Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: Transfer Nöbeti
ustune ceyhun caglar ve sabrıyı
Yok artık ebesinin bilmem neresi :SS:
ustune ceyhun caglar ve sabrıyı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok artık ebesinin bilmem neresi :SS:
20 m€ verip takımı alalım
10 nedır ya alper içinde 10 istiyorlar yuh
valla kusura bakmada alper. o beyinsiz nerdeyse hep ilk 11 oynuyor realde. benzamayla bu adama haksızlık yapılıyor. ben mesela benzama gibi bir forvetimiz olsun isterdim.
Arda A.madrid'e transfer olmasaydı...
Shaqiri , Podolski ve Demba ba'yı alsaydık...
-------------------------------Muslera---------------------------------
Ebue--------------------Semih---------Omer Toprak----------Carlinhos
------------------------------Selçuk İnan-------------------------------
Shaqiri----------------------Podolski-----------------------Arda Turan
------------------------Demba Ba-----Burak-------------------------
:sad007:
Di Maria gelsin 2 sene transfer yapmayalım.
Yemin ediyorum kadronda kimi görmek istersin diye sorsalar direk Di Maria derdim. .lol.
Kanat sorunu biter,topu ileriye götürme sorunu biter,pozisyonu yaratır.yardırır yardırır yardırır Umut'a,Burak'a boş kaleye attırır.
Ulan hayali bile hoş.
Transfermarkt'da dünyanın en pahalı 16.topçusu da olsa bence mantıksız değil. Yani olabilirliği var.
Di Maria ismini ilk kim zikretti?
Di Maria ismini ilk kim zikretti?
Bursa Serdar Aziz için 10 milyon euro istiyormuş.
Vermeyeceklerini mi dusunuyorsunuz? Ben o kadar karamsar degilim. Ihtiyaclarimiz dogrultusunda en iyi oyuncular alinacaktir, musterih olun.
Bakin mali olarak guclenmenin avantaji oldugu kadar bazi dezavantajlari da soz konusu. Ornegin menejerler bugun en zengin, en cok para koparabilecekleri kulubun Galatasaray oldugunun farkindalar. Dolayisiyla ellerinden gelen en fazla miktari kopartmaya calisiyorlar. Keza Anadolu kuluplerinin sark zihniyetli baskanlari da. KUlubumuzun bunlara karsi temkinli olmasi gerekir.
Bugun Serdar Aziz'e 7m euro istedikleri soyleniyor. Bu rakamlari realist buluyor musunuz? Ortada asiri bir siskinlik var. Bunlarin ustesinden gelmek zaman aldigi icin transferler hemen aninda gerceklesmiyor.