Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.985
- 10.804
- 2.838
Cevap: Transfer Nöbeti
beyler kuşlarınızı amcamızın verdiği taktiklerle eğitin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o değilde pino patlama yaparsa şaşırmam komik gelebilir ama bence kumaşı iyi
Nasılsın kardeşim?
İyidir be abi, takiliyoruz.
Sen napan?
Pino 987 tane Amrabat çıkarır cebinden ,Mourinho acayip yetenekli ileride takımimda görebilirim demişti interde antrenörken.Adamı arabistana yolladık karısı bir sene carsafla gezmis dayak yemiş ayağı gözüküyor diye nezarette yatmış filan ,mal gibi yolladık adamı bülent under yaktı suan olsa dehşet olurdu ben cok seviyorum el mago yu inşallah patlama yapar.
Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk
İyidir be abi, takiliyoruz.
Sen napan?
Şu an tam bi sır küpüyüz ne olucağı belli değil hiç adı geçmeyen biride olabilir danny transferinde olduğu gibi.
yalnız harbiden amrabatı katlar fatih hoca amrabata 9 verdirtti. pinoyu istemedi şutları yeterdi reyizin.şuan hangi takımda ?
Geçtiğimiz gün kendisine yapılan ırkçı saldırılara verdiği tepkiyle gündeme gelen Kevin-Prince Boateng, İtalya macerasını sorgulamaya başladı. Çirkin olayın ardından konuşan Boateng, menajeri ile durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. (Bild)
Alsak mı la acaba ?:sad007:
bende maviş muhabbet kuşu var korkagın teki. birde dişi yeşil muhabbet kuşu var. agzıma girecek nerdeyse. bu mavişi nerden bulduysam geri postalamayı düşünüyorum. höt desem korkuyo hıyarValla bilmiyorum ama kuşun bakışı bakış değil yani ona eminim :haha:
Aslında küçükken çok içine kapanık bir tipti. 2 yaşına kadar 3-4 dişiden dayak yedi. Dişi gördüğü yerde hayvan kaçacak delik arıyordu ve o gün geldi. Oynasın diye plastik kayısı verdim gözleri bi değişik oldu. Göz bebekleri falan büyüdü havyan bildiğin sapık bakışı atıyordu. O günden sonra iflah olmadı.
Olm 40 yaşına geldin şu avatara bak , ne adamsın ya![]()
Ftw @FtwGS
Yakinda baslar "Sali gunu Baskan Sneijder ve Carlinhos'u canli yayinda aciklayacakmis" geyikler
TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA: Eskişehirspor Özgür Çek ile anlaştı
TRT SPOR @TRT3SPOR
Pino 987 tane Amrabat çıkarır cebinden ,Mourinho acayip yetenekli ileride takımimda görebilirim demişti interde antrenörken.Adamı arabistana yolladık karısı bir sene carsafla gezmis dayak yemiş ayağı gözüküyor diye nezarette yatmış filan ,mal gibi yolladık adamı bülent under yaktı suan olsa dehşet olurdu ben cok seviyorum el mago yu inşallah patlama yapar.
Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk
TRT SPOR @TRT3SPOR