- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Cevap: Transfer Nöbeti
Nasıl abi? Anlamadım
Talha Küllü bugün boş ders galiba![]()
Nasıl abi? Anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talha Küllü bugün boş ders galiba![]()
Niye yahu ? Amrabat yüzünden olmasin.. Yazik etmis.
hahahahahahhahahahahahahahahahaha bak bu süperdi iste !!!!!!!!
Evet :ayatollah:
Nasıl abi? Anlamadım![]()
Nalıncı keseri gibi davranmak şahsınıza hiç yakışmıyor. Şafak bir adım attı. Karşılığında bir adım da, siz atınız bu konu kapansın. Zira konuyu bu şekilde noktalama yoluna gitmezseniz, sonrasında artçıları olur. Unutmayınız ki, mütekabiliyet esastır.
Sport 1i ac lan. Hooligans var. Burdan ayrilalim biraz, filmden sonra sallamaya devam ederiz.
Yok yalniz kalirsan ezip gecerler seni burda.
Gelenler lütfen uyruğunu belirtsin![]()
Beyler Salman Arslan'in hayati yalanmis, simdiye kadar bizi hep kaziklamis.
evet imla hatalarıma laf edilmiş bende açıklama yaptım ve sınıralrı çizdim ne var bunda alakası nedir ?
çok mu komik oldugunu sanıyorsun ? bu yaptıkların elbet bir gün karşına çıkar.insanların gelirleriyle dalga geçersen ne hale düşersin bilmiyorum biliyor musun ? allah korkusu içinde olmadıgı belli yoksa böyle şeyler demezdin allah korkusu olan adam yardımda bulunur insan ayırıp onun eksik yönleriyle dalga geçmez. neyse boşver.
anlaşmazlık oldu o yüzden ayrıldı .OLDU MU ?
Nevizade olunca ne oluyor?
Sevmediğimiz üyeleri o bölüme alıyoruz ki doya doya saf yesinler diye
yunus senin dinin imanın ne bilmiyorum ama şükürler olsun müslümanım ve allah korkusu vardır çok şükür..
Laf yemeye daha müsait oluyorlarSevmediğimiz üyeleri o bölüme alıyoruz ki doya doya saf yesinler diye
Niye lan neolmus?
belli olmuyorda.
Ben anlamiyorum insnlar sizden gibi olmayinca neden bu dişlanam ezikleme meraki ? Kendinizi tatmin mi ediyorsunuz anlamiyorum. Gerçekten ayip.. Allahma dua ediyorum bu insanlara bir gün ihsan eylemesi için.
belli olmuyorda.
Ben anlamiyorum insnlar sizden gibi olmayinca neden bu dişlanam ezikleme meraki ? Kendinizi tatmin mi ediyorsunuz anlamiyorum. Gerçekten ayip.. Allahma dua ediyorum bu insanlara bir gün ihsan eylemesi için.
amen yoldaş ..