Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yaziklar olsun sana . yanliz 2 sene once fatih hoca bu takimi ta alttan alip alip sampiyon yapti tamammi ? he onun bilincinde ol ona gore ileri ger konus ondan snra. inancin yoksa da olmayan inancini kendine sakla sen kmsinki abramaat'i falan elestirecek o kendi cebinden odedi bonservsni gelip yonetime laf ediyorsun!!

olabilir padişaj mı terim geldi işini yaptı kendine hakret ettrmeden gitsin bizi kendini kızlarını üzmesin. bende üzülebilirim.

sneijder ya da diego olcakmış , terim seçicekmiş ----- erhan telli

bu habere sadece gülürüm.

sneijder bize gelmez, net.

diego hakkinda aciklamalar yapildi 2 gun once, sportif direktörleri; 'diego takimimizin lideri olacak' gibi aciklamalarda bulundu.

etellı tamamen yuvarlak konusuyor su an ne dedıgı bellı dgıl q7 carlınhos sneıder dıyor bıde alper dıyor trkıyeden baskada bısey yok

sezon sonu hem hakan baltanın hem çağların sözleşmesi bitiyor degil mi

neymarın yan bagları kopmuş ---- erhan telli

sneijder de gidecekse gitsin lan liverpola.liverpool çok iyi durumda ya...totenham zaten şampiyonlar liginde oynuyo...

kaka olayına dönmesin bu da yav.bıktım

olabilir padişaj mı terim geldi işini yaptı kendine hakret ettrmeden gitsin bizi kendini kızlarını üzmesin. bende üzülebilirim.

neyse kardseim canim braz sikkin sert cikismis olabilirim kusuruma bakm olurmu hepimiz

ozur dilerim.

eboue afrika kupasına gidiyor- -- erhan telli,

hakan'la futbolcu konusunda hemen hemen ayni fikirdeyiz gibime geliyor.

bilmiyorum. belki ben futboldan anlamiyor olabilirim. ancak su bir gercek ki, televizyonda olan her maca bakarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt