Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Ben her dönem aynı sözleri işitmekten bıktım Mahir. Alınıp alınmaması sorun değil.

Yok başkan en iyisini alacak, yok Avrupada ses getirecek, yok hocaya gitti seç dedi hangisini istiyorsun.

Sonra da yine yok maliyet yok bilmem ne.

Haklisin kardesim.

Yukarida bir arkadas yazmis, Sercan, Furkan, Cris, Ceyhun, Caglar falan bunlarin maliyetlerini toplasan super bir adam alirsin.

Cevap: Transfer Nöbeti

Sakin olalım bu işler gerçekten bizim sandığımızdan zor işler transferden ziyade melo hamit engin form tutsun başka bir sey istemem ...

Transfer işi öyle bahsedildiği gibi zor filan değil kimse kusura bakmasın.

He sen tutupda transfer dönemi boyunca alamayacağın yada daha doğru tabirle yıllık maliyetlerini bildiğin halde 1 ay o adamla uğraşıp sonunda da biz bu adamın maliyetini karşılayamayız diyorsan tabiki de transfer işi zor olur.

Önceden Planını güzel bir şekilde yap, maliyetini takıma kazandıracaklarını belirle.

Transfer sezonu açıldığın da a hafta içinde zaten olumlu yada olumsuz sonuç alırsın.

Olumsuz sonuç aldığında da 2.planına geçersin olur biter.

Her sene aynı şeyi yapıyorlar. Bu zihniyetle istediğimiz kadroların kurulması imkansız.

Geçen sene ki devre arası transfer hamlelerimiz.

Shaqiri

Suarez

Demba Ba

Wijnaldum

Matavz

Bu sene ki,

?

Transfer Nöbeti

Sende bugün benim gibi dolusun herhalde Serdar abi:)

Bugun herkes dolu galiba.

fb belhandayi alirsa bizimkiler hic cikmasin taraftarin karsisina.

Ha o da fbde birsey yapamaz, aziz kendini kurtarmak icin yapiyor ama rekabet bu, sen daha iyisini alip getirmelisin.

Transfer Nöbeti

Sende bugün benim gibi dolusun herhalde Serdar abi:)

Yok be kardeşim. Benim her transfer döneminde yazdıklarıma bak hep aynı. Çünkü bizdeki yönetimlerin süreci hep aynı.

Onun için ya parayı basıp en iyisini alsınlar ya da saçma sapan bir adama dünyanın parasını bayılmasınlar.

En nihayetinde zaten transfer yapılır.

Transfer Nöbeti

Ha o da fbde birsey yapamaz, aziz kendini kurtarmak icin yapiyor ama rekabet bu, sen daha iyisini alip getirmelisin.

Evet kendini kurtarmak, gündem değiştirmek vs.

Ama bi şekilde gidip alıyor yavşak.

Transfer Nöbeti

Yok be kardeşim. Benim her transfer döneminde yazdıklarıma bak hep aynı. Çünkü bizdeki yönetimlerin süreci hep aynı.

Onun için ya parayı basıp en iyisini alsınlar ya da saçma sapan bir adama dünyanın parasını bayılmasınlar.

Bir transfer doneminde de soyle 2 ay oncesinden plani programi yapip, gorusmeleri yapip, ilk gun de oyuncuyu getirsinler disimi kiracagim.

Bu kadar mi zor ya bu dedigim.

tam anlamıyla almaya çalıştığımız bi oyuncu göremiyorum ben haberlerde hergün farklı bi isim çıkıyor. nasıl iş anlamadım

Fener alır veya almaz ama iyi alırlar bilirim:D Çünkü alışları kuvvetli.Açıkcası fener kimi almış beni ilgilendirmiyor.Ben onları ezeli rakip olarak görmüyorum.

Abi ben hep yönetimin arkasındayım ama bu sene farklı biraz.Başında Fatih Terim var iyi bir kadromuz var.Bir kaç takviye ile de çok daha iyi olabilirsin ama hala bir ses yok.Kimse demesin daha erken şampiyonlar liginde son 16dayız.Kaliteli adamlar istiyorum ben.Fark yaratacak adamlar.Yedekte bekleyecek futbolcu gelmesin.

İnşallah güzel bir ters köşe oluruz hepimizin ağzı açık kalır yönetim bu sefer şaşırtır bizi ...:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt