Sergen Evin
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
:lol:
Aydin'in golü de sampiyon yapti bizi. Sürekli 11 oynasin Aydin o zaman.
:lol:
Gerceklerle alakasi yok, adam 7 asist yapmis, yarim sezon icin hem de hic alisik olmadigi bir sistemde gayet iyi bence.
Fikir olarak soylesen tamam, yok rahatliycam, yok bir halt olmaz falan, olmuyor.
bonservisi 8 olan biriyle genç birine verilen tepki aynı olmaz abi.
Şampiyonlar liginde kim ne kadar katkı vermiş takıma Amrabat a sallayanlar cvp versin sadece ?
Gerceklerle alakasi yok, adam 7 asist yapmis, yarim sezon icin hem de hic alisik olmadigi bir sistemde gayet iyi bence.
Fikrimimi beğendirecem olum sana
Fikrimimi beğendirecem olum sana
Aydın'ın golü bizi son 16'ya soktu her maç 11 çıkması lazım.O 2 asist bizi son 16 ya soktu canım![]()
o değil.birhan vatansever.a takımla antrenmana çıkmaya başladı.
https://twitter.com/BirhanV
Fotosu var ama benzemiyor ki
![]()
O 2 asist bizi son 16 ya soktu canım![]()
Soldan gidip sağına çekip orta yapsın diye dünyanın parasını bayıldık. Başka numarası yok.
Futbol zekası sıfır
Adam geçemez
Top tutamaz
Şut atamaz
Takım oyununda yok
Defansif özellikleri yok.
İyiki 2 asist yaptı.
Takmışınız Şampiyonlar ligine, içeri 2 orta yaptı diye kurduğunuz mantığa bak. İyi Culio da Clujdayken 3 gol atmıştı. En büyük Culio başka büyük yok o zaman.(Sizin mantık)
Hakan lafı doğru anla ben 11 oynasın demedim, ama bir halt olmaz da demeyin... La olm Fatih hocadanda çok biliyorsunuz ya helal olsun size küçük Mourinholar![]()
Hakan lafı doğru anla ben 11 oynasın demedim, ama bir halt olmaz da demeyin... La olm Fatih hocadanda çok biliyorsunuz ya helal olsun size küçük Mourinholar![]()