Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

salman kardeşim frikik atma olayı bizim 10 numaralı oyuncu tabirimize uyan oyuncularda hemen hepsinde bulunan bi özelliktir dzagoevde de bu özellik var ki frikik atamayan bi 10 numarayı ben 10 numaralı bi oyuncu olarak görmem şahsen. selçuk iyi frikikçi kabul ama busene sadece 1 gol attı frikikten kötü kullandığı zamanlarda oldu

salman kardeşim frikik atma olayı bizim 10 numaralı oyuncu tabirimize uyan oyuncularda hemen hepsinde bulunan bi özelliktir dzagoevde de bu özellik var ki frikik atamayan bi 10 numarayı ben 10 numaralı bi oyuncu olarak görmem şahsen. selçuk iyi frikikçi kabul ama busene sadece 1 gol attı frikikten kötü kullandığı zamanlarda oldu

Kötü kullandığını görmedim ama hiç kullamadığını gördüm :ka21:

dzagoev frikik konusunda selcukun yanina yaklasamaz, cok iddaliyim.

Kimler geldiii kimler geçtiii:boohoo:

Doğru ama İngiltere Ligi'nden pek gelen geçen olmadı. Hele Chelsea'nin efsanesi falan hiç gelmedi. İngiliz pek hatırlamıyorum bu lige gelen.

Doğru ama İngiltere Ligi'nden pek gelen geçen olmadı. Hele Chelsea'nin efsanesi falan hiç gelmedi. İngiliz pek hatırlamıyorum bu lige gelen.

Milat olur bizim için fena mı? :ayatollah:

eren yemine diyorum senin twitterdeki eren oldugunu bilmiyordum.

bu sefer harbiden karistirdim.

Bu Bernard 10 numara adammış kaç saattir videolarını izliyorum kim ne derse desin adam sol kanatı bırak forvet arkası bile oynar.:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt