Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gurbetci oyuncularin cogu bizim medya tarafindan sisiriliyor.

Iyilerini Almanlar bize birakmiyor zaten.

tamamen öyle bizde bir algı var zaten gurbette bir u takımlarından adam gördük mü hemen kapmaya çalşıyoruz ki o ülkenin takımlarıda zaten işine yaramayan oyuncuları almıyorlar bizde seviniyoruz. tunaymış vsymiş yani .. hakan delikanlı zorlasa türkiye ligine gelirdi

yok bende gurbetçi oldm ve gurbetçi arkdaşlarım var

benim ama anlamadigim bu ayrimcalik nerden geliyor?! yani grubete yasayan daha az mi türk senin gözünde. cünkü cidi cekilde böyle bir hava sizdiriyorsun forumda kendi fikrin hakinda. Bende grubetciyim ama 3 senede türkiyede kaldim . bu ayrimciligi nerden cikardin onu anlamaya calisiyorum acikcasi. Gurbetci sanki türk degil gibi. bir gurbetci en az belkide türkiyede yasayan bir cok türkden daha cok türk ve hizmet veriyordur vatanina.

Bu gurbetçi - Türk kavgasının ne kadar saçma olduğunu söylememe gerek yok herhalde :)

tamamen öyle bizde bir algı var zaten gurbette bir u takımlarından adam gördük mü hemen kapmaya çalşıyoruz ki o ülkenin takımlarıda zaten işine yaramayan oyuncuları almıyorlar bizde seviniyoruz. tunaymış vsymiş yani .. hakan delikanlı zorlasa türkiye ligine gelirdi

Yasin 16, eline takmissin Iphone'u havan kime? Hayati biliyormus gibi konusuyor. Ögrencisin sen daha, yani cok konusma.

benim ama anlamadigim bu ayrimcalik nerden geliyor?! yani grubete yasayan daha az mi türk senin gözünde. cükü cidi cekilde böyle bir hava sizdiriyorsun forumda kendi fikrin hakinda. Bende grubetciyim ama 3 senede türkiyede kaldim . bu ayrimciligi nerden cikardin onu anlamaya calisiyorum acikcasi. Gurbetci sanki türk degil gibi. bir gurbetci en az belkide türkiyede yasayan bir cok türkden daha cok türk ve hizmet veriyordur vatanina.

ayrıcalık bu.

benim için ne mutlu 'türk'üm' diyenedir yani derdim yok

Yasin 16, eline takmissin Iphone'u havan kime? Hayati biliyormus gibi konusuyor. Ögrencisin sen daha, yani cok konusma.

sen beni nerden tanıyon oglm ne yaptıgımı nelere gititmgimi ne yaşadıgımı :D örnek iphone bile kullanmıyorm :D yani boş post

Transfer Nöbeti

ha bu arada, siz türklerde birbirinize benziyonuz. hepiniz cok bilmissiniz. gurbetcilere bi afratafralar felan filan.

siz türkler derken? sen türk değilmisin? yoksa hitlerci faşist almanların işci olarak getirtiği tuvalet temizleyen anadolu köylüsü mü? yoksa kanake misin?-

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt