Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kardeşim ne alaka?

Hocam her şey leş diyorsunuz sadece lig ile olmuyor bu iş sadece ŞL ile olmadığı gibi yani sonuçta çabamızın adı Galatasaray bilmiyorum belki ben Galatasaray'ımızı daha yükseklerde görmek istediğimden böyle düşünüyorum.

Serdar Taşçı ve Gökhan İnler'in gelmemesi için neden yok önemli olan girişim ve Fatih Hoca.

Sonra gelsin ;

Semih Kaya - Serdar Taşçı

Selçuk İnan - Gökhan İnler ikilisi :)

Hocam her şey leş diyorsunuz sadece lig ile olmuyor bu iş sadece ŞL ile olmadığı gibi yani sonuçta çabamızın adı Galatasaray bilmiyorum belki ben Galatasaray'ımızı daha yükseklerde görmek istediğimden böyle düşünüyorum.

Serdar Taşçı ve Gökhan İnler'in gelmemesi için neden yok önemli olan girişim ve Fatih Hoca.

Sonra gelsin ;

Semih Kaya - Serdar Taşçı

Selçuk İnan - Gökhan İnler ikilisi :)

Çabamızın adı Galatasaray ne kardeşim?

yabanci siniri kalkmadikca gunubirlik basarilar olur sadece ; elin kolun bagli iste

bir Kerim Frei , bir kor topal Alper Potuk peh

sneijder türkiyeye gelmez hemde bizim aradıgımız tipte bir oyuncu degil bence. hondayı CSKa bırakmaz 2015 e kadar uzatmak istiyorlarmış. mbwia defans olan adammı.

evet defans olan.

Listeyi daha uzatırım istersen :)

Honda gelir gelir. ben biraz daha salliim yönetime :D

Stopere küçük Ferdinand gelse iyi Semih Ferdinand ikilisi iyi bir seçenek olur. Ama yerli isteniyorsa geleceğe yatırım Ömer Toprak tek geçerim.

liderlik vasfına sahip bir adam gelsin bize.baskı altında ayağı titremeyen, 90 dakika savaşan, agresif bir eleman gelsin.çünkü bu takımın harbiden bir lidere ihtiyacı var.selçuk selçuk dedik bu takımın lideri mlli takıma gitti geldi iki maç yedek yazıldı adam bir devre kendini toparlayamadı.tamam selçuk'un bu takımdaki yeri tartışılmaz ama onun da bu takımın lideri olmadığı apaçık ortada.melo takımı ateşliyor diyoruz o da dozunu tuturamıyor yakıyor takımı resmen.ne yaptığını bilen kendne verilen yükü taşıyabilen bir adam lazım.

liderlik vasfına sahip bir adam gelsin bize.baskı altında ayağı titremeyen, 90 dakika savaşan, agresif bir eleman gelsin.çünkü bu takımın harbiden bir lidere ihtiyacı var.selçuk selçuk dedik bu takımın lideri mlli takıma gitti geldi iki maç yedek yazıldı adam bir devre kendini toparlayamadı.tamam selçuk'un bu takımdaki yeri tartışılmaz ama onun da bu takımın lideri olmadığı apaçık ortada.melo takımı ateşliyor diyoruz o da dozunu tuturamıyor yakıyor takımı resmen.ne yaptığını bilen kendne verilen yükü taşıyabilen bir adam lazım.

Terry, Diego :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt