Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu bernard ama büyük yildiz potansiyele sahip saka maka bi yana. tek eksigi fizigi. onuda gelsitire bilirse muthis topcu olacak .cok seri hizli topla birlikde. bir karisim messi kacmis cocugun icine resmen :D

Bonservisinin altında ezilen bir futbolcu amrabat ne yazık ki. Fakat bu durum şimdilik geçerli. 4-3-3'ün ileri uç kanat oyuncusunu biz sol kanatta kullanmaya çalışıyoruz. Buna uyum sağlaması zaman alacak. bir de bu yetmezmiş gibi ileri geri yapıp riera'nın boşluklarını kapatmaya başladı son 3-4 maç. bu sebeple ofansta pek fazla gösteremedi kendisini. Carlinhos konuşuluyor mesela. Amrabata inanılmaz artı katkıları olur o adamın. Aslına bakarsan en büyük sorunumuz bence sağ kanat. Hamit kanat oyuncusu değil. içe doğru oynar. oyunun sıkışmasının asıl sebebide budur bana göre.

.

Bu bernard ama büyük yildiz potansiyele sahip saka maka bi yana. tek eksigi fizigi. onuda gelsitire bilirse muthis topcu olacak .cok seri hizli topla birlikde. bir karisim messi kacmis cocugun icine resmen :D

Bir Scott Piri'ye gözüksün hele.

2013 Ligin ikinci yarisi soyle bi kadro olsa, ufffffffffff bee :ayatollah:

Yedekler bile super olur valla :yenieek:

608476_Galatasaray_SK.jpg

Bonservisinin altında ezilen bir futbolcu amrabat ne yazık ki. Fakat bu durum şimdilik geçerli. 4-3-3'ün ileri uç kanat oyuncusunu biz sol kanatta kullanmaya çalışıyoruz. Buna uyum sağlaması zaman alacak. bir de bu yetmezmiş gibi ileri geri yapıp riera'nın boşluklarını kapatmaya başladı son 3-4 maç. bu sebeple ofansta pek fazla gösteremedi kendisini. Carlinhos konuşuluyor mesela. Amrabata inanılmaz artı katkıları olur o adamın. Aslına bakarsan en büyük sorunumuz bence sağ kanat. Hamit kanat oyuncusu değil. içe doğru oynar. oyunun sıkışmasının asıl sebebide budur bana göre.

+1905

bu yaştan sonra boyu uzamaz abi çocuğun.

teknik oyuncu fiziğini geliştirmesi onun adına kötü olur çevikliğini kaybeder.

Kondisyonunu güçlendirirsin, hızı ile ikili mücadelelerdeki eksiğini kapatırsın

Bir Scott Piri'ye gözüksün hele.

evt hemde baya bir gözüksün :asd:

Ya biraz vucut antrenmani yaptirt buna 1 sene sonra kimse tutamaz bu cocugu . bu son videoda baya etkiledi beni :yenieek:

Yedirteceksin bol bol yumurtayi yaninda da fitness yaptircaksin bak ne oluyor. shakiride iyi bir örnek.shakiri 1 yil icinde kücük rambo oldu birden. buda daha 20 yasinda olur olur :D

Cümleten iyi geceler

evt hemde baya bir gözüksün :asd:

Ya biraz vucut antrenmani yaptirt buna 1 sene sonra kimse tutamaz bu cocugu . bu son videoda baya etkiledi beni :yenieek:

Yedirteceksin bol bol yumurtayi yaninda da fitness yaptircaksin bak ne oluyor. shakiride iyi bir örnek.shakiri 1 yil icinde kücük rambo oldu birden. buda daha 20 yasinda olur olur :D

Kesinlike..Ama güçlenicem diye hızını falan kaybetmez umarım.

[video=youtube;fB20K8xubPI]https://www.youtube.com/watch?v=fB20K8xubPI[/video]

Piyasası yokken al koy bir kenara..

Kesinlike..Ama güçlenicem diye hızını falan kaybetmez umarım.

ya fazla kaybetmez hizdan boyundan dolayi. kaybetse cok az kaybeder. cocuk jeten ferrariye döner ancak hiz bakimindan :D

shakiri gibide olsun demiyorum ama biraz daha güc kazanmasi gerekiyor yoksa burda avrupada türkiyede bir omuz hamlesi ile ucar stadan disari ucar cocuk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt