Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Quaresma gelirse birsey demem. Devre arasi zaten iyi adamlar almak zor. Yani son alternatif olarak kösede beklesin, kimseyi bulamazsak aliriz.

Yahu bu Almanca kelimelerin birçoğu o kadar uzun ki.

Ablehnungsverfahren

Abtretungsurkunde

Überwachungsmaßnahmen

Erlaubnistatbestandsirrtum

Nachlassverbindlichkeiten

Strafbarkeitsbedingungen

Farklı kelimelerin birleşmesi mi bunlar, boşluk mu bırakılmıyor :D

hukuk terimleri mi bunlar ?

Transfer Nöbeti

Ben Aysal geldiğinde paraları saçacak diye çok ümitlendim ama bilmem yanılıyormuyum"vay be bu nasıl transfer" diyeceğim bir tane adam alınmadı daha 2 senede. Anca kuru sıkı

Nasıl öğreneceğiz o zaman bu dili, çok zor olsa gerek.

Evet zor bir dil.

Ilk olarak kolay kelimeler ve sözleri ezbelermek zorundasin. Mesela 'ben' 'sen', 'merhaba', 'Benim adim ve yasim'

Sonra almanca cümle nasil kurulur ögrenmelisin

Subject + predicate + object gibi mesela.

Sonra zamanlari ögreneceksin. (Present tense - simple past - present progressive - future - past perfect)

Sonra aktif ve pasif ögreneceksin.

Ve bunun yani sira sürekli cok kullanilan kelimeleri ezberleyeceksin. Yani ingilizceyi nasil ögreniyorsan, almanca da öyle.

Hakan sen Türkçe konuşurken bile zor anlaşılıyosun, onun için Almanca moduna geçme lütfen.

Gercektenmi lan ?

Transfer Nöbeti

Hakan ve Serdar.

Bune ya Almanca nobetine cevirmissiniz burayi.

Bu arada Zarate hayirli olsun.

Kizmayin lutfen :D Transfer yok burda da Alamanci cok. Bari en azindan Almanca pratik yapalim :D

Evet zor bir dil.

Ilk olarak kolay kelimeler ve sözleri ezbelermek zorundasin. Mesela 'ben' 'sen', 'merhaba', 'Benim adim ve yasim'

Sonra almanca cümle nasil kurulur ögrenmelisin

Subject + predicate + object gibi mesela.

Sonra zamanlari ögreneceksin. (Present tense - simple past - present progressive - future - past perfect)

Sonra aktif ve pasif ögreneceksin.

Ve bunun yani sira sürekli cok kullanilan kelimeleri ezberleyeceksin. Yani ingilizceyi nasil ögreniyorsan, almanca da öyle.

Gercektenmi lan ?

:lol::lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt