Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yazıyo sonra burayı okuyup gülüyorlar inanmayın şu haberlere bence

Arda A.madrid'e transfer olmasaydı...

Shaqiri , Podolski ve Demba ba'yı alsaydık...

-------------------------------Muslera---------------------------------

Ebue--------------------Semih---------Omer Toprak----------Carlinhos

------------------------------Selçuk İnan-------------------------------

Shaqiri----------------------Podolski-----------------------Arda Turan

------------------------Demba Ba-----Burak-------------------------

:sad007:

valla kusura bakmada alper. o beyinsiz nerdeyse hep ilk 11 oynuyor realde. benzamayla bu adama haksızlık yapılıyor. ben mesela benzama gibi bir forvetimiz olsun isterdim.

ben benzema yi severim zaten, sadece bu di maria ya gicikim, bunda 1 gram futbol zeka denen birsey yok, cok yetenekli ama o yetenegini maksimum sergileyek CHIP yok malesef:yenieek:

di maria kim biz kim mantikli sallayin biraz ,di maria satliga cikarilsa barcelona dahil hepsi kuyruga duzulur

Arda A.madrid'e transfer olmasaydı...

Shaqiri , Podolski ve Demba ba'yı alsaydık...

-------------------------------Muslera---------------------------------

Ebue--------------------Semih---------Omer Toprak----------Carlinhos

------------------------------Selçuk İnan-------------------------------

Shaqiri----------------------Podolski-----------------------Arda Turan

------------------------Demba Ba-----Burak-------------------------

:sad007:

Selçuk her maç en az 17km koşmalı sanırım :sad007:

bu znc ne ayak üsteledikçe üsteliyor di maria yı. ( inanmamaya çalışıyorum ama olmuyor :mad: )

Bu arada Avrupa liginden oyuncu oynatabiliyoruz ama bu sekilde sadece bir kota varmis. Yani 3'unu de Avrupa Liginde oynamis oyunculardan secemiyoruz. Oneleme turlarinda ise gorev alan oyunculardan ise istedigimiz kadar kayit ettirebiliyormusuz. Onlar kapsam disi. Tabii onelemde elenmeleri gerek. Grup asamasina kaldilarsa onlardan da alamayiz.

Di Maria gelsin 2 sene transfer yapmayalım.

Yemin ediyorum kadronda kimi görmek istersin diye sorsalar direk Di Maria derdim. .lol.

Kanat sorunu biter,topu ileriye götürme sorunu biter,pozisyonu yaratır.yardırır yardırır yardırır Umut'a,Burak'a boş kaleye attırır.

Ulan hayali bile hoş.

Transfermarkt'da dünyanın en pahalı 16.topçusu da olsa bence mantıksız değil. Yani olabilirliği var.

Bu kurallara gore Sikecilerden oyuncu transfer edersek 16'li finalde oynatabiliyoruz :) :)

Ben bu Di Maria kadar müthiş tekniği olan ama bi o kadar da mal bi adam görmedim

dı marıa muhabbetı bıtsın bence komık oluyor

yedırmezler

Di Maria gelsin 2 sene transfer yapmayalım.

Yemin ediyorum kadronda kimi görmek istersin diye sorsalar direk Di Maria derdim. .lol.

Kanat sorunu biter,topu ileriye götürme sorunu biter,pozisyonu yaratır.yardırır yardırır yardırır Umut'a,Burak'a boş kaleye attırır.

Ulan hayali bile hoş.

Transfermarkt'da dünyanın en pahalı 16.topçusu da olsa bence mantıksız değil. Yani olabilirliği var.

Mourinho - Terim arkadaşlıgını düşünürsek olabilir tabi oda var

Lua Lua'dir o.

Bursa Serdar Aziz için 10 milyon euro istiyormuş.

Yabancı sınırlaması Türk futbolu gelişsin diye değilde Anadolu takımları büyükleri daha iyi söğşlesin diye var zaten. Adamlar başka hiçbir gelir kapısı yaratma ihtiyacı hissetmiyor adamlar. Sınırlama kalksın o zaman görürüm ben kaç para istiyorlar.

Vermeyeceklerini mi dusunuyorsunuz? Ben o kadar karamsar degilim. Ihtiyaclarimiz dogrultusunda en iyi oyuncular alinacaktir, musterih olun.

Bakin mali olarak guclenmenin avantaji oldugu kadar bazi dezavantajlari da soz konusu. Ornegin menejerler bugun en zengin, en cok para koparabilecekleri kulubun Galatasaray oldugunun farkindalar. Dolayisiyla ellerinden gelen en fazla miktari kopartmaya calisiyorlar. Keza Anadolu kuluplerinin sark zihniyetli baskanlari da. KUlubumuzun bunlara karsi temkinli olmasi gerekir.

Bugun Serdar Aziz'e 7m euro istedikleri soyleniyor. Bu rakamlari realist buluyor musunuz? Ortada asiri bir siskinlik var. Bunlarin ustesinden gelmek zaman aldigi icin transferler hemen aninda gerceklesmiyor.

Serdar Aziz 7 Milyon Euro

Demba Ba 7.5 Milyon Euro

işte Türkiye gerçeği...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt