Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mert Yiğit adlı arkadaş Belhanda'yı çok seviyordu, tagını da Belhanda yapmıştı. İki lafından biri Belhanda idi, durumu nice oldu acaba? Cezalı olduğu için soramıyoruz da.

En son fener formasi alinirken gorulmus :D Belhanda boru degil ahhaha ( saka saka hemen saldirmayin )

Hamit'e laf edenleri de anlamış değilim, takımın en iyi oyuncularından biriydi ve inanıyorum ki ikinci yarıda en iyi oyuncularımızdan biri olacak.

hamite laf eden kişi ilk baştaki oyunlarını saymazsak özellikle büyük maçlarda ve şampiyonlar liginde neler yaptıgını görmediyse. dahada ne yapsa göremez zaten. takıntılı insan çok. baştaa kötü dediyse hep kötü demek zorunda.

O ikinci kısım hepimizde var ama aramızda kendisini Chelsea, Anzhi taraftarı falan zanneden arkadaşlar var. Ya da yolunacak kaz görünümlü yöneticilerimiz var da zannediyor olabilirler. Almasınlar abi, Galatasaray'a hiç kimse cebinden 5 kuruş verip oyuncu almasın. Ne gerek var millete gebe kalmaya? Şu an cebinden topçu getiren Fenerliler de bu sene de şampiyon olamazlarsa başlar zaten homurdanmaya bu kadar para verdik karşılığı ne diye.

Haklısın hocam. Adamlar 1 sezonda bile değil, yarım sezonda Kuyt,mehmet topal,meireles,krasic ve son olarak belhandaya toplam 32.5 milyon euro bonservis ödemişler. Bunun geri dönüşümü olmadığı taktirde sorun çıkacağı konusunda hem fikiriz.

carlınhos alınamazsa yonetımden eseslı dede hamlesı beklerım ..

Nacer Chadli Quaresmanin Belcikali versiyonu gibiydi. Forvet arkasi bir oyuncu da degil.

İnsallah Diego veya Bernard gelir. Alvarez, Chadli, Antonini gelsin istemem. Bir kac milyon euro yüzünden Carlinhosu almayip, gidipte Antoniniyi alirsak, üzülürüm. Antonini berbat bir oyuncu. Ne hucum ne de savunma var adamda.

ya Fener kimi alırsa alsın Aziz & Aykut o takımda olduğu sürece gerçekten hiç korkmuyorum bu ayrı bi konu ...

Benim üzüldüğüm gelirlerimiz artmış takımın başında mükemmel bir hocamız var CL de bir üst tura çıkıp çekebileceğimiz en iyi kurayı çekmişiz ama hala adam gibi 20-25 yaş aralığında işte Bernard/Belhanda/Shaqiri gibi 1 tane bile adam neden alamayız ? Fener alıyo aga işte demekki o kadarda zor değil bu işler ... Şuanda prestij olarak da FB'den çok üstteyiz gelcek adam CL vitrinine çıkcak vs. vs. ... Ligi zaten bi şekilde alırız ama neden elimizde fırsat varken genç satmaya kalktığında kesinlikle zarar etmeyeceğin tam tersi inanılmaz kar etme olasılığın adamlara yatırım yapmıyoruz ? (Belhanda gibi) ... Umarım bu FB'nin transferi bizimkilerede az gaz verirde Bernard'ı ya da dengi artık kimse bu tarz bi adam getirirler ...

Ben geldim arkadaslar :ayatollah: Belki benimle beraber Kaka'da gelir :)

Ulan millet Chadli'yi yerin dibine sokuyor.Ben Belçika milli takımın da 2-3 kere izledim.Gayet iyi bir futbolcu.Bizimle anılan futbolcuların itin kıçına sokma huyundan vazgeçin.Belhanda'nın 5 maçını izleyen varmı? Varsa onlar değerlendirsin,yoksa youtubeden izleyip not vermeyin.

Ula Fatih hocaya helal olsun iyi sabrediyor daha carlinhosu alamadilar.Fatih hoca fenerin basinda olsaydi bu ezikler o imkanlarla 10 puan fark atardi bize.bizde politika al sorunlu yasli oyuncuyu fatih hoca adam eder.sanki td degil mevlevi dervisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt