Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne kazandik veya kazandim. playstation3 den asagasi kurtarmaz söyleyimde simdiden :lol:

işte merakla beklenenen hediyeler

[GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG]..[/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG]

Bugün Ali Dürüst 2 Ocak'tan sonra transferlere yoğunlaşacağız dedi. O yüzden çok fazla beklenti için erken. En az 1 hafta sonra canlanır buralar. Hatta bana göre ocak 15'ten sonra.

evt ama Transfer konusunda hoca ile oturup liste üzerinde konusulmus . ocak2 de baskan gelecek ve onunlada oturup konusulacak. ama o tarihe kadar herhalde bos durmazlar. hocanin verdigi lsitedeki oyuncular ile calismalara baslanir yavas yavas hata baslanmisdir bile.

işte merakla beklenenen hediyeler

[GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG][GG]..[/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG][/GG]

...:077:

[video=youtube;gMwcgp9cPlI]https://www.youtube.com/watch?v=gMwcgp9cPlI[/video]

:sad007::sad007::sad007: Senin gibisi gelmez.

Neden böyle düşündüğünüzü açıklar mısınız ?

Overrated - Abartılmış anlamında değil mi ?

evet abartılmış anlamında.

Türkiye' de tek istenmesinin sebebi pasaportu.

Bugün yabancı sınırı diye bir şey olmasa sırf Türk diye uyduruk transferler yapılmazdı

bakalım hep yönetimi savundum istediklerim gelmedi bu t.dönemi yönetimin transfer politikasına sallamaya karar verdim belki tutar :D

Vallaha bizde öyle konuşuyoruz kadro yapıyoruz ama pek umudum yok. Hernanes ve Sneijder'den biri gelse ki çok zor saçma sapan şeyler yapılacak biliyorum. Transfer yapmasını bilmiyorlar maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt