Koray Türkoğlu
Sarı Üye
- 28 Haziran 2009
- 423
- 0
- 1.456
Cevap: Transfer Nöbeti
aziz altan güvenilir mi
aziz altan güvenilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bernard hayırlı olsun diyelimmi? her yerde haberleri dolaşıyorr...
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Ünal Aysal'a sordum; FTerim henüz transfer listesini vermemiş, yarın verecekmiş.. Piyasada duyduğunuz isimlere inanmayın, hepsi uçurtma..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Ünal Aysal'a sordum; FTerim henüz transfer listesini vermemiş, yarın verecekmiş.. Piyasada duyduğunuz isimlere inanmayın, hepsi uçurtma..
Currently on a deal with Atletico Mineiro until November 2014, Brazilian half-forward Bernard Anicio Caldeira Duarte, better known as Bernard (20), has been targeted by Galatasaray. His ownership is esteemed around 3 million euros, and he's tracked by Inter as well.
link isteyenlere link attım.
bernerd için girişim var beyler, sakin olun sıkı durun. 2013 hayırlı olsunn , gelirse bernard oscar havası yaratır chelseadaki..
Ekim tarihli haber. O zamanlar 3 milyon euroymuş demekki![]()
Refik Arkan'ın Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı çok özel açıklamalar:
TERİM RAPORU VERDİ. ÇOK BÜYÜK İSİMLER GÜNDEMDE
Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne uygun isimler.
site haberi öne çekmişşş...
ekimden beri ilgimiz var demek, fatih terim izletmiş bence. kerim frei ile ilgili açıklamada bu tarz bişey söylemişti..
[video=youtube;R9C9OgAbSno]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R9C9OgAbSno#![/video]
uefa GS SHALCKE maçının tanıtımını yapmış.