Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan sende resmini paylaşsana forumla

Benim öncelerden Face vardi, orda bile paylasmiyordum. Sadece gercekten özel'den taniyanlar beni bilsin isterim. Yani paylasmam, tipsiz oldugumdan degil olm, gercekten allaha sükür durumlar iyi, ama hic sevmiyorum, resim yapmak bile sevmem.

boşver onu.

napcaz

Sen nasil takilmayi seversin. Burda cumartesi disco time olur genelde, severmisin?

Benim öncelerden Face vardi, orda bile paylasmiyordum. Sadece gercekten özel'den taniyanlar beni bilsin isterim. Yani paylasmam, tipsiz oldugumdan degil olm, gercekten allaha sükür durumlar iyi, ama hic sevmiyorum, resim yapmak bile sevmem.

Sen nasil takilmayi seversin. Burda cumartesi disco time olur genelde, severmisin?

sevmem .

bana özelden atabilirsin resmini

gurbetci arkadaslar gelip burda almanyayı danımarkayı falan övmeyin toplum içinde afedersin sığıntı bir yanasma gibi muamele gördükten sonra napim eurosunu napim teknolojisini napim refahını

Transfer nobetini kuslar mi hack'ledi, sayfalarca mesajin icinde konuyla alakali olanlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor... eskiden bazi kurallar ve de bu kurallarin takipcisi bazi insanlar vardi... bu sartlar altinda eski sezonlardaki takipci kitlesini yakalamak imkansiz... buna canak tutan arkadaslarin savunmasi, 'transfer yok ki konusacak, forum bos kalmasin diye sohbet ediyoruz' olmamali, yumurta-tavuk mantigina dondurmeden forum yonetimi bir cozum bulmalilar... ortak payda Galatasaray!

Hakan transfer konusalım

Vikipedia ki bilgileri değiştirebiliyorsun renktaş.

Beşiktaş adına görüşmeleri yönetici Ahmet Nur Çebi yönetirken, basketbol şube sorumlusu Abdullah Sözer, NTV Spor'a konuştu. Sözer, henüz iki kulüp arasında kesin bir anlaşma olmadığını, fakat kulüplerin %80-90 oranında anlaştığını ifade etti.

@ Eren. Ilk olarak dil ogrenmelisin. Dil bilmiyorsan Almanca isin zor ki yeni nesil biliyor fakat eski nesil bilmiyor Almanya'da cok fazla Almanca. Ve bir de iyi bir yasam isterim diyorsan bir sekilde ya ausbildung yapmalisin ya da uni egitimi. Ki ausbildung yaparsin 2-3 yil falan iyi bir is edinirsin. Sen isini iyi yapiyorsan bakmazlar sen Turk musun degil misin diye. Gidip kapagi atip baslarsan sosyal devleti somurmeye olay cikartmaya tabiki de sevmezler.

Yok ben 2-3 yıl kalıp döneceğim, maaşlı gideceğim, master yapacağım ama yetmeyebilir 1500 euro. O sırada 6 ay dil kursuna gideceğim Almanya'da. Part time meselesini ondan sordum.

Sanami :asd: Gel yanima gör.

Olm peki sen ne yaparsin, disari fln cikmayi sevmiyormusun ? Nasil vakit gecirmek istersen burda mesela. Müze fln degildir diye düsünüyorum.

dogal güzellikler , bisiklet turları , şehir meydanında kız kesmek falan

Beşiktaş adına görüşmeleri yönetici Ahmet Nur Çebi yönetirken, basketbol şube sorumlusu Abdullah Sözer, NTV Spor'a konuştu. Sözer, henüz iki kulüp arasında kesin bir anlaşma olmadığını, fakat kulüplerin %80-90 oranında anlaştığını ifade etti.

Evet %8o anlaşıldı deniliyor da. Vikipedia'yı kaynak gösterince söyleme gereği duydum.

Turkiye'de ne muamelesi goruyorsun paran yoksa. Kral muamelesi mi goruyorsun. Gecin bunlari ki bu son mesajim konu dagiliyor cunku. Asgari ucretin 750 TL oldugu bir yerde milyonlarca insan kosede kiyidadir zaten. Hepsine totalde bakmak lazim. Cogu yerde temel insani yasam hakkin yok Turkiye'de cunku is guvenligin yok. Olsen de oldugunde kalirsin. Calisma saatleri almis basini gitmis vs. vs. bunlar ne muamelesi kral muamelesi mi.

Transfer varda biz mi konusmuyoruz, burda senede bir kere ugrayip da trip yapmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt