Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O bu değilde ben artık kalitesiz oyuncu görmek istemiyorum takımda. Yıllardır aldığımız oyuncular 10 (puan) üzerinden 6-7'lik hiçbir zaman 9'luk oyuncu alamıyoruz. Transfer stratejimizde sıkıntı var. Mesela Umut 6 Sercan 5 gidip bunları alıyoruz. Halbuki bunların yerine gidip Soldado veya Negredo tipinde 9'luk oyuncu ALAMIYORUZ. Stuttgart başkanı açıklama yapmadı mı Serdar Taşcı 8M Euro diye. Koy ortaya 15M Euro al Ömer Toprak ile Serdar Taşçıyı stopere yıllar boyu rahat et. Ama hiç sanmıyorum muhtemelen gidip Serdar Aziz ve özellikle Chivu(2.Cris)'yu alırız. Haksızmıyım ?

Edit: 10 üzerinden değerlendirmeymiş tamam yanlış anlamış olabilirim ama gidip 5-6 diye oyuncularımıza bok atmayalım. Yeri geldiğinde adamların katkısı oluyor.

9 luk oyuncu kimi alabiliriz mesela söyle Messi 10 üzerinden 10 sa 10 üzerinden 9 Rooney falandır heralde :confused::confused:

Hocam o puanlar benim kendi kıstasıma göre. Forvetimize bakalım. Umut, Burak, Sercan, Elmander ve Baros. Burak hariç kalan 4 isimde Galatasaray kalibresinde bir takım için yeterli değil. Ortasaha olarak mesela Selçuk bana göre 9'luk oyuncudur,kalitedir. Melo keza 8'dir. Defansa bakalım. Dany, Ujfa, Semih, Balta, Eboue, Çağlar, Sabri. Semih ve Eboue haricinde hiçbiri yeterli oyuncular değil. Bizde şöyle bir huy var yukarıdada belirttiğim gibi. 6-7 puanlık iki veya üç tane oyuncu alınır takıma her sene ancak 1 tane 9'luk oyuncu alınmaz. Yanlışmıyım bu konuda ? Eskilerdende örnek verebilirim. Jardel'i düşünün. Adam kaliteydi ve çok sağlam fiyata geldi ancak beklentileri de karşıladı. Şu anki forvetlerin hiçbiri Jardel kalitesinde değil. Eziklerdende örnek verebilirim ama daha yeni olduğum için forumda yanlış anlaşılmak istemiyorum. Umarım dediğimi anlatabilmişimdir.

İyi güzel hoş 2 senedir forumda olup 3 mesajında yönetime içini kusuyorsun eyvallahta, bari ofsayt'a yakalanma bilader. Umuta 6 m€ vermedik hele sercana 5 hiç vermedik sallayacaksın bari destekli salla

Edit: Soldado ve negrodo tipinde adamı 9'a alamazsın zaten o ikisi tipine ve özelliklerine bürünmüş adam aynı klasmanda sayılır min 15den başlar

Hocam onlar ücretler değil kendi kıstasıma göre puan verdim. Yanlış anlaşılma olmasın.

TRT Spor'a göre;

Kerim Frei-Carlinhos ve Ömer Toprak'la ilgileniyormuşuz...

Hocam o puanlar benim kendi kıstasıma göre. Forvetimize bakalım. Umut, Burak, Sercan, Elmander ve Baros. Burak hariç kalan 4 isimde Galatasaray kalibresinde bir takım için yeterli değil. Ortasaha olarak mesela Selçuk bana göre 9'luk oyuncudur,kalitedir. Melo keza 8'dir. Defansa bakalım. Dany, Ujfa, Semih, Balta, Eboue, Çağlar, Sabri. Semih ve Eboue haricinde hiçbiri yeterli oyuncular değil. Bizde şöyle bir huy var yukarıdada belirttiğim gibi. 6-7 puanlık iki veya üç tane oyuncu alınır takıma her sene ancak 1 tane 9'luk oyuncu alınmaz. Yanlışmıyım bu konuda ? Eskilerdende örnek verebilirim. Jardel'i düşünün. Adam kaliteydi ve çok sağlam fiyata geldi ancak beklentileri de karşıladı. Şu anki forvetlerin hiçbiri Jardel kalitesinde değil. Eziklerdende örnek verebilirim ama daha yeni olduğum için forumda yanlış anlaşılmak istemiyorum. Umarım dediğimi anlatabilmişimdir.

10 üzerinden değerlendirme yapıyorsak selçuk 9'luk oyuncu değildir 7-8 arasıdır doğruları konuşmak gerekir. Frikik bazında değerlendirisek 10 olabilir ama oyun bazında 9 olamaz.

Vay be yazın Hamit'in açıklandığı zamanşar aklıma geldi Burak Amrabat ard arda patlamıştı.Yazın ne zevkliydi buralar.

Kapa f5 atmayı özledim:sad007:

TRT Spor'a göre;

Serdar Aziz için herhangi bir teklifte bulunmamışız...

TRT Spor'a göre;

Kerim Frei transferi ile ilgili herhangi bir net gelişme yok...

Vay be yazın Hamit'in açıklandığı zamanşar aklıma geldi Burak Amrabat ard arda patlamıştı.Yazın ne zevkliydi buralar.

Kapa f5 atmayı özledim:sad007:

F5 de olaymi.. Biz burda Melonun ucaginin kopegi olduk adeta.. Ha indi ha inecek.. Takip ediyorduk birebir..

10 üzerinden değerlendirme yapıyorsak selçuk 9'luk oyuncu değildir 7-8 arasıdır doğruları konuşmak gerekir. Frikik bazında değerlendirisek 10 olabilir ama oyun bazında 9 olamaz.

Hocam puanları ben kendi kıstasıma göre verdim yani Messi ile kıyaslayarak değil :) Burda ki problem şu anki yönetim değil ki. Yıllardır süregelen kanayan yaramız bana göre. Dediğim gibi umarım anlatabilmişimdir. Bunların hiçbiri yıkıcı eleştiri değil. Nasıl daha iyi olabiliriz onu kenimce göstermek istedim.

Abi gazetelere inanmayın amk ilgiyi üzerine çekmek için saçmalıyor.Zaten gazete trajları ortada.Web desen alexeda fanatik 35 sporx 15 ken amk 400lerde itibar etmemek lazım. Kulüp q7'yi nikar etti, dün fanatik hayırlı olsun demişti açıklamadan sonra haberi geri çekti, amk ise hala diretiyor

Transfer nöbetlerinin bir neşesi vardı onu göremedim futbolcularla eşleriyle menajerleriyle konuşur haber verirdi bize bir abimiz nerelerde o bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt