancaksınız ve benden elimi uzatmamı isteyeceksiniz .. başkada bir şey demiyorm

1. q7 galatasarayda -- erhan telli

olley

babanın formu mu hayırdır yani kimse hesap soramaz bana burda admin gelse gene inancım degişmez. sizler inanıyorsanız pembe rüyanızdan elbet uyancaksınız ve benden elimi uzatmamı isteyeceksiniz .. başkada bir şey demiyorm

Nevizade sov, inanmayin beyler. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt