Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

günün lafı :

rsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, transfer beklentileri üzerine "İnsanlar umut veren birini değil, Lionel Messi'yi görmek istiyor" dedi.

:lol::ayatollah::happynew::yenieek::eek::SS::cool::b5::D

Arsene Wenger'in sözü son derece aptalca ve taraftarla dalga geçer cinsten bence.

amk_2013-01-04.jpg

Sol beke niye ziya erdal alinmaz bilmiyorum, forumda onu øven biri vardi, søyle super bøyle super.

Dur hatirladim, Ugur Bulut, bosver o zaman, almayalim :trollface:

Antalyaspor'da kadroya dahi giremeyen Musa Nizam listede :)

Riise her transfer dönemi listesinde zaten.

Antalyaspor'da kadroya dahi giremeyen Musa Nizam listede :)

Riise her transfer dönemi listesinde zaten.

amk yazdıkları isimler, kendi listelerimi acaba..

amk=yol geçen hanı gibi. yoldan adam geçse futbolcu ismi söylese haber aldık kaynak bu işte konuşulan isim..

ben inanmıyorumm. musa nizam ne laa hatta..

Arsene Wenger'in sözü son derece aptalca ve taraftarla dalga geçer cinsten bence.

yooo niye öyle diyosun..

zaten yazdımm. basın ve taraftara laf çakıyor..

ama haklı.. herkes gelecek adamalrdan drogba-ronoldo-messi gibi takımın herşeyi olacak düşünenlere lafı..

yooo niye öyle diyosun..

zaten yazdımm. basın ve taraftara laf çakıyor..

ama haklı.. herkes gelecek adamalrdan drogba-ronoldo-messi gibi takımın herşeyi olacak düşünenlere lafı..

Resmen dalga geçiyor bence. Piyasada Messi yok sadece, faydalı olacak 500 tane topçu var. Demba Ba vardı mesela, forvet sıkıntısı çektikleri oldukça açık ama en ufak bi hamlesi olmadı Wenger'in. Veya başka bi oyuncu da olabilir Ba olmak zorunda değil. Giroud gibi gereksiz bir adama para sayıp, Walcott'un tripleri yüzünden onu forvette oynatmasının anlamı yok.

Aysal'ın çıkıp "Diego'yu isteyen yok, taraftar David Silva'yı istiyor, onu da alamıyoruz" demesi gibi bişey. Halbuki öyle bi durum yok ortada. Taraftar takımın ihtiyacı olan bölgeye, uygun transfer yapılmasından yana. İhtiyaç olan bölgeye dünyanın en iyisini getirmekten yana değil.

Resmen dalga geçiyor bence. Piyasada Messi yok sadece, faydalı olacak 500 tane topçu var. Demba Ba vardı mesela, forvet sıkıntısı çektikleri oldukça açık ama en ufak bi hamlesi olmadı Wenger'in. Veya başka bi oyuncu da olabilir Ba olmak zorunda değil. Giroud gibi gereksiz bir adama para sayıp, Walcott'un tripleri yüzünden onu forvette oynatmasının anlamı yok.

Aysal'ın çıkıp "Diego'yu isteyen yok, taraftar David Silva'yı istiyor, onu da alamıyoruz" demesi gibi bişey. Halbuki öyle bi durum yok ortada. Taraftar takımın ihtiyacı olan bölgeye, uygun transfer yapılmasından yana. İhtiyaç olan bölgeye dünyanın en iyisini getirmekten yana değil.

ben kendimiz ile ilgili demedim. kendi taraftarlarına ve medyaya çakıyor lafı.. bence haklı.. transfer yalnışlıkları olabilir ama ordaki taraftarın beklentisi o yönde..

aynı trabzonspo gibiler aslında. oyuncular gelir yetişir sonra elinden kaçırırlar..

bizle alakası şu. beklentilerimiz çok yüksek oluyor bazenn, önemli olan uzun vadeli istikrarlı olması..

uleee talha reis...

sabah sabah mübarek gün tartışmaya ne gerek varr

heee hee de geç işte...akşamdan kalmamı nöbet agresif admin:lol:

ben kendimiz ile ilgili demedim. kendi taraftarlarına ve medyaya çakıyor lafı.. bence haklı.. transfer yalnışlıkları olabilir ama ordaki taraftarın beklentisi o yönde..

aynı trabzonspo gibiler aslında. oyuncular gelir yetişir sonra elinden kaçırırlar..

bizle alakası şu. beklentilerimiz çok yüksek oluyor bazenn, önemli olan uzun vadeli istikrarlı olması..

Hayır oradaki taraftarın beklentisi o yönde değil, çok yanlış düşünüyorsun. Ne kadar takip ettiğinden de haberim yok. En basit örnek olarak şunu diyebilirim hatta; birkaç kez denk geldim, Arsenal taraftarı Arda Turan söylentilerinden memnun. :ka21: Arda Turan kim, Messi kim, bi düşünmek lazım. Wenger taraftarı salak yerine koymuş.

uleee talha reis...

sabah sabah mübarek gün tartışmaya ne gerek varr

heee hee de geç işte...akşamdan kalmamı nöbet agresif admin:lol:

Ne agresifliği yahu? Gayet normal bi şekilde fikir alış verişinde bulunduğumuzu sanıyordum :o

agresifsin işte. buda benim fikrimm.. alış verişte görsün düşmanlar çatlasınn :)

neyse ben çıkıyom. buralara dikkat et reis. :lol:

Neden agresif olayım ki Arsenal hakkında? Gayet normal yorum yapıyorum

_

Goonersworld • View topic - AW: "I will only sign exceptional players"

İlk 2 yoruma bak mesela. Wenger'in "I will only sign exceptional players" sözüne "Sneijder is exceptional" diye cevap vermişler ve neden ilgilenmediklerini sorgulamışlar.

aynı konudaki şu yoruma da bakabilirsin:

Goonersworld • View topic - AW: "I will only sign exceptional players"

Geçen isimler Fellaini, Ba, Sneijder, Villa, Zaha, Sissoko, MBiwa, Nani, Holtby gibi Messi imkansızlığı ile uzaktan yakından alakası olmayan isimler.

Konunun hepsini oku boş bi vaktinde. Onların taraftarları benim dediğim gibi düşünüyor, Wenger'in dalga geçtiğini söylüyorlar. "Exceptional oyuncular için para gerekli ve biz bu parayı harcamayız" gibi yorumlar. :ka21:

Kısaca taraftara laf çakması falan yok, sadece zeytinyağı - su ilişkisindeki zeytinyağı rolüne bürünmüş Arsene amcamız :ka21:

Talha Küllü

Agresifsin oglum iste, dogru duzgun diyalog kurmaya calisiyoruz surada.

Arsene Wenger'in lafi super.

cunku o messi'yi degil, 5 sene sonra messi olacak olan cocugu aliyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt