Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şampiyonlar liginde kim ne kadar katkı vermiş takıma Amrabat a sallayanlar cvp versin sadece ?

Bu şekilde bir sonuca ulaşamayız geçen sene kıbrıs takımı tur atladı onlarıda el üstünde tutmaları lazım bu mantıkla yoka çıkersak. Veya culio bize gelirken ş.liginde 3 gol 2 asistle mi ne oynuyordu. İyi o zaman onu niye gönderdik.

Tamam saolsun amrabat kıçını dönmeyi bırakıp 2 tane orta yaptı gol attık tur atladık. Teşekkürler ama abartmmak gerekir. Yapması gerektiğini yaptı zaten. Biz ondan ekstra birşeyler yapmasını istemiyor muyuz zaten.

Herkesin beklediği amrabat bu değil ve malesef gelecek adına bir ışıkta verdiği yok.

Gerceklerle alakasi yok, adam 7 asist yapmis, yarim sezon icin hem de hic alisik olmadigi bir sistemde gayet iyi bence.

Tamam 7 assist yapti dogru, ama her ne kadar sacma olsada o assistler tesadüfe ve Burak'in bireysel yetenegine yakin bir olay. Her zaman Amrabat orta acip Burak kafa vursunmu bekleyecegiz. Orta aciyor diye oynayacak ise ben bedava oynarim ve ortada acarim. Oyun anlaminda koca bir sifir. O assistleri her zaman yapamaz. Hadi bireyel yetenegi ile yapsa, bak is var derim de, yapamiyor ama.

Aydin'in golü de sampiyon yapti bizi. Sürekli 11 oynasin Aydin o zaman.

Hakan lafı doğru anla ben 11 oynasın demedim, ama bir halt olmaz da demeyin... La olm Fatih hocadanda çok biliyorsunuz ya helal olsun size küçük Mourinholar :D

B_3a0bf8248e4d9333edef591d721ca2b8.jpg
:D

Soldan gidip sağına çekip orta yapsın diye dünyanın parasını bayıldık. Başka numarası yok.

Futbol zekası sıfır

Adam geçemez

Top tutamaz

Şut atamaz

Takım oyununda yok

Defansif özellikleri yok.

İyiki 2 asist yaptı.

abartmayın be abicim tamam çok beğenmiyo olabilirsinizde oldu olcak fiziğide kötü ikili mücadelelerde hep yerde kalıyo falanda deseydin de tam olsaydı ... Amrabat'ın en büyük sorunu şuanda ona verilen 8.6m euro bu paranın altında ezildi resmen ... 3-4m verilip alınsaydı kimsenin sesi çıkmazdı ama katılıyrum bencede çok para verildi keşke daha akıllı olunsaydı ama bu kadar ezmenin de manası yok adam demedi heralde bana 8.6m verin diye ...

Takmışınız Şampiyonlar ligine, içeri 2 orta yaptı diye kurduğunuz mantığa bak. İyi Culio da Clujdayken 3 gol atmıştı. En büyük Culio başka büyük yok o zaman.(Sizin mantık)

Neye bakıcam ya verdiği katkıya bakıcam tabi ben sana bi şey sorayım iyi oynamak mı skor mu ?

Ynt: Transfer Nöbeti

Alper gelsin.okan derici sans bulsun.yeni yildan beklentilerim hep gencler oynasin.

Hakan lafı doğru anla ben 11 oynasın demedim, ama bir halt olmaz da demeyin... La olm Fatih hocadanda çok biliyorsunuz ya helal olsun size küçük Mourinholar :D

Ne alakasi var, ben Fatih Terim'den daha mi iyi bilyorum dedim? Fatih hoca yanlis adam alamazmi, daha iki dakika önce kendin örnek verdin (Yigit vsvs).

Tabi simdi ironi yaptim yazarsin.

Yahu Amrabat bize birsey veremez anlayin yahu. Orta acmis diye övüp duruyorsunuz, bu mudur yani?

abi hepimiz insanız ben şuan Fatih hoca gitse takımın başından maçları izlemem ama herkes hata yapabilir.

Kimi istiyorsunuz. Banka ya gidip kredi cekicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt