Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

evet abartılmış anlamında.

Türkiye' de tek istenmesinin sebebi pasaportu.

Bugün yabancı sınırı diye bir şey olmasa sırf Türk diye uyduruk transferler yapılmazdı

Gerçekten büyük etken pasaportu fakat , Alman disiplini ile yetişmiş bir oyuncu yani Alman bir stoper gözü ile bakabiliriz ayrıca defanstan top çıkarma yeteneği üst düzey , lider vasıflı , defansı toparlayan , kafa toplarına hakim , teknik ve pas açısından ayağına hakim bir isim , Semih'in yanına harika olacağını düşünüyorum nedense en çok görmek istediğim iki tane ikili var Galatasarayımız'da şunlar ;

Semih Kaya - Serdar Taşçı ::ayatollah:

Selçuk İnan - Gökhan İnler ::ayatollah:

Gerçekten büyük etken pasaportu fakat , Alman disiplini ile yetişmiş bir oyuncu yani Alman bir stoper gözü ile bakabiliriz ayrıca defanstan top çıkarma yeteneği üst düzey , lider vasıflı , defansı toparlayan , kafa toplarına hakim , teknik ve pas açısından ayağına hakim bir isim , Semih'in yanına harika olacağını düşünüyorum nedense en çok görmek istediğim iki tane ikili var Galatasarayımız'da şunlar ;

Barış Özbek' de Alman disiplini ile yetişmiş bir oyuncu. :D

umarım gelir ve beni yanıltır diyeyim o zaman

:asd:. Esasında şaşırıyorum Ünal Aysal'ın çizdiği profili görünce yapılan transferler çok farklı.

Ünal Aysal gerçek bir yönetici,

Kötü durumlarda bile ortamı yatıştırıp durumu kendi yararına çevirmeyi bilen birisi.

dur şimdi övdürme başganı bana

Yönetim İstifa!

şu transfer dönemi çok önemli yahu bir önceki sene şampiyon olmuş şampiyonlar liginden gruptan çıkmış liginde hala lider olan GALATASARAY yani 1.sınıf topçuları almanın tam zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz bu transfer dönemini kolay kolay denk gelmez böyle dünya çapında teknik direktör muazzam stat ve tesisler 3 tane 1.sınıf oyuncu ile şaha kalkarız :ayatollah::ayatollah:

----------Muslera

Eboue--Tasci--S.Kaya--- Kjaer

Hamit--Melo---Selcuk--K.Frei

-------Diego/Hernanes

-----------Burak

malesef bu dediğin 2 oyuncu TR'ye gelmez hayal

Barış Özbek' de Alman disiplini ile yetişmiş bir oyuncu. :D

umarım gelir ve beni yanıltır diyeyim o zaman

baris özbek ama essen den gelmis. essenin alt yapisi okadar iyi degil almanyada. serdar tasci almanya milli takimina kadar cikmis birisi ve stuttgarta kaptanliga kadar ulasdi. bos adam degil serdar

baris özbek ama essen den gelmis. essenin alt yapisi okadar iyi degil almanyada. serdar tasci almanya milli takimina kadar cikmis birisi ve stuttgarta kaptanliga kadar ulasdi. bos adam degil serdar

ben beğenmiyorum Serdar' ı sizler kadar Fatih Abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt