Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nalıncı keseri gibi davranmak şahsınıza hiç yakışmıyor. Şafak bir adım attı. Karşılığında bir adım da, siz atınız bu konu kapansın. Zira konuyu bu şekilde noktalama yoluna gitmezseniz, sonrasında artçıları olur. Unutmayınız ki, mütekabiliyet esastır.

Ozan Bey, size saygım sonsuz, sizi ve sizin gibi saygıdeğer arkadaşları üzecek bir davranışta bulunmak istemedim. Ancak en ufak bir kabahatim olmadan durduk yere saldırıya uğradıktan sonra suçu üstlenmemi lütfen beklemeyin. Sadece, tartışma sırasında istemeden sizin ve diğer nöbet tayfasının vaktini çaldığım için özür dilerim.

evet imla hatalarıma laf edilmiş bende açıklama yaptım ve sınıralrı çizdim ne var bunda alakası nedir ?

çok mu komik oldugunu sanıyorsun ? bu yaptıkların elbet bir gün karşına çıkar.insanların gelirleriyle dalga geçersen ne hale düşersin bilmiyorum biliyor musun ? allah korkusu içinde olmadıgı belli yoksa böyle şeyler demezdin allah korkusu olan adam yardımda bulunur insan ayırıp onun eksik yönleriyle dalga geçmez. neyse boşver.

anlaşmazlık oldu o yüzden ayrıldı .OLDU MU ?

Yunus senin dinin imanın ne bilmiyorum ama Şükürler olsun Müslümanım ve Allah korkusu vardır çok şükür..

La bu transfersizlik duyumsuzluk ne beter bişeymiş herkes kafayı sıyırdı resmen :asd:

Şimdi resmi siteden bi transfer açıklaması gelse ahhh ah etraf ne şenlenirdi hey gidi günler hey ...

yunus senin dinin imanın ne bilmiyorum ama şükürler olsun müslümanım ve allah korkusu vardır çok şükür..

belli olmuyorda.

Ben anlamiyorum insnlar sizden gibi olmayinca neden bu dişlanam ezikleme meraki ? Kendinizi tatmin mi ediyorsunuz anlamiyorum. Gerçekten ayip.. Allahma dua ediyorum bu insanlara bir gün ihsan eylemesi için.

iyice sıkıcı olmaya başladı bu durum arkadaşlar bu ne ya

belli olmuyorda.

Ben anlamiyorum insnlar sizden gibi olmayinca neden bu dişlanam ezikleme meraki ? Kendinizi tatmin mi ediyorsunuz anlamiyorum. Gerçekten ayip.. Allahma dua ediyorum bu insanlara bir gün ihsan eylemesi için.

Allah kabul etsin

belli olmuyorda.

Adam bildiğin Rahip çıktı :asd: amen yoldaş ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt