Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tanışıyon mu ?

terbiye sınırlarını aşalı çok oldu. lütfen haddini bil. bilgi veriyim biraz aydınlanın dedim dediklerinize bak. iyi çok komik süpersin 40 yaşında adam bu posttan tatmin oluyorsa ülkeme üzülürüm. neyse uzatmayacagım homofobik dünyanıza giremem

Altın kafesi bülbüle sokmuşlar, abi yanlış yapıyosunuz demiş

Motive etmek değil. Bir kere, devre arasında gelen adamın ligin ilk yarısında her maça çıkmış tam fit bir adam olma ihtimali çok düşük. Özellikle yurt dışından gelecek olan yabancılar için bu geçerli. O adam hem fitleşecek, hem form tutacak, hem ülkeye ve takıma adapte olacak, hem taktiksel uyum yakalayacak falan ölme eşeğim ölme, devre arasında o kadar çabuk olmaz. Muhtemelen yeni transferler ilk Schalke maçında 11'de bile olmayacak, ikincide belki daha çok verim alırız ama.

sen böyle yazmadın renkdaş alıncak adamlar verimli olmaz dedin direk Fatih hocaya bi gönderme sezdim ben orda şimdi konuyu başka yerlere çekme

Bir program dahilinde yapılacaktır diye umut ediliyoruz...

2000 sistemi için yapılsın..

Mesela ben birtek sol bek transferi bekliyorum...

Bknz.. Capone'un gelişi..

2000 sisteminden kastın nedir bilmiyorum ama futbol değişmiş ve gelişmişken taktiksel sistem manasında 2000'i yeniden oluşturmaya çalışmak bence mantıklı değil, 2000 yılındaki takımın günümüz futbolunda aynı başarıyı yakayabileceğinden şüpheliyim ki o dönemki takım bile CL'de başarılı olamamıştı.

Gelen transferlerden o kadar çabuk neden verim alamayacağımızı ise az önce yazdım.

Turuncu sekte mi olmus burda .2 saatir diyecemde bu daha uzun sürede olan bir konu burdaki forumda galiba. vallahi liseli ile liseciler kafgasi bile bok yemis sizin burdaki nevizade sakinleri ile olmayanlar arasindaki kafga ile.

terbiye sınırlarını aşalı çok oldu. lütfen haddini bil. bilgi veriyim biraz aydınlanın dedim dediklerinize bak. iyi çok komik süpersin 40 yaşında adam bu posttan tatmin oluyorsa ülkeme üzülürüm. neyse uzatmayacagım homofobik dünyanıza giremem

Güzel kardeşim bize ne adamın özel dünyasından ?

Ben oynadığı oyuna bakarım ..

Ben devre arası Capone transferini söylüyorum sen Capone Gay diyorsun..

HOMOFBİK dünyada olan kim burda arkadaşlar ?

beyler bastos ismi hiç geçmedi mi ya :confused: adam sadece 630 dakika oynamış bu sezon

ister nevizade de ister neverland'de takılsınlar,iyi çocuklardır... altın sarısından adları olanlar

bu üç adamı alın solbekte sivaslı Ziya'ya razıyım yada baltada olur.

serdar-ta%C5%9F%C3%A7%C4%B1.jpg

adel%20taarabt.jpg

bony46252000.jpg

:happynew:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt