Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adriano öneriliyor. Biz Carlinhos'u almaya çalışıyoruz.

Aydin sen Fatih Terim'in transfer komitesinde yer mi aliyorsun?

Hayir bu kadar kesin konusabildigine gore, ya hocanin listesini kopyaladin yada medyumsun.

Adriano'yu kim istemez ki? Fatih Hocanin bunu, gazetedeki palavralar gibi "veto" ettigini dusunuyormusun gercekten.?

Olsa olsa, bizim o cok bilmis yoneticiler yine karsi cikiyordur.

Kac kere aciklama yapildi "Kim istemez ki .. " diye.

Ashley Cole iyi olur aslinda..

ama CL de oyniyamaz
:(

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903

Gokhan Suzen transferinde Kasimpasa fiyat yukseltiyor. Yonetimin buyuk tepkisi var

Şu olaya da çok gülüyorum fiyat yükseltiyor ne demek ya :D Adamlar oyuncuyu istiyor demek ki. Adamı illa Beşiktaş alacak diye bi olay mı var?

medyada çıkan haberler ve twitter duyumcularının paylaşımları carlinhos transferi kesinlikle bitmiş gibi bir izlenim veriyor.ama dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazım.geçen sene assaidi'de bitmişti olcay şahan'da bitmişti.hatta benim tek güvendiğim duyumcu olan ve sizlerin de yakın tanıdığı şeref aydın bile bu iki isme bitti demişti.

adriano önerildi ne demek oluyor? biri bana anlatsınn..

tercih hocada değilmi? menajerlere göremi trasnfer listesi yapıcaz.

geçinizzzz bunlarıı..

adriano geleceğine carlinhos derimm..

AW: Transfer Nöbeti

Bünyamin Gezer TRT3'te Heitinga dedi. Herkes iskembeden salliyor masallah.

Az önce burada paylasilan duyumda bile 3 milyon söz konusu, bizimkiler stoper transferini kaca bitirmeyi planliyor acaba ?? 3 milyona iyi stoper mi verirler sana Allah askina.

Aydin sen Fatih Terim'in transfer komitesinde yer mi aliyorsun?

Hayir bu kadar kesin konusabildigine gore, ya hocanin listesini kopyaladin yada medyumsun.

Adriano'yu kim istemez ki? Fatih Hocanin bunu, gazetedeki palavralar gibi "veto" ettigini dusunuyormusun gercekten.?

Olsa olsa, bizim o cok bilmis yoneticiler yine karsi cikiyordur.

Kac kere aciklama yapildi "Kim istemez ki .. " diye.

peki sen yönetimdemisin deminden beri attığın mesajlarda sanki yönetimin içindeymişsin gibi bi hava sezinledimde ?

adriano önerildi ne demek oluyor? biri bana anlatsınn..

tercih hocada değilmi? menajerlere göremi trasnfer listesi yapıcaz.

geçinizzzz bunlarıı..

adriano geleceğine carlinhos derimm..

Menejerler bazen ögrenince bir takim su bölgeye birisini ariyor, ozaman kendi elemanlarini öneriyorlar. Tabiki biz alisik degiliz bunlara, bize gelen hep rumen ayni adamlar her yere öneriyorlar adamlarini, ariyoruz mu filan da sormazlar.

heitinga almak, cris göndermekle hata edilidiğini söylerimm..

stoper almayın arkadaş.. ofansa çözüm bulun. burak sakatlansa gol atacak adam yok nerdeyse...

Demba Ba :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt