Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şu Fransızca egitimini ne diye alıyor acaba liseliler:) Bi halta yaradıkları yok

bahsettigim mainzli stoper kirchhoff bugün bayern münihle sözlesme imzaladi.. sezon sonu münihe gidecek.. tahminim iki üc sene sonra münih iyi bir paraya avrupaya sürer bu oyuncuyu

A_w8iocCIAAhhWY.jpg

Gol mu olur ? Dany mi müdahale eder ? kaleci mi kurtarır ? vesayre vesayre vesayre :)

cumartesiden carsambaya dek sürecek imis yagıs

Devlet Meteoroloji :

05.01.2013 00.00 - 08.01.2013 19:00 TSİ

İstanbul’da Cumartesi günü yağmur şeklinde görülecek yağışın, Pazar günü kuvvetli kuzeyli rüzgarla birlikte karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşmesi ve önümüzdeki hafta ortasına kadar kar yağışının aralıklarla etkili olması bekleniyor. Özellikle pazartesi ve salı günleri Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz kıyılarındaki kar yağışının yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Asıl Fransa pazarına yönelmesi gereken takım biz olmalıyız ama bizimkiler sosyal hayatta Fransa'ya ne kadar yakınsa transfer pazarında da bi o kadar uzaklar

Devlet Meteoroloji :

05.01.2013 00.00 - 08.01.2013 19:00 TSİ

kolpa duyumcu bunlarda..

3-5 bakmaz gün olarak. istanbulda son dönemlerde maksimum 3 gün etkili kar yağısı göründü üst üste. kar yağsa okul açık- ertesi gün güneşli olur tatil edilir..

ben böyle dandik meteroloji görmedim...

Aslında bi ara Song-Mondy-Perez-Ribery falan iyi çalışmıştık Fransa pazarında

Su aldıgmız adamların hepside ne iş yaptı Ribery bize gelmeden zaten fransada cok parlamıs ali ece anlatıyordu marsilyanın o zamandan transfer listesindeymiş ama bi sekilde bize gelmiş sözlesmedeki acıgı biliyorlarmıs ve bi menajer vasıtasıyla aldılar adamı:o

Hafta sonuda sınav var ayvayı yedik arkadas ulan bu aöfün sacmalıkları okulu yakında verseler sanki bize torpil yapıo lavuklar

kolpa duyumcu bunlarda..

3-5 bakmaz gün olarak. istanbulda son dönemlerde maksimum 3 gün etkili kar yağısı göründü üst üste. kar yağsa okul açık- ertesi gün güneşli olur tatil edilir..

ben böyle dandik meteroloji görmedim...

Tahminleri ilk 3 gün için %80-90,

4 ve 5. gün için ise %65-80 arasında tutuyormuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt