Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muhabbet çok saptı neyse herkes hayırlı geceler yarın iyi haberler almak dileğiyle hoşçakalın esen kalın.. sağlıcakla kalın ... Demet akalın iğrenç bi espriyle bitireyim geceyi soner özay / kocaelinden bildiriyor

Transfer Nöbeti

Transfer nobetini kuslar mi hack'ledi, sayfalarca mesajin icinde konuyla alakali olanlarin sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor... eskiden bazi kurallar ve de bu kurallarin takipcisi bazi insanlar vardi... bu sartlar altinda eski sezonlardaki takipci kitlesini yakalamak imkansiz... buna canak tutan arkadaslarin savunmasi, 'transfer yok ki konusacak, forum bos kalmasin diye sohbet ediyoruz' olmamali, yumurta-tavuk mantigina dondurmeden forum yonetimi bir cozum bulmalilar... ortak payda Galatasaray!

Ya bi git işine, muhabbet ediyoruz işte. Senin için 24 saat analiz mi yapalım burada

Transfer yok Arroyo'ya sardık bizde..

N'apalım idare ediveriyoruz..

Transfer Nöbeti

gurbetci arkadaslar gelip burda almanyayı danımarkayı falan övmeyin toplum içinde afedersin sığıntı bir yanasma gibi muamele gördükten sonra napim eurosunu napim teknolojisini napim refahını

Yahu adamların bişey övdüğü yok. Sohbet ediyoruz işte. Ne kadar çok seviyorsunuz böyle tuhaf tazışmaları

sahi öğrenci olduğumuzu bildirince siliyorlar mı sigorta borcunu :D ben 1 senedir bildirmiyorum da :o

@ Eren 1500 euro aylik mi ? Gayet de yeter Almanya'da eger aylik 1500 euro ise.

sıgıntılkta krallıkta memleketimde güzel be kardeşim burda sürünsekte burası bizim ya gevur ellerinde degil . .

Atakan Kurt ‏@atakankurt2

Nene'nin menajeri yanimdan Nene'yi aradı. NENE;Esim Brezilya'ya donmek istiyor.Artik avrupa'da kalmak istemiyor.Santos 2mil.euro onerdi dedi

sahi öğrenci olduğumuzu bildirince siliyorlar mı sigorta borcunu :D ben 1 senedir bildirmiyorum da :o

devlet ögrenci filan tınlamaz kardeş. parasına bakar. tıkır tıkır alır parayı.:asd: böyle saçma sistem anca bizim ülkede olurdu zaten. herifler nerden para kazancaz diye aranıyor zaten.

Hayri Hiçler ‏@HayriHicler

FENERBAHÇE ÖYLE BİR ADAM ALDI Kİ; VAY...VAY...VAY.. Sanıyorum birkaç saate kadar son pürüzler tamamlanır..

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. Bu kadar iddialı konuşuyorum..

ŞU ANDA BÜTÜN GAZETELER PANİK İÇİNDE!..Yazmıyorum işte. Baskıya girin haberi bir atlayın.Bunun keyfi bana yeter!

AÇIKÇASI: Böyle bir transferi ben bile beklemiyordum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt