Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eboue - Semih - Dany - Carlinhos

Çok fena bi defans bloğu olur böyle, forvet oyuncularımızdan daha hızlıdır şu adamların hız ortalaması :D

611098_Galatasaray_SK.jpg

gelecek seneye uyumlu 5 yabancılı taş gibi kadro

Sneijder'i PES-Fifa'da bile alamazsin, Carlinhos söylenildigi kadar iyise sorun yok, Hamit kesinlikle olmaz.

Sneijderi istemiyorum aga göbek yapmış :D

Marcelo'mu, yok artik..

Marcelo'nun teknigi > Ronaldo'nun teknigi beyler :asd:

Evet kendisiyim..

Yahu ilk defa bi duyum paylasak dedik.. gecen dönem paylasmamin nedenini cok basit aslinda, adamin dedigi tuttu Burak transferine kadar..

Takiliyorum öyle hemen sinir yapma genc.

gol atamayan kanat oyuncusu + yillik ücreti 3 milyon euro + gittigi hicbir takimda ilk 11 oyuncusu asla degildi + kesinlike yildiz degil, = transfer faciasi

umarim sag kanata quaresma gelir en kötü de kurtuluruz hamitten..

ondan anca yedek oyuncu olur, rotasyona girsin yeter.

Murhan kimi alsaydık kanatta Türk? G.Töre mi?

sana yalnış video izletmişler. çok iyi videoları vardır.. önemli olan atağa katılması ve sol tarafı toparlaması.

bence bizim senelerdir aradığımız tarz biri. eboue nasıl çağ atladıysa sağ bek, buda sol bek çağ atlatır.. riera bile çoğu maçta iyi gözüküyorsa bu adam orda yeni carlos olur bizim için..

Bir kez daha, önemli olan defans ilk olarak. Defans yapamayan defans oyuncusunu ne yapayim ben. Eboue hücum'a cok cikiyor dogru da, defans'i da toparliyor ama.

Ergün ‏@Cimbomlu_

Bir defansa yönelik adam ve bir Allrounder tarzi ve 10 numara diyebilecegimiz bir oyuncu gelecektir. Son alternatif bana göre Quaresma olur

Ergün ‏@Cimbomlu_

Dedigim hersey dogru cikacak diye birsey yok. Bir kez daha, aldigim bilgiye göre Carlinhos gelecek. Tabi ki yine son karar teknik ekipte.

Ergün ‏@Cimbomlu_

@tanerodabas bence 2 transfer.

Ergün ‏@Cimbomlu_

Bugün Quaresma konusu sordum ve bunun yani sira Carlinhos ile 4 yillik imza atilacagini ögrendim.

Verildi mi bilmiyorum.Ben gene de paylaşıyım.

[video=youtube;tOAe2W3zGsM]https://www.youtube.com/watch?v=tOAe2W3zGsM&feature=youtu.be[/video]

Marcelo'mu, yok artik..

Marcelo'nun teknigi > Ronaldo'nun teknigi beyler :asd:

Evet kendisiyim..

Yahu ilk defa bi duyum paylasak dedik.. gecen dönem paylasmamin nedenini cok basit aslinda, adamin dedigi tuttu Burak transferine kadar..

hakan marcelo dan daha iyi sen nediin :D:asd:

Bir kez daha, önemli olan defans ilk olarak. Defans yapamayan defans oyuncusunu ne yapayim ben. Eboue hücum'a cok cikiyor dogru da, defans'i da toparliyor ama.

R. Carlos'da çok defans yapmazdı mesela ama takım defansıyla kotarırlardı işi ve benim için gelmiş geçmiş en iyi solbeklerden biridir :ayatollah:

Bizde bunlara canak tutuyoruz. Buyuk baskan rorororo

Ah, Fatih Terim bir konussa..

Unal Aysal neredeyse guvenlik kameralarin karsisina cikip aciklama yapacak!

Neymis; "Fatih Terim'in istediklerini alacakmisiz" yersen!!

Yaz doneminde 3 kurusluk topcular! Dedigi oyunculari simdi almaya kalksin bakalim.

Yok! Taraftari pohpohlamaktan baksa ne yapiyorlar.

Yine ayni dongunun icerisindeyiz. Fazla birsey beklemeyin..

LigTV'lere öglen vakti cikip cok transfer sözü verdi kimse gelmedi, gectigimiz sezon devre arasinda bile kimler geldi..

Yigit Gökoglan gibi yetenek fakiri adama 2.5 milyon ödediler, Sercan'a 3 verip bir daha kaziklandilar, birde Necati geldi iste..

Bu devre arasi eger sürpriz yapip oyuncu alacaklarsa maks. bütcemiz 5 milyon euro olur.

Ergün ‏@Cimbomlu_

Bir defansa yönelik adam ve bir Allrounder tarzi ve 10 numara diyebilecegimiz bir oyuncu gelecektir. Son alternatif bana göre Quaresma olur

Ergün ‏@Cimbomlu_

Dedigim hersey dogru cikacak diye birsey yok. Bir kez daha, aldigim bilgiye göre Carlinhos gelecek. Tabi ki yine son karar teknik ekipte.

Ergün ‏@Cimbomlu_

@tanerodabas bence 2 transfer.

Ergün ‏@Cimbomlu_

Bugün Quaresma konusu sordum ve bunun yani sira Carlinhos ile 4 yillik imza atilacagini ögrendim.

kimin nesi bu ne var cvsinde

Carlinhos'un defansi cok kotu.

valla ben şu anda dünyanın en iyi sol beki olduğunu düşünüyorum sizce

Kesin öyledir :asd:

Unutulan bir sey var ama Carlos konusunda. Adam hücum'a ciksa bile arkada iki tas gibi stoper vardi.

İşte takım savunması dediğim de o, Dany de bi şekilde kanadı kapatmayı biliyor, Melo kendine gelir stoperlerin açıklarını kapatmaya başlara geçen seneki gibi tadından yenmez takım savunmamız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt