Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şaka bir yana da cidden bi İsveç,bi Danimarka gezisi yapmak isterdim.Gerçi soğuk iklim ama olsun.

beyler neyin peşindesiniz

hepimiz armanın peşindeyiz

ama sanırım siz

caka satma peşindesiniz :confused::confused::confused:

Ki mesala Danimarka'ya gelen gocmenler de var evlilik yoluyla falan. Mesala meslegi var boyaci ya da elektrikci iste. Bu meslegi bilse bile az birsey zeki ise gidip o alan uzerine dili ogrendikten sonra mesleki egitim aliyor. Cunku mesleki egitim diplomasi daha kolay is ve daha fazla maas demek.

sen danimarka liginden hangi takımı tutuyorsun selen bacım.

Yok. Almancilarin cogu Turkiye'ye gelsin hicbir zaman Almanya'daki yasam standartini yakalayamaz. Zaten bunun farkindalar elestirseler bile ve o yuzden donmezler. Temizligin saati falan 8 euro ya da 10 euro sanirsam Almanya'da. Zaten cogu kapagi atmis sosyal devlete. Issizlik iki parasi aliyorlar 350 euro falan sonra o kadar da kira yardimi sonra da iki cocuk parasi falan. 1000 euro calismadan kazaniyorlar. Almanya ve Turkiye kiyaslanamaz.

Yok. Almancilarin cogu Turkiye'ye gelsin hicbir zaman Almanya'daki yasam standartini yakalayamaz. Zaten bunun farkindalar elestirseler bile ve o yuzden donmezler. Temizligin saati falan 8 euro ya da 10 euro sanirsam Almanya'da. Zaten cogu kapagi atmis sosyal devlete. Issizlik iki parasi aliyorlar 350 euro falan sonra o kadar da kira yardimi sonra da iki cocuk parasi falan. 1000 euro calismadan kazaniyorlar. Almanya ve Turkiye kiyaslanamaz.

ben burda çalışmıyorum devlet benden para alıyor çalışmıyorum diye

Transfer nobetini kuslar mi hack'ledi, sayfalarca mesajin icinde konuyla alakali olanlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor... eskiden bazi kurallar ve de bu kurallarin takipcisi bazi insanlar vardi... bu sartlar altinda eski sezonlardaki takipci kitlesini yakalamak imkansiz... buna canak tutan arkadaslarin savunmasi, 'transfer yok ki konusacak, forum bos kalmasin diye sohbet ediyoruz' olmamali, yumurta-tavuk mantigina dondurmeden forum yonetimi bir cozum bulmalilar... ortak payda Galatasaray!

@ Eren. Ilk olarak dil ogrenmelisin. Dil bilmiyorsan Almanca isin zor ki yeni nesil biliyor fakat eski nesil bilmiyor Almanya'da cok fazla Almanca. Ve bir de iyi bir yasam isterim diyorsan bir sekilde ya ausbildung yapmalisin ya da uni egitimi. Ki ausbildung yaparsin 2-3 yil falan iyi bir is edinirsin. Sen isini iyi yapiyorsan bakmazlar sen Turk musun degil misin diye. Gidip kapagi atip baslarsan sosyal devleti somurmeye olay cikartmaya tabiki de sevmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt