Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

belhandanın fenere gitmesini istemiyorum çünkü takip ettiğim, beğendiğim, her oyunda transfer ettiğim bir adam :D

istemiyorum çünkü bir yıldızın daha hayatını kaydıracaklar.eleman daha genç yazık eder kendine :SS:

son dakika:

Barcelona, geleceğin Eric Abidal'ı olarak görülen Lyon'un 19 yaşındaki defans oyuncusu Samuel Umtiti için transfer girişimlerine başladı.

250014003.jpg

inşallah 2 tane saglam adam alsınlarda biz her türlü götürürüz.artık parayıda bahane etmesinler. ama işte bende güvenemiyorum. belki karşı taraf tetikler felan.:D

İnşallah ama Galatasaray lisesinde öğretiyorlar heralde bu transfer metodlarını bütün yöneticiler aynı :D

Liverpool, Schalke'nin yıldız oyuncusu Lewis Holtby için girişimlere başlarken, 22 yaşındaki oyuncunun gönlünün Tottenham'dan yana olduğu ifade edildi.

Adı bir dönem Beşiktaş ile de anılan Arsenal'li Marouane Chamakh 6 aylığına West Ham United'a kiralandı.

İBB, Gökhan Süzen için Beşiktaş'tan 1 milyon 250 bin Euro bonservis ücreti istedi.. Yönetim değerlendiriyor.. (@ibrahimseten)

Inter resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Lazio'nun 35 yaşındaki golcüsü Tommaso Rocchi'yi kadrosuna kattığını açıkladı.

Keske bizimkiler tekrar Matias Suarez alamak icin ugrassalar simdi nasil olsa gecen senenin basindan daha cok para var ve sampiyonlar ligi oynuyoruz

youtube versiyonu

[video=youtube;mLCWf0Lkz-c]https://www.youtube.com/watch?v=mLCWf0Lkz-c[/video]

262744_504739549559603_169167456_n.png

ajax in yedek kulubesi degisiyor, ingiliz modeli

keske biz de yapsak soyle

Renkdaşlara katılıyorum. Yöneticiler yıllardır transfer konusunda psikolojimizi bozdular. Artık hani bardak doldu, taşmaya başlıyor ( transfer konusunda ). Örnek veriyorum ve lütfen tepki vermeden önce düşünmenizi istiyorum. Abi adamlar şikeci damgası yemiş, borsada dibi görmüş, heryerden saldırılıyor. Peki ne oluyor o sıralarda ?? Adamlar gidip o Moussa Sow gibi kalitesi tartışılmaz adamı getiriyor. Allah aşkına biri bu olayın mantığını söylesin. Vizyon meselesi bu. Bir örnek daha. Ortasahaya Meireles ( kalitesini tartışmam her ne kadar karakter olarak hoşuma gitmesede). Biz kimleri alıyoruz ? Yiğit, Engin vb.. Bizlerin artık bıktığı konu bu aslında. Her sene nokta transfer yapmalarını görmekten şahsım adına sıkıldım bıktım. Arkadaşlarında Belhanda'yı almasınlar demelerinde yatan gerçek bu. Son birşey daha. Lütfen tepki göstermeden objektif bakalım. Hangi forvetimiz Sow kalitesinde ? Neden alamıyoruz bu kalitede adam ? Paraysa para, markaysa marka.. Neyimiz eksik arkadaşlar ?

Renkdaşlara katılıyorum. Yöneticiler yıllardır transfer konusunda psikolojimizi bozdular. Artık hani bardak doldu, taşmaya başlıyor ( transfer konusunda ). Örnek veriyorum ve lütfen tepki vermeden önce düşünmenizi istiyorum. Abi adamlar şikeci damgası yemiş, borsada dibi görmüş, heryerden saldırılıyor. Peki ne oluyor o sıralarda ?? Adamlar gidip o Moussa Sow gibi kalitesi tartışılmaz adamı getiriyor. Allah aşkına biri bu olayın mantığını söylesin. Vizyon meselesi bu. Bir örnek daha. Ortasahaya Meireles ( kalitesini tartışmam her ne kadar karakter olarak hoşuma gitmesede). Biz kimleri alıyoruz ? Yiğit, Engin vb.. Bizlerin artık bıktığı konu bu aslında. Her sene nokta transfer yapmalarını görmekten şahsım adına sıkıldım bıktım. Arkadaşlarında Belhanda'yı almasınlar demelerinde yatan gerçek bu. Son birşey daha. Lütfen tepki göstermeden objektif bakalım. Hangi forvetimiz Sow kalitesinde ? Neden alamıyoruz bu kalitede adam ? Paraysa para, markaysa marka.. Neyimiz eksik arkadaşlar ?

sowu fenermı aldı yoksa medya patronlarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt