Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cernat rizeye gidiyormuş elimizi çabuk tutmamız lazıö

Lescott gelse bile CL'de oynayamıyor sanırım. Başka dönemde olsa ölümüne savunurdum bu transferi.

bir stopere 10 milyonmu:D o kadar parayı sneijdere verirken 50 defa düşünür bunlar Lescoot için 100000000000000000 defa düşünürler

tanımıyorsun heralde
Lescott iyi oyuncu ama Lescott değil Terry bile olsa 10 milyon euro vermez bizimkiler demek istedim:D ben olsam alırım orası ayrı ama bir takım transferde harcayacağı 10 milyonu varsa gidipte stopere vermez. zaten hoca alternatif yerli stoper istiyor. serdar aziz, Aykut bunlara bakıyor benim bildiğim. 10 milyonuda gidip yaratıcı orta sahaya verelim biz.

bir stopere 10 milyonmu:D o kadar parayı sneijdere verirken 50 defa düşünür bunlar Lescoot için 100000000000000000 defa düşünürler

Adamın yüzündeki yara izi bile 10 milyon eder sen neden bahsediyorsun Terry ve Ferdinand ile birlikte en iyi İngiliz savunmacı.

Adamın yüzündeki yara izi bile 10 milyon eder sen neden bahsediyorsun Terry ve Ferdinand ile birlikte en iyi İngiliz savunmacı.

Valla öyle. Vizyon degistirmek lazim. Bazi kilit mevkileri saglama alacaksin ki, saglam takim olasin. 10 Milyon´sa 10 Milyon. Neyse ne

Büyük takim böyle olunur. Cris´le olunmaz

Lescott'ta gelse birşey değişmez.Bu takıma acil bir 10 numara lazım.Ondan sonra çift forvet oynayacaksak forvet,tek forvet oynayacaksak sol bek+sol açık lazım.Stoper en son ihtiyaç şimdilik.

Lescott'ta gelse birşey değişmez.Bu takıma acil bir 10 numara lazım.Ondan sonra çift forvet oynayacaksak forvet,tek forvet oynayacaksak sol bek+sol açık lazım.Stoper en son ihtiyaç şimdilik.

Transfer sayısı ile ilgili bir açıklama var mı yönetimden birinden falan ?

3 tane yapacağız veya 4 tane yapacağız gibisinden ?

Ikiside ayni derecede önem arz ediyor bence. Stoper ve 10 numara arasinda hicbir fark yok bana göre

Ikiside ayni derecede önem arz ediyor bence. Stoper ve 10 numara arasinda hicbir fark yok bana göre

Geçen sezon Ujfalusi varkende hissediliyordu 10 numara eksikliği.Stopere kim gelirse gelsin Semih'in yeri garanti.Dany de idare eder.

Transfer sayısı ile ilgili bir açıklama var mı yönetimden birinden falan ?

3 tane yapacağız veya 4 tane yapacağız gibisinden ?

Benim bildiğim yok.

Stoper bonservisi ile değil de kiralık olarak getirilebilir , en azından bu sezon sonuna kadar gözümüzün arkada kalmayacağı bir adam gelse keşke Schalke'yi geçerken rahatlıkla 11'e yazacağımız veya 33.Hafta da Fener derbisine Şampiyonluk için çıkarken rahatlıkla kadrolara yazılabilecek birini getirseler kiralıkta olsa. Kolo Toure gelse oynayabiliyor mu ? Schalke maçında ?

10 Numara içinse zaten dönen isimler belli Kaka , Sneijder , Diego bu üçlüden sıra belli , Kaka > Sneijder > Diego biri getirilse çok iyi olur , Kaka'nın açıkcası zor olduğunu düşünüyorum + Sneijder nedense çok faydalı olabilecek gibi geliyor.

4-3-3'ün üçlü orta sahasında ;

--------Melo------------

---Selçuk-Sneijder---

şeklinde oynayabilir , Sneijder'i bu şekilde izlemek harika olurdu açıkcası , o mücadeleciliğini , hırsını , azmini çok beğeniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt