Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Furkan: 2,650 (2012-2016)

Cris: 1,250 (2012-2013)

Amrabat: 14,6 (2012-2017)

Burak: 16,5 (2012-2017)

Hamit: 14,8 (2012-2016)

Dany: 7,7 ( 2012-2016)

Yiğit G.: 6,8 (2012-2016)

Sercan: 6,5 (2011-2016)

Engin: 1,9 (2011-2013)

Eboue: 12,9 (2011-2016)

Muslera: 16,75 (2011-2016)

Ujfalusi: 6,4 (2011-2013)

Ceyhun: 3 (2011-2014)

Selçuk: 11.2 ( 2011-2016)

Bazı oyuncularımızın maç başı ücretleri hariç bize maliyetleri,

Havaya atılmış 20,2 M Euro para var.

Mevcut kadroda olupta oynamayan eski oyuncularımızı dahil etmedim, bunlar sadece son 2 senede gelen oyuncular.

:lol: türk medyasının maliyet hesaplaması terk adam gelince 5 yıllık kontrat attıysa sonuna kadar kalıyormu ya da direk 5 senelik maaşını peşinmi alıyor böyle maliyet olmaz :asd: nerden biliyon furkanın sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edilmeyeceğini veya ceyhunun bonservis vermedik sadece oynadığı süre zarfındaki maaşını alır gider :asd:

Nacer Chadli olayına inanalım mı? AMK hergüne birini yazıyor...

haberi kaldırmışlar :o

Yönetime diycek birşey bulamıyorum ben adamlar şampiyonlar liginde yok gidip 12 verip sow 12 verip belhanda alıyor meirelles,i alıyor. Sen cl de çeyrek finale kalmışsın paraları götürmüşsün hala rapor, çilek vs ile taraftarı delirtiyorsun.

belhanda iyi transfer umarım bonservisi yüksek girmiştir

Korktuğum başıma geldi lütfen yalan haber desin birisi.

Haftasonu transfer çalışması olur mu ya ? Bizimkiler tatil yapsın.

vallaha ayıp arkadaşlar korkmalar falan belhanda kim ya fransa liginde sende 7-8 gol atan bir orta saha iki adam çalımlıyor diye korkuyorsunuz

fenerin tek eksiği teknik direktör ve yobonun yanına stoper

İnanın bence. Hoca 10 numaradan çok sol açık adam istiyordu en son(haberlere göre). Chadli de önceki senelerde de vardı haberler. Kesin ilgileniyoruzdur. Raşit Altun da öyle atacak adam değil.

Sevdiğim bi adam, bakalım...

Maddi konulara çok kafa yormuyor muyuz? Furkan daha geleli ne kadar oldu ki hemen çöpe atılmış para olarak değerlendiriyorsun 4 yıllık masrafi adamın 2,65 M € Bu nasıl bir havaya atmış oluyor ki adam bize bonservissiz geldi. 4 yıl kalırsa bize masrafı bu olacak.. Olmadı sezon sonu gider veya kiralanırsa bu parayı da ödemek zorunda kalmayız.. 4 yılda 2,65 M € alacak olan 22 yaşındaki bir oyuncudan bahsediyoruz ve bunu eleştiriyorsunuz. Gelelim asıl meseleye 2 sezonda 20 oyuncu almışız 5 tanesini işaretlemişsin ve boşa verilmiş demişsin 20'de 5 oyuncu tutmamış el insaf diyorum. hadi 6-7 olsun hakikaten el insaf..

Ben buraya birazdan isterseniz Fener'in aynı dönemde boşa harcadığı milyon €ları çıkartayım da şu yönetimin başarısını görün artık.. Adam şike yaptı ve hala kulübü patırıyor taraftarı tapıyor bizimkilerde tam tersi, tamam tapmayın zaten tapmak iyi birşey değil ama en azından saygı duyun ve hakkını verin.. Şuan ilk 11'de oynayan 11 oyuncunun 10'u 2 sene de yapılan transferlerle kuruldu ve aynı sürenin %90'nında lider gitti bu takım..

Sanırım anlatmak istediğimi tam olarak anlayamamışsın.

Burda ben yönetime hiç bir şekilde yüklenmedim, kötü niyetli olsaydım oraya sadece boşa giden transferleri yazardım ama diğer iyi olan transferleri de yazdım. Yeri geliyor 1-2 M Euro için bazı oyuncuları kaçırdığımız bile oluyor o yüzden boşa giden 1 M Euro bile bizim için önemlidir.

Fener örneğine gelirsek haklısın onların boşa giden paraları bizden çok fazla ama onlardan bize ne karşılaştırma yapmak bana göre saçma. Karşılaştırma yapmak istiyorsan şunuda göz ardı etme onların verdikleri paranın büyük bir kısmı iş adamlarından geliyor o yüzden şimdi bile çıkarıp oyuncu alırlar yüksek paralara.

Yönetimin yaptığı iyi işler var ama plansız programsız yaptıkları bir çok işinde olduğunu görelim lütfen.

Yok Aykut var. Yok şu var . Belhanda iş yapmaz. Kim ki felan avutma olaylarını geçelim bence. Her zaman Necati gibi adam da gelmez.

Belhandaya isterlerse 20 milOn verip alsinlar.önemli olan adamlar aliyor,pinti degiller.onlarin taraftarida oooo cok pahali diyen yok.biz cl deyiz okadar para girdi yine cimrilik yine cimrilik

valla kusura bakmayın ama imkansız gelmez o eleman TR ye diyordum geldi manyak iş yapar hiç iyi olmadı bu güç dengeleri değişti bizim 10 numara muhteşem olması lazım

vallaha ayıp arkadaşlar korkmalar falan belhanda kim ya fransa liginde sende 7-8 gol atan bir orta saha iki adam çalımlıyor diye korkuyorsunuz

Kimsenin korktuğunu sanmıyorum, bizim şu sene CL'deki başarı, kombine, store satışları... zart zurt şunlardan sonra hala parayı basıp istediğimiz adamı almamızın gerektiği düşünülürken, onların istediği adama parayı basıp almaları.

Yine bir iş adamı falan karşılamıştır bir kısmını, bizimkilerin umrunda değil zaten.

Aha geldi Belhanda, bizim yönetime sallamak şu durumda fırsatçılık gibi oluyor ama şunu söylemek istiyorum, bizim yönetim böyle bir transfer yapmaz. Yani bu kadar para verip bu kadar iyi oyuncu almaz. Gidip Amrabat'ı 8.6'ya alırlar ama yurt dışından sağlam bir oyuncuyu 8.6'ya getirmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt