Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer Bernard gelirse Amrabat gidici demek ki 10 Mn € ve üstü bir teklif var.

Diego'nun yerine ise Sneijder daha mantıklı olur gibime geliyor ama hayırlısı zaten ortak nokta şuydu 10 numara pozisyonu için ; KAKA > SNEİJDER > DİEGO şeklinde ama üçü de harika oyuncular. Fakat bana sorarsanız Kaka olmazsa Sneijder kesinlikle olmalı.

Sol bek içinse şimdilik alternatif oluşturması , Hakan ve Çağlar'dan kurtarması amacıyla Gökhan Süzen iyi bir alternatif olur açıkcası. Sezon sonu Eboue'nin sol bek versiyonu tarzında bir oyuncu bulunmalı tabi ki yabancı olarak.

Stoper konusu ise biraz daha şu yabancı sınırı işine bakıyor gibime geliyor ; sezon sonuna kadar kiralık Kolo Toure veya Rolando veya Mexes gerçekten harika olurdu önemli olan bu sezon ŞL'de Schalke'yi geçip Çeyrek oynamak ve Ligde bir daha Şampiyon olmak. Stoper işine sezon sonu tekrardan bakılabilir yani.

Sneijder ile benim cidi cüpelerim var nedense. isim olarak iyi hos duruyor ama sanki biraz fazla havali geldi bana. diegoyu almanyada izledigim kadari ile baya toparlamis kendisini. disiplin sorunu var diyorlar, daha dogrusu hoca ile anlasamadi felix magath ile. 10 nummara posisyondaki secim cok zor acikcasi. hernanes cok iyi aslinda ama onu yedirtmezler bize galiba. Diego -sneijder ikilisinden büyük ihtimalde ugrasiliyor ve tahminim diego gelecek menajerinin aciklamasi dogru ise. onun yanina bide acilen sol bek gerekiyor ve iyi bir stoper alternativi. yani 2 (10 nummara ve sol bek)as oyuncusu bide bir yedek transferi (1Stoper) ile bu Transfer dönemini kapatsak süper olur

Sneijder ile benim cidi cüpelerim var nedense. isim olarak iyi hos duruyor ama sanki biraz fazla havali geldi bana. diegoyu almanyada izledigim kadari ile baya toparlamis kendisini. disiplin sorunu var diyorlar daha dogrusu hoca ile anlasamadi felix magath ile. 10 nummara posisyondaki secim cok zor acikcasi. hernanes cok iyi aslinda ama onu yedirtmezler bize galiba. Diego -sneijder ikilisinden büyük ihtimalde ugrasiliyor ve tahminim diego gelecek menajerinin aciklamasi dogru ise. onun yanina bide acilen sol bek gerekiyor ve iyi bir stoper alternativi. yani 2 (10 nummara ve sol bek)as oyuncusu bide bir yedek transferi (1Stoper) ile bu Transfer dönemini kapatsak süper olur

O zaman Diego / Sneijder + Sol bek + Stoper diyorsunuz ben buna ek olarak + Alper Potuk / Kerim Frei ikilisinden biri diyorum.

O zaman Diego / Sneijder + Sol bek + Stoper diyorsunuz ben buna ek olarak + Alper Potuk / Kerim Frei ikilisinden biri diyorum.

Alper potuk gelecek sezon icin anlasirsin. kerim Frei ise cok ama cok zor gibi görüyorum .ancak astromatik bir teklif sunacaksin ki ala bilirsin. Sercan seraer i alma ihtimaleri var frei yerine. alper es es de sezonu biirsin seneye melonun yerine monte edilir büyük ihtimalde. simdi yektada var unutmayalim onu. melo-yekta yetiyor su an oras icin.melo-yekta-alper cok olur bir anda. kupadan da elendik zaten. yani 3 oyuncu olursa orda hangisi oynayacak. birisi büyük ihtimalde cürücek yedeklerde

Diego tam aradığımız adam, kanatları ve Burağı ilerde besler çok pozisyon yaratır, kendide atar maç kurtarır tribünlerin sevgilisi olur, arkada Melo ilede iyi anlaşır, keşke alabilsek.

Diego diyorum hem transferi daha kolay olur hem daha çok yararlı olur gibime geliyor :)

Alper potuk gelecek sezon icin anlasirsin. kerim Frei ise cok ama cok zor gibi görüyorum .ancak astromatik bir teklif sunacaksin ki ala bilirsin. Sercan seraer i alma ihtimaleri var frei yerine. alper es es de sezonu biirsin seneye melonun yerine monte edilir büyük ihtimalde. simdi yektada var unutmayalim onu. melo-yekta yetiyor su an oras icin.melo-yekta-alper cok olur bir anda. kupadan da elendik zaten. yani 3 oyuncu olursa orda hangisi oynayacak. birisi büyük ihtimalde cürücek yedeklerde

Doğru Alper'le ilgili çıkan haberlerde zaten sezonu Es-Es'de tamamlasın diyormuşuz. Bonservisini alacağız şimdi fakat sezon sonunda gelecek yani. Frei'nin ise en kötü ihtimalle sezon sonu parçalı giydiğini görürüz gibime geliyor oyuncu çok istekli kulübü ne kadar isteksiz olsa da , zaten geriye Sercan Sararer ve Gökhan Töre kalıyor gelecek vadeden yerlilerden biri gelir heralde devre arası diğeri de sezon sonu.

Diego diyorum hem transferi daha kolay olur hem daha çok yararlı olur gibime geliyor :)

Hocam zaten Kaka olmayacak artık büyük ihtimal , Sneijder - Diego ikilisi üzerinde çalışmalarımız bence , bu ikiliden biri getirilecek ama hangisi bakalım , İnşallah Galatasarayımıza en çok yararlı olacak isim gelir.

Doğru Alper'le ilgili çıkan haberlerde zaten sezonu Es-Es'de tamamlasın diyormuşuz. Bonservisini alacağız şimdi fakat sezon sonunda gelecek yani. Frei'nin ise en kötü ihtimalle sezon sonu parçalı giydiğini görürüz gibime geliyor oyuncu çok istekli kulübü ne kadar isteksiz olsa da , zaten geriye Sercan Sararer ve Gökhan Töre kalıyor gelecek vadeden yerlilerden biri gelir heralde devre arası diğeri de sezon sonu.

Gökhan Töre bir zahmet uzak dursun bizden. overrated oyuncu bir kere bide karakteri inanilmaz bozuk malesef. -hamburgda neler cefirmis neler :asd:

Kesin transfer olsunda ne olursa olsun :D Açıklasınlar artık. :D

Gökhan Töre bir zahmet uzak dursun bizden. overrated oyuncu bir kere bide karakteri inanilmaz bozuk malesef. -hamburgda neler cefirmis neler :asd:

Ne çevirmiş hocam , ben overrated olduğunu düşünmüyorum çalım yeteneği , topla yaptığı işler gayet olumlu ve üst düzey , Fatih Hoca gibi birinin elinde çok iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum , yaşı 20 daha.

Hocam zaten Kaka olmayacak artık büyük ihtimal , Sneijder - Diego ikilisi üzerinde çalışmalarımız bence , bu ikiliden biri getirilecek ama hangisi bakalım , İnşallah Galatasarayımıza en çok yararlı olacak isim gelir.

çıkan haberlere göre yorum yapıyoruz ama

mantık olmadığı belli haberlerde..

defans oyuncusuna 8 veren 10 numara pozisyonu için 15 e kadar çıkabilir..

ee bana kalırsa... stoper kolo varken ben o kadar para saymam. yaşları neredeyse aynı.

walcoot şpl de oynadımı? oynadıysa değerlendiremeyiz. kolo oynatabiliyoruz kadroda olmadığı için.

bence kıstas şu olmalı..

geleceğe dönük ise sezon sonu değerlendirmek

hemen faydası olsun diyorsakda bazı kriterlere uyması.. yaş-fiyat vs..

Ne çevirmiş hocam , ben overrated olduğunu düşünmüyorum çalım yeteneği , topla yaptığı işler gayet olumlu ve üst düzey , Fatih Hoca gibi birinin elinde çok iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum , yaşı 20 daha.

Hamburgdan resmen kofuldugu nedeni kari kizla barlarda görünmesidir. cok simarik kisiligi var. türkish sokak gangsterlerle takildigi söyleniyordu. hambur yerer basininda yazilip cizliyordu. topla teknigi iyi orasi dogru ama cok bencil oynuyor.pass alis verisi gelismis degil malesef. kafasi devamli topda .

Edit : Gurbetci batuhan diye biliriz aslinda karakter olarak :)

mevcut yönetimle diegoyu alabilirsek öpün başınıza koyun

çıkan haberlere göre yorum yapıyoruz ama

mantık olmadığı belli haberlerde..

defans oyuncusuna 8 veren 10 numara pozisyonu için 15 e kadar çıkabilir..

ee bana kalırsa... stoper kolo varken ben o kadar para saymam. yaşları neredeyse aynı.

walcoot şpl de oynadımı? oynadıysa değerlendiremeyiz. kolo oynatabiliyoruz kadroda olmadığı için.

bence kıstas şu olmalı..

geleceğe dönük ise sezon sonu değerlendirmek

hemen faydası olsun diyorsakda bazı kriterlere uyması.. yaş-fiyat vs..

Katılıyorum.

Hamburgdan resmen kofuldugu nedeni kari kizla barlarda görünmesidir. cok simarik kisiligi var. türkish sokak gangsterlerle takildigi söyleniyordu. hambur yerer basininda yazilip cizliyordu. topla teknigi iyi orasi dogru ama cok bencil oynuyor.pass alis verisi gelismis degil malesef. kafasi devamli topda .

Edit : Gurbetci batuhan diye biliriz aslinda karakter olarak :)

Hocam benim beklentim var şahsen , yetenek açıdan vs. gerçekten çok üst düzey , Fatih Hoca'nın elinde çok iyi yerlere gelir.

burda herkes şu 3 mevkiye oyuncu istiyor..

stoper

sol bek

10 numara

2 yabancı hakkımız var. cris-baros giderse..

riera performans olarak iyi.... genç birini alıp carlinhos gibi değerlendirmekmi?

danny de idare ediyor genel olarak.. yaşı 30 civarı olan , ujfanında döneceğini düşünürsek 5 ve üzeri bonservis verip. 2 defans oyuncusunu ujfa-danny yedeğe atmakmı??

10 numara şart oğlu şart. orta saha-forvet arası pas trafiği organize çok sıradan..

her türlü 2 yabancı + kerim frei diyorumm..

çünkü orta sahayı 3 lersek 10 numara 4-4-1-1 veya 4-3-2-1 oynayacak..

yabancı sınırlaması olduğu için ligte..

------------xxxxx--------

--xxxx---xxxx----semih---xxxx---

----hamit---xxxx--selçuk----

-----10 no xxx----yerli------

-----------burak------

ancak bu şekilde oalcak...

Cim-Bom büyük oynuyor

Defansın solunu Ashley Cole ile doldurmayı planlayan G.Saray için Ada'dan sürpriz bir transfer iddiası geldi.

cole-lesscott-yat.jpg

G.Saray defansın solundaki sorunu Ashley Cole ile çözmeyi düşünüyor. Chelsea’nın tecrübeli futbolcusu için girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar, Fatih Terim onay verirse İngiliz futbolcuya Ocak’ta imza attırmayı planlıyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek 32 yaşındaki sol bek için az bir bonservis bedeli ödeyecek olan G.Saray (2 milyon Sterlin) Chelsea’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiliz basını Cole’a PSG’nin de talip olduğunu yazmıştı.

Amrabat’ın Afrika Kupası’na gideceğini de hesaba katan Terim, Faslı yıldızın yokluğunda bu bölgede Riera ve Emre’yi kullanmayı planlıyor. Terim’in transferde mutlaka bir sol bek istediği biliniyor.

LESCOTT İDDİASI

Öte yandan İngilizler, Manchester City’de gözden çıkarılan Joleon Lescott ile ilgilenen kulüpler arasında Galatasaray’ı da zikretti. Manchester City’nin yıldız stoperi 8 milyon pound’a elden çıkaracağı ve tecrübeli savunmacıyla ilgilenen 3 kulüpten birinin Galatasaray olduğu söylendi.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, 2010′da 27.5 milyon Euro’ya Everton kulübünden transfer edilen İngiliz savunma oyuncusu, bu fiyatın çok daha altında satın alınabilir. Takımda kalmak ve ilk 11 için mücadele isteyen Lescott’un bu arzusuna karşılık, teknik direktör Roberto Mancini onun yerine genç Matija Nastasic’i düşünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt