Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Quaresma'yı almıyoruz. Nasıl rahatladım arkadaş. Saçma sapan bir adamı başımıza musallat edecektik.:yenieek:

Bernard tam vizyon transferi olur avrupada tutarsa +30 milyonlara transfer yapar

Kimse Galatasaray'dan şu aşamadan 30 Milyon'a topçu almaz. Kusura bakmayın beyler. Otuz milyon eden adamı mevcut gücümüzle elimizde tutamayız ve illa ki fiyat kırmak zorunda kalırız.

kim tirevele yapacak :sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

19luk Kerim Frei

20lık Bernard iyi yoldayız sanırım :ayatollah:

Kimse Galatasaray'dan şu aşamadan 30 Milyon'a topçu almaz. Kusura bakmayın beyler. Otuz milyon eden adamı mevcut gücümüzle elimizde tutamayız ve illa ki fiyat kırmak zorunda kalırız.

Bizden Avrupa'ya suan gidicek oyuncu olursa en fazla Muslera-Semih-Burak üçlüsünden biri kazandırır

buda 30m€ olmaz tabi

Bernard haberleri var da ben mi göremiyorum ? Burda isim yaratım hayal kırıklığına uğramayalım sonra.

Bernard'ı çözemedim. Mesela Marko Marin'den farkı nedir? Stoch gibi bir yapısı var? Cidden bu videolardan birşey anlaşılmaz.

ne marin ve stoch u ya, adamin pesinde Chelsea falan kosuyor her zaman ki gibi, Neymar 1, Lucas M. 2, Ganso 3 du, ondan sonra Oscar idi onuda Chelsea aldi, 5. sirada bu cocuk geliyor Leandro Damiao ile...

Bernard haberleri var da ben mi göremiyorum ? Burda isim yaratım hayal kırıklığına uğramayalım sonra.

10 ekim transfermatketweb. ahberi site öne çekmiş yine...

heryerde haberi var..

ayrıca krim frei direk hoca söylemişti ilgimiz var diye..

takım gençleşiyor beylerr..

bernard

kerim frei

carlinhos

herkesten alves-messi-ronoldo olmasını beklemek saçma.. bu çocuklarda potansiyel var. bekleyip görmek iyi hazırlamak gerekli.. eğer bunalr gelecekse..

bernar ve frei aynı anda alınmaz kimse gtmden. 2 snide alsmsyzda nyse

ne marin ve stoch u ya, adamin pesinde Chelsea falan kosuyor her zaman ki gibi, Neymar 1, Lucas M. 2, Ganso 3 du, ondan sonra Oscar idi onuda Chelsea aldi, 5. sirada bu cocuk geliyor...

Diğerlerini duymuştum ama Bernard'ı duymamıştım. Umarım iyidir ve alırız. Ganso'yu henüz almadı kimse değil mi?

bernar ve frei aynı anda alınmaz kimse gtmden. 2 snide alsmsyzda nyse

Aynen o bütçe yok şu an hala bizde..İkisi için en az 15 milyon sadece bonservis gerekiyor ki bizi aşar devre arasında..

Ancak Amrabat satılırsa belki gelirler ikisi de..Zaten biri gelsin yeter devre arasında...

bernard , kerim frei iyi isimler.. özellikle kerim frei ı çok istiyorum. ancak sanki ihtiyacımız yakın zaman için daha tecrübeli bir isim sanki.. diego, snijder gibi vs.. bunların zor ihtimaller oldugunu biliyorum örnek veriyorum sadece..

bernard , kerim frei gibi isimler gelse schalke maçında fark yatarabilir miyiz tecrübesizlikle düşünmek gerek

bernard , kerim frei iyi isimler.. özellikle kerim frei ı çok istiyorum. ancak sanki ihtiyacımız yakın zaman için daha tecrübeli bir isim sanki.. diego, snijder gibi vs.. bunların zor ihtimaller oldugunu biliyorum örnek veriyorum sadece..

bernard , kerim frei gibi isimler gelse schalke maçında fark yatarabilir miyiz tecrübesizlikle düşünmek gerek

öyle diyosunda,

snejder tek kötü yanı aylardır top oynamadı..

ayrıca bizim takımda kaç tane tecrübeli adam varki?? yeteneklerini konuştururlarsa 10 tecrübeli futbolcuya değer yaptıkları..

işte bu Fatih Hocam çok büyüksün.. q 7 gibi apaçilerin işi yok bu kulüpte

Alayına isyan ölümüne Sneijder ulan.

12 senedir Hagi arıyoruz, ayağmıza kadar geldi, lider, yaratıcı, defansada yardım eden, süperstar. Ver 5 milyonu. Riera 3 alıyorsa, Sneijder mi 5 alamayacak, hatta untanıp 8 vermeliyiz.

ha ama evet hızlı koşamıyor keita gibi. Yardıramıyor :( Brezilyalı değil :( Lucas, Oscar falan bu aralar Brezilya çok iyi oyuncular yetiştirmişti bizde denemeliyiz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt